מ-ה-פ-ך

ebi83

New member
אופי ובענק..

מילד מופנם וכזה עם בעיות חברתיות למה שאני היום.. שזה מי שפגש יודע

ebi83

New member
בפשטות-

במשך התיכון ואף לפניו סבלתי חברתית, במהלך הלימודים במכינה ותחילת הצבא למדתי על עצמי כך שהבנתי מה מושך אצלי אש ומה כדאי לשפר... למדתי את המגרעות שלי, שאני החלטתי מהן
וצעד אחרי צעד מצאתי כיצד לשפר אותם. אני רחוק מלהיות מושלם, אבל אני כן הרבה יותר פתוח חברתית ושלם עם עצמי.

CostanzaG

New member
I like the way you think...

בעצם נתנת לסביבה ללמד אותך מה אתה צריך לשנות, אני משער שאתה מרגיש את ההבדל בכל יום, אתה יכול לספר על אתגרים שהיו לך?

ebi83

New member
לא עולים לי כרגע...

זו עבודה מתמשכת ונתינת כאפות עצמית למשך תקופה, אבל אחרי שזה משתרש זה אוטומטי.. למזלי הייתי בסביבה תומכת כשעשיתי את השינוי אז זה עזר מאוד

ראוי להערצה

פתאום יום אחד קמת ואמר "די" והתחלת בשינוי או שקרה דבר מה שהוביל לזה. אני מעריצה מהפכים כאלו

ebi83

New member
תודה

זה באמת ההישג שאני הכי גאה בו בחיי עד כה.

ebi83

New member
הלו הלו

שעוד מישהו יענה, למה לא נעים להיות היחיד

Natalila

New member
אצלי המהפך הגיע בצבא

מילדה חננה ומופנמת הפכתי להיות במרכז העניינים

HADASoo

New member
תהליך ארוך..

המהפך הכי גדול שלי היה בכל התיכון ועדיין נמשך קצת היום- לעזוב את הדת, ולפתוח בחיים חדשים.. להתנער מתדמית הילדה השקטה והמופנמת (שאני מניחה שבאה בגלל שהייתי במקום שלא בשבילי)למשהו יותר טוב, יותר פתוח..

לא יודעת

נאמר לעזוב את הדת ולהתחיל חיים חדשים אז שאלתי אם זה לא היה מבחירה הדת. כי יש לי חברה כזו שהיא דתלשית כי הדת לא הייתה מבחירה והבנתי ממנה שכשזה לא מבחירה אז ממש מתים לעזוב את זה כי זה מאד קשה הכפיה

למעלה