מ-ז-ל ט-ו-ב(כולם ובייחוד נופר כנסו)

מ-ז-ל ט-ו-ב(כולם ובייחוד נופר כנסו)

אחרי שבדקנו כמה וכמה וסים בישביל עמית היא והמדריכים שלי החליטו מי מתאים לה טורברייד בן 8 מבנה מעולה אופי הכי טוב שראיתי בחיים שלי גישה טובה לכל דבר קיצור עובד כמו שצריך והכול! אתמול שלחו לשם ווטרינר והוא אישר שהסוס בריא לחלוטין והיום ב 5 בוקר אילן נסע להביא אותו ועמיתוש לא ידעה! היא נדלקה על הסוס הזה ולא הפסיקה לדבר עליו אבל היא לא ידעה שהוא יהיה שלה כל כך מהר!!! :))))) אז עכשיו היא שם יורדת מהאוטו והולכת להיות מופםתעת! אז מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב היא רצתה לקרוא לו סטאר או טנגו (נו היא ילדה בכיתצה ו' מה ציפיתם!?) אז זיהו יש לנו עוד סוס בחווה!!! הוא חמודי לאללה! אני אצלם ויעלה מזל טוב עמיתי בובה! מתה עליך!! ובהצלחה איתו!!!

GrEeNwOmAn

New member
מזל טוב.../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo29.gif

שאאאאאאוווווווווה

נכון אבל לא מתאים לו!

יש לו שיער גלי שחור וגוף חום לא כהה ולא בהיר! הוא ממש ממי יש לו עיניים טובות..... התקשרתיע אליה והיא כזה "את ידעת מזה ולא אמרת לי?!!?" וצחקתי חח איזה חמודה מזה מגיע לה! :)))) הם עושים לו לונג' עכשיו אבא שלה איתה ובטח מצלם אז יהיו תמונות!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

מזל טוב!!

אז זהו! הוחלט!

השם שלו זה סטאר!!!!!!!!!! עמית מאושרת עד הגג היא כזאתי מותק! אנחנו הולכות לשם אחרי הצהריים גם יחד עם מור! :)))))

niko girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

איזה כיף לה!!!!!!!

היא התחרטה!

כאילו לא היא אבא שלה לא רוצה את השם סטאר חחח היום בדרך לחווה כולנו ירדנו עליה שיש לה סוס הומו כי הוא נראה כמו בת! חחחחחח רכבנו שתינו וקפצנו והוא נראה כל כך נוווווווווווווח היא מזה מאושרת ומרוצה ממנו! ואז שיחררנו את שניהם יחד במנג' ובגלל שהם הסתדרו כל כך טוב אז שמנו אותם באותו תא! :) ועמיתי לא יכולה להפסיק לחייך חחח

אורלי 7

New member
"פייר -פלאי"

אני מרשה לעמית להשתמש בשם של הסוס שלי ז"ל כי הוא נשמע דומה לו באופי. זה שם ניפלא שנותן המון מזל! גם הוא היה טורוברד מהמם. הפירוש הוא : משחק הוגן.בערך........ תציעי לה!

למעלה