מ-ד-ה-י-ם

מ-ד-ה-י-ם

ג´ניפר קפריאטי נראתה רע מאוד. הפסידה את המערכה הראשונה כאשר רוב משחקוני ההגשה שלה נשברו ע"י הינגיס שהראתה משחק טוב מאוד וניצחה בסופה של המערכה 6-4. במערכה השניה קפריאטי נשברה והינגיס הוליכה כבר 4-0. אתם שואלים מה קפריאטי אמרה לאחר המשחק במסיבת העיתונאים? איך היא תרצה את ההפסד? איך היא שיחקה כל כך חלש? לכל השאלות האלה לא תקבלו תשובה לא תקבלו תשובה משום שג´ניפר הראתה יכולת מצוינת מרגע זה של המשחק, העלתה את הרמה שלה ושלטה בכלהנקודות המשמעותיות במשחק. 4 נקודות "מאץ´ פוינט" היו להינגיס במערכה השניה. בכולן אבל בכולן קפריאטי שלטה וחבטה חבטות שלא חבטה במשך משחק שלם. נקודות אלה הלכו בקלות לאמריקאית, שלא נלחצה ממצב ההפסד הודאי. במצב של 7-7 בשובר השיויון ( לאחר שקפריאטי הצילה עוד "מאץ´ פוינט" )קפריאטי חבטה כדור שפגע ברשת וקפץ כלפי מעלה. הינגיס הגיעה לרשת במטרה לסיים את הנקודה אבל חבטה כדור חלש לידיים של קפריאטי שהעבירה כדור שהינגיס ענתה רק לתוך הרשת. זו היתה נקודת המפנה במשחק. במקום נקודת משחק מס´5 להינגיס סט פוינט לג´ניפר. זה הסתיים 9-7 ושובר השיויון הלך לקפריאטי. המערכה השלישית היתה בשליטה מלאה של קפריאטי שבניגוד למערכות הראשונות לא בצעה טעויות רבות, שברה פעמיים, בדרך לנצחון 6-2. תואר גראנד סלאם שלישי ושני באוסטרליה לקפריאטי. תראו כמה אכזרי משחק של הטוב מ-3 מערכות. אתה מנצח מערכה אחת, מוליך בשניה ומקבל כמה הזדמנויות לנצח את המשחק במאץ´ פוינטס אבל אם אתה לא מנצל אותן זה 1-1 והמומנטום במערכה המכרעת עובר ליריב. הינגיס היתה יכולה וצריכה מבחינתה לסגור ענין במערכה השניה אבלזה לא קרה כי היא עמדה מול פייטרית ששיחקה מצוין במיוחד במצב של 0-4 במערכה השניה ובארבעת המאץ´ פוינטס לרעתה. כל הכבוד לג´ניפר הלוחמת! אדר מורג

רפי2002

New member
../images/Emo7.gif

חבל, כמה חבל....
הינגיס, יכלה לעשות סיפתח אדיר לשנה החדשה, לאחר שנה שכולנו היינו מעדיפים לשכוח.... אבל...התמימות וההקרבה של ג´ניפר מנעה ממרטינה את הסיפתח הגדול הזה... בגלל כל זה, אצטרך עכשיו לשלם 10 שקלים ממיטב כספי, בגלל התערבות
לצערי, לא ראיתי את המשחק, אך אני מתבסס על מה שאתה כתבת, ועל מה שאתרים אחרים כתבו, וזה גם המקום שאני רוצה לתת לך ח´´ח
על ההודעה המפורטת שלך שמייד נכנסת לטאגליין....תודה רבה... ובתקווה לשנה טובה יותר להינגיס, אני אסיים את הודעותי...

galitay

New member
אני הימרתי על קפריאטי

למרות שהיא נראתה לא טוב בכל המערכות אם אתם מבינים למה אני מתכוון

קפריאטי הפתיעה אותי

שלמרות משחק מבוקר, בלי סכונים מיותרים דווקא במאץ´ פוינטס נגדההיא החליטה להפתיע ולתקוף את הינגיס בפורהנד חזק שהביא לה את הנצחון ה-נקודה של המשחק לדעתי: מצב של 7-7 בשובר השיויון, הינגיס בחבטה קלה ליד הרשת טועהוחובטת רע לידים של ג´ניפר שעולה ל-8-7 ומעבירה אליה את המומנטום,במקום להיות בעוד נקודת משחק נגדה אדר מורג

visitor

New member
הינגיס הייתה צריכה לנצח ../images/Emo70.gif

אני לא משחקת טניס ועד שלא ראיתי את הינגיס לא אהבתי טניס.... הינגיס הייתה צריכה לנצח
היו צריכים לסגור את הגג של האיצטדיון !!!!!

galitay

New member
אולי אם תראי את

סלש, האחיות ויליאמס, דוקיץ, דבנפורט, (וקורניקובה?), קים ועוד ועוד... תביני שלא הינגיב הייתה צריכה לנצח

או כמו שגדולים ממני אמרו... ../images/Emo3.gif

הרשת בצד שלה הייתה גבוהה יותר :0

רפי2002

New member
תשמע....

אמנם הכדור היה עגול, הרצפה ישרה, ואפילו הרשת הייתה באותה גובה... אבל יש דבר אחד...שבכל זאת מנע ממרטינה את הגראנד הסלאם שכ´´כ הגיע לה!! הדבר שמנע ממרטינה זה לא אחר מאשר, בעצם יש שתי דברים כשאני חושב על זה: 1. כמובן ה´.... 2. החום, לשחק טניס ב35 מעלות לא קל, ובמיוחד לא למרטינה שבאה מארץ האלפים ולא רגילה לטמפרטורות כאלה...

תסלח לי

עד כמה שזכור לי הטמפרטורות היו זהות בשני צדי המגרש וג´ניפר קפריאטי מגיעה מארה"ב שהטמפרטורות שם בחורף יכולות להגיע למינוס 50 מעלות!!! אבל זה לא משנה הטנסיאיות האלה ממילא משחקות בכל העולם כל השנה והן מקצועניות לגמרי ככה שהתירוץ פה מתאים כמו התירוץ בדבר הכדור הרצפה וגובה הרשת אדר מורג

רפי2002

New member
סולח, בטח סולח...../images/Emo8.gif

אבל הרשה לי לחלוק על דעתך המלומדת... תסכים איתי שיש אנשים שמסתגלים לחום יותר מהר, ויותר אממ....יעיל (?), ויש אנשים שפחות מהר, ומתעייפים יותר מהר... לדעתי, שוויץ היא גם ארץ קרירה יותר מאשר ארה´´ב.... אבל בלי שום קשר, לשחקנית, בטח שלמרטינה, אסור להפסיד משחק אחרי שהיא הובילה במערכה השנייה 4-0!!!! פשוט אסור!!!!!

בוא נעשה סדר בבלאגן

א. ביתרון 4-0 ברור שמרטינה היתה צריכה לנצח את המשחק - מסכים. ונחזור לויכוח: ב. אני לא חושב שברמה הזאת יש טניסאית אחת שמסתגלת יותר טוב לחום מטניסאית אחרת, סה"כ שתיהן טניסאיות ברמה הגבוהה ביותר שיש היום ושתיהן משחקות כמו שכבר אמרתי כל השנה בכל העולם. אם יש למרטינה בעיה להסתגל לתנאי מזג אויר כאלה זה משהו אישי פסיכולוגי שצריך לעבוד עליו, כי זה לא שלקחו ילדה שגדלה על האלפים בתוך איגלו וזרקו אותה בפעם הראשונה לעומס חום כל כך כבד. הבחורה זכתה באוסטרליה כבר 3 פעמים אל תשכח! ג. אמנם האלפים מצויים בשוויץ אך ארה"ב היא ארץ צפונית יותר והחורף שם ( בייחוד בחלק הצפוני, בו קפריאטי גרה) קשה וקר יותר. בשוויץ אולי יש שלג אבל זה קשור לגובה ההרים ולא לכל אזור במדינה, בטח לא באיזורים בהם גרים בני אדם, שהם כמובן לא על פסגות ההרים. אבל כל העובדות האלה לא משנות - הרי סה"כ שתיהן לא מבלות יותר מדי זמן בבית אדר מורג

רפי2002

New member
תשמע...../images/Emo9.gif

אני מתווכח הרבה בפורום הליכוד.... ותיד יש לי תשובות... הפעם אין לי...
אם הייתי יודע מי אתה, לא הייתי מתחיל את הוויכוח מלכתחילה
הקיצר, שכנעת אותי!!!!

rgranit

New member
לדעתי זה בגלל הזוגות...

נראה לי שהינגיס הפסידה את הגמר בגלל שהיא שיחקה בגמר הזוגות (עם קורניקובה) יום קודם או באותו יום. המשחק היה גם די ארוך (3 סטים) כך שהיא איבדה המון אנרגיה שהיא היתה צריכה בשביל לקחת את התואר. אבל אולי היא סתם לוזרית!

galitay

New member
די כבר עם הויכוח הילדותי הזה

שתיהן שחקניות מעולות, הפעם קפריאטי ניצחה לא בגלל החום או ההסתגלות לחום. תעשו טוב ושכל אחד מכם יגיב להודעה שלי ב
בלי תוכן ותצאו גברים

visitor

New member
כל מה שאני יכולה להגיד זה.....

אין לכם מושג איזה חום היה באותו יום!!!! לאחת שיש לה מושג יכולה להגיד שהחום היה בילתי נסבל ולשחק בכזה חום נורא קשה ....

למעלה