מ ה פ ך

מ ה פ ך ../images/Emo88.gif

בוקר טוב
מגיע לכל אחד ואחת כאן חיבוק, על הדרך בה אנו מנהלים דיונים, על תרבות השיחה, על הכבוד הבין אישי ובכלל.... אז הנה
לכולם ביחד ולחוד, ובהזדמנות הראשונה שנפגש אני אפרע את זה באופן מוחשי...מבטיחה! בעקבות צעקות מ"הבנין ממול", הלכתי לקרוא שרשור בו השתלחו התושבים בצורה מכוערת זה בזה ומה אני תגיד לכם הדור הולך ופוחת.....אנשים רכשו מחשבים, קנו חבילות גלישה, מביאים את הידע שלהם בפני העולם וגיסתו, עד כאן הכל יפה ונחמד. אבל את הממונטום העיקרי הם שקחו והוא "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך" או אם תרצו " היה יהודי בביתך ואדם בצאתך" . דעות שונות הן מענינות ומפרות, כי הרי אם כולם יחשבו אותו דבר סימן שאף אחד לא חושב , הדרך להבעתן חשובה לא פחות אבל יש מי שחושב שבהיותו וירטואלי יש לו את הרשות להתבטא בלי לדפוק חשבון ....והמילים פוגעות גם אם הן נשלחות מאחורי מסך אטום. פייטוש,
חבל על הבריאות , בוא ואלמד אותך פטנט שעובד מצויין.......אנשים לא חשובים לי אני הופכת אותם בדמיוני לגרגר אבק.....מדי פעם אני מנערת את הבגד והם פשוט לא קיימים! ועכשף למהפך שלשמו התכנסנו..........|אוירון| חברת אל-על ירדה אל העם ותתחיל למכור בקרוב טיסות מוזלות , אמנם צריך יהיה להביא את השמיכה והשנווצים מהבית אך המחירים ירדו משמעותית ויהיו שפויים יותר. וכל זה בא ללמדך שאם אין מונופול והשוק פתוח לתחרות חופשית , כולם נהנים . האם לאור המהפך הצפוי והמחירים הזולים תטוסו יותר? יאללה תתחילו לארוז , איפוא אשה אורחת מה עם כרתים? לאיזה תאריך אנחנו סוגרים? צריך עוד לסכם עם שפירא איפוא נלון וקדימה לאי היפה ביותר בים התיכון......

אין לי שמץ של מושג על מה את מדברת

דבר אחד ברור לי לחלוטין
מנהל ולא משנה היכן, בפורומים..בעסקים..במשפחה. הוא/היא הדמות שמשפיעה על סגנון הפורום. ועל כך תודה ענקית לך

maybesure

New member
../images/Emo67.gif מזל שהכל שם היה בוירטואלי

אחרת מישהו היה מתאשפז עם חבלות
לפעמים מספיק קוץ אחד להדליק ערמה שלמה של תבן, ולא מהמילה תבונה. אכן מזל גדול שיש לנו אותך, וכמו שעידית כתבה יש לך קרדיט על הנעימות ששורה בפורום. טיסות מוזלות - שימי לב לפסקה הזו: לכי תדעי כמה יגבו על שירותים נלווים, ואם בכלל ירשו להעלות למטוס כבודת סנדוויצ'ים, עוד ימציאו משהו בשם הכשרות כדי לאסור זאת
"מבחינת החברה מדובר בחיסכון גדול של כסף, מצד אחד, ובתוספת הכנסה ממכירות מוצרים ושירותים לנוסעים, מצד שני. הנוסעים יוכלו לרכוש את כל השירותים במטוס‭."

אילרי

New member
ועוד משהו בענין הטיסות, מקורבי דבר מוסרים

למעשה, בכל טיסה רגילה, יקצו מספר מקומות ממש מצומצם לדיל הזה אותם המושבים, שיהיו, מן הסתם המושבים הכי פחות טובים במטוס יהיו המושבים של המבצע הזה: של ללא אוכל, ללא שירות, ללא שמיכות... אז מה יהיה לנו? כאלו שישבו ויאכלו את הבורקס והג'חנון שהביאו מהבית? כדיילת לשעבר, אני כבר מדמיינת איך תעבור טיסה שכזו... וכאחת שאוהבת לטוס - לא נראה לי שיהיו מקומות פנויים אחרי הקומבינות של משרדי הנסיעות, הסוכנים והקרובים לצלחת...
בכל מקרה, לא מוותרת על ההביל, הדביק, החם,היתושים והמדוזות
ואני, בחום יולי אוגוסט - נשארת כאן ובספטמבר - בלאוו הכי המחירים יורדים...

קומבינה חדשה - טריק ישן

אין מה לעשות, זאת ארץ הקומבינות רק שמתכני הקומבינות שכחו שגם האחרים מבינים בקומבינות, ומי שלא , אוכל אותה. אז מה היה הפעם? 4 כרטיסים לפה וארבע כרטיסים לשם, ונגמר. כעת הם סומכים על היתר שאם הם בלאו הכי כבר הגיעו עם מזוודות, הם כבר יקנו גם עיסקאות אחרות יקרות יותר, לא חשוב לאן, כי הרי הם כבר כאן. מי ששם לב לחדשות, ראה שבכל זאת, הטריק היה כל כך ברור שרק כמה עשרות הגיעו, וכל כמה שהצלם ניסה לתפוס זוית שתראה כאילו יש שם המונים, הרי התמונה הכללית היתה דלה. העם ניצח את הקומבינה. ראיתי לפני כמה ימים פרסום של כספי תורס על דיל של טיסה ומלון לכרתים לשבעה ימים 350 יורו לאדם למלון שאני מכירו 2* אבל לא רע, רק צריך להוסיף לכל יום 6 יורו למזגן.(מלכודת 1) התקשרתי, העבירו אותי מאחד לשני ולבסוף נאמר לי שהדיל 365 יורו לאדם (מלכודת2) בתנאי שמדובר בזוג (מלכודת3). אמרתי שבעיתון כתוב 350 יורו, והאשה צעקה עלי:"בשביל 15 יורו אתה מתווכח איתי?" אמרתי לה שאני הלקוח, לא המתווכח, וזה מה שכתוב בעיתון, ועד כמה שאני זוכר, אין לי חוץ מאשתי עוד שותפים לארנק. שאלתי אם המלון מאושר? התשובה היא: שאני סוגר את העיסקה (מלכודת4) ואז הם מקבלים כעבור זמן קצר את האישור לחדר (מלכודת5 - המלכודת נסגרת). ההמשך ברור וידוע: שעות לפני הטיסה "מתברר" שאין יותר חדרים, ואם אני רוצה דיל ב-550 דולר, והרי אני כבר מוכן וארוז...... רק שאיתי זה לא הולך, כי אני גימלאי ויש לי זמן ולא צריך לבקש חופשה מאף אחד, חוץ מזה הצ'ימידן שלי תמיד מוכן ..... אז ויתרתי. למחרת המודעה בעיתון השתנתה והדיל הוא.............550 דולר.

מלכודת שנפלתי בה פעם ../images/Emo10.gif

וואלה שפירא ,אתה צודק בכל מה שכתבת
בחברת השטיח המעופף , עשו לנו את השטיק הזה של המתנה לאשור החדר ,אחרי שנרשמתי , שלמתי וחשבתי לתומי שהעסקה סגורה . למחרת הסתבר שאין אשור ומאחר וכבר היינו על המזוודות ,הודענו במקום העבודה והשכנה קבלה מפתח להשקות עציצים ,הוספנו את ההפרש ונסענו . השאלה מה כדאי יותר , לשלם מראש ולארגן הכל באופן שלא תהיינה הפתעות , או להמתין למציאות של הרגע האחרון? אני מצפה ליום בו זמני יהיה בידי ואוכל להחליט באופן ספונטני כמוך ,מתי אני נוסעת בלי תכנונים מראש ולוגיסטיקה מייגעת.

בטיסות פנים בארה"ב זה עובד

האמריקאים התרגלו לרעיון והם אכן מגיעים למטוסים מצויידים חבל"ז , רק על מנת לחסוך כמה דולרים. הישראלי מפונק מאד , בררן ובקורתי , יהיה מי שישלם , יהיה מי שיפתח שולחן אבל שניהם בטוח יקטרו ....
כדיילת לשעבר הנוסע הישראלי ככל העמים ? או שאנחנו באמת שונים כפי שמציגים אותנו?

אין בעיה, שלא יהיו שירותים.

אני עוד זוכר שבטיסה הית מקבל ארוחה מלאה, וקפה ותה ומשקאות קלים. לאט לאט ירדו מזה, ואת הנפילה האחרונה ביצעו באחד מחגי הפסח בו חולקו רק איזו עוגיה ומים בגלל טענת כשרות. היום, הרמה התחתונה שהגענו כשאתה מקבל במטוס איזה ממתק ובקבוק מים וזהו. לי אין בעיה, מזה שנים רבות אני מגיע לשדה התעופה עם כריכים מהבית ומים, המים נגמרים לפני הבידוק ואחר כך אני ממלא מים בקולר או בשירותים ואני מסודר בטיסה. אותו דבר בדרך חזרה: נכנס למיני מרקט קונה מצרכים לשני כריכים והכל בסדר. ממני שודדי הדוכנים בשדה התעופה , לא יתעשרו.

פייטוש

New member
מקבל אבל ראית איך השתנפנו החברים

אם אין דרך ארץ את מי זה מענין איך טסים להונולולו,כבוד האדם דו שיח מקובל זאת תמציתם של החיים. שיהיה לך כח את 100% העוגה תהיה טעימה .

למעלה