מ-ה-פ-ך

מ-ה-פ-ך

איך הייתם מרגישים לו היה נודע לכם שאחד האחים/ות שלכם הולך לעבור מהפך גדול- כמו לעבור להרבה זמן לחו"ל
מצד אחד זה נחמד, כי אולי היו מריבות וכו' ואולי המצב בינכם משתפר, ומצד שני- יש געגועים וכו'. מה הייתם מרגישים לדעתכם במצב כזה

De Panthera

New member
אני

תלוי..אם זה טיסה הייתי שמחה בשבילו..או אם זה חתונה אז גם (פרט לקאמיקזה) אבל אם הוא יגיד שהוא עוזב את המשפחה לטובת קאמיקאזה (זה מה שקורה כרגע) הייתי מנקנקת לו את הפרצוף!

אוח. ../images/Emo10.gif

אני זוכרת בבירור את היום הזה. האמת,אחי טס פעמיים לח"ול.. פעם אחת למשך חצי שנה-בפעם הזאת ,אני לא זוכרת את התגובה שלי,הייתי יותר קטנה.. והפעם השנייה-הייתה לפני כשנה בערך,שבפעם הזאת כבר היה ברור לי שזה לתמיד,כי הוא רוצה לחיות שם. באותו היום,כשהבנתי את זה. בהתחלה ניסיתי להדחיק,חשבתי לעצמי "בטח סתם" ואז אמרתי לעצמי :"אוקי.מה עושים עכשיו?" ואמרתי לעצמי"אולי כדאי לזייף" הייתי באמצע ארוחת ערב בזמן שזה נודע לי, אני פשוט עשיתי את עצמי נחנקת. ובכיתי המון.וצעקתי המון שזה לא פייר. אבל זה לא מה שעזר,כפי שאתם מבינים... לפחות יש לו מזל שזה האח שאני פחות קשורה אליו...

blue skies

New member
אישית אני חושבת שאין

סיבה להגיב ברע כי זאת הבחירה שהאח/ות עשו והחליטו שזה מה שיהיה טוב להם ויהיה חבל להרוס קשר בריב על נסיעה או לא נסיעה אני צריכה לשמוח בשמחתם ולמצוא דרכים לשמור על קשר איתם גם מעבר למרחק הזה זה גם מה שהייתי רוצה שיעשו אם אני אחליט לנסוע

האמת ש..

אני עברתי מהפך גדול עברתי מחיים רגילים לחיים באשפוז והמשפחה קמה לקראתי נתקלתי בבהלה מוזרה מצידם מרצון לפתור את הבעיות שלי במהירות הבזק ברצון להוציא אותי משם. אחותי הגדולה למשל, התחילה מאז להיות איתי בקשר , לקחה אותי להליכות כי ספורט ממריץ אדרנלין וכאלו. וגם לאחים שלי קרה משהו הם התחתנו (בקרוב תהיה עוד חתונה של אח שלי!) ונורא התרגשתי עבורם ושהייתי בחתונה יחד איתם בחופה רק רציתי להיות איתם בקשר והייתי נורא שמחה בשבילם ורק בחתונה הרגשתי כאילו אני ממש חלק מהם דברים שלא קורים בד"כ.. נדמה לי שאם הייתי איתם יותר בקשר אולי הייתי יודעת על עוד שינויים! ואולי הייתי מביעה רגש או משהו, אבל זה לא כך. הדר.

foneti

New member
מעניין ! רצוי להתייעץ

מומלץ לפנות ל משפחה חדשה www.newfamily.org.il

למעלה