מ-ז-ל ט-ו-ב נשמה שלי!!!

moranush86

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב נשמה שלי!!!

ניר, מותק, המון המון מזל טוב ושיהיה רק טוב ובהצלחה בכל אשר תפנה ושתכבוש את כולם ואת העולם כי אי אפשר לעמוד בפניי הקסם שלך. אני מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל ואף יותר כי מגיע לך אתה נשמה טובה. מתה עליך נשיקות!!

ניר!!

המון המון מזל טוב.. ואני ממאחלת לך שתיהיה לך שנה מדהימה שנת בריאות אושר עושר והצלחה בהכל!! והכי חשוב לא לשכוח לחייך
אודליה..

lir2004

New member
נירוססססססססססססססססססס

גבר-גבררררררררררררררררררררררררררררררר!!! אח שלנו, אתה עכשיו בגיר גם בבריטניה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אחי, שיהיה לך אחלה יום הולדת שבעולם!!! אני בטוח שאם אני אגיד שכולנו חולים עליך, לא יגידו לי "דבר בשם עצמך!", אז - חולים עליך, בן אדם!!! מזל טוב!!! והיום, הגיע היום שלך להיות זה שיוקדש לו השיר המיוחד לימי ההולדת שכתבתי! אז קבל אותו, בהמון חיבה!: יום הולדת שמח / לירן שחק 3.5.2006 היום הוא היום המיוחד שלך כל העולם מתכנס רק למענך העצב עוזב, לפחות ליום והכל נראה מושלם, כבתוך חלום יום שבו השמיים מחייכים אליך ואלוקים נותן את הכל בשבילך יום קסום, יום של אור ושמחה יום שכולו מלא באהבה פזמון: יום הולדת, יום הולדת חגיגה גדולה ומיוחדת יום הולדת, יום קסום שום דבר פה לא רדום יום שהשימחה מעיקה על העצב יום שכולו מנגינה וקצב ואולי, בעוד שנה תגדל בך השימחה ותראה שהקסם יגדל פי מאה והשנה הזאת תהיה יותר ממופלאה וגם אם בדרך כלל הכל שחור היום הזה מראה את האור כל אחד מאוהביך יבוא לעזור ולשנה שעברה לא תרצה עוד לחזור פזמון: יום הולדת, יום הולדת... יום הולדת שמח עם כל שיר וכל פרח וכל מתנה עם חיוך זורח יום, יום, יום הולדת שמח פזמון: יום הולדת, יום הולדת... ©לירן שחק!

../images/Emo24.gifניר!!!!!!

המון המון מזל טוב! אני כל כך שמחה שיצא לי להכיר בנאדם כמוך! אני מאחלת לך את כל הטוב בעולם! המון הצלחה!!!

כוכבה 27

New member
ניר !!

המון מזל טוב!! אני מאחת לך את כל הברכות שאתה מאחל לעצמך. שתגשים את כל חלומותייך ושיהיה לך רק טוב. המון בריאות,אושר והצלחה מאחלת מכל הלב כוכבה

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifניייייייייררררררררר..!!!

המוןהמוןהמוןןןןן המון מזלל טוב!!!! מי ייתן וכל משאלות ליבך יתגשמו. ושפשוט תזכה לכל הטוב שבעולם כי זה מגיע לך :]

bu1li

New member
נירר..המון המון

מזל טוב...שיהיה יומולדת שמח ושכל מה שתרצה יתגשם!! לירן אחלה שיר:)

1מאיוש

New member
נירוששש

לירן מסכימה איתך! - חולים עליו!! ועל כולם פה!
המוןןןןן מזללל טובבב !!! בהצלחההה בכלל מה שתעשה!! ובעיקר בתחום של הצילום- אתה כישרון!! אתה בן אדם מקסים שמחתי להכיר
מאחלת לךך כל מה שאתה מאחל לעצמך ומעבר תיהיה רק אתה.. חולהה עליך

orianush

New member
נירררר../images/Emo24.gif

נורווש המון המון המון מזל טובבבבב
עד 120 אני מאחלת לך קודם כל בריאות ואושר אתה בנאדם מקסיים ותישאר תמיד כמו שאתה יומולדת שמחח

חן 16H

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!

יום הולדת שמח עד 120 אני מאחלת לך בריאות אושר עושר והצלחה בכל אשר תפנה אתה כישרון אדיר ובנאדם מדהים מכל ה-
חן

sarit lang

New member
מזל טוווווב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

נירוש המון המון המון המון מזל טוב שתיהיה לך שמה מדהימה מלאה בעושר,אושר,בריאות,שמחת חיים אהבה אמיתית,והתגשמות עצמית....ובכל מה שתיגע (או תצלם) יהיה בו הצלחה... נשיקות..

adiii1

New member
ניר. ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב ליומולדתך עד 100 כ20 שנה.
שתזכה להמון אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה ובריאות הכי חשוב. שתצליח בכל תחום אליו תפנה בחיים והשנה (ובעיקר בצילום כי אתה מוכשר בטירוף עם זה), שתדע לנצל את החיים והגיל רק לטובה כי הם שלך. ממה שאני רואה באמת אוהבים אותך כאן אז שתמשיך להיות נאהב ומוקף אהבה תמיד, שתמשיך להיות מי שאתה כי כולנו (כולל יוסי אני בטוחה) אוהבים אותך כמו שאתה בזכות עצמך. שיהיו לך את החיים הכי מאושרים, כיפיים שאתה יכול לבקש ולאחל לעצמך וכל מה שאתה מאחל לעצמך לשנה הזאת ולחיים בכלל יתגשם ויתממש בעזרת השם.
וזהו, אני מקווה להכיר אותך קצת יותר לעומק ולראות אותך לעיתים קרובות יותר (בתקווה שזה לא יקרה עוד המון זמן חחח). ממני, עדי (1).

יומולדת לניר הכי מקסים שיש

אחי! אחד האנשים הכי חיוביים, מפרגנים , ומיוחדים שאני מכיר. המון המון מזל טוב קודם כל, ליומולדת 21...דיברנו על זה. זה ממש גיל...קטן! תאמין לי.... שתהיה לך שנה ממש מוצלחת, בצילום, ובעבודה ובאהבה כמובן, אתה בנדאם אינטיליגנט וחכם ואין לי ספק שאסי ועקנין יפתח איתך סוכנות בבוא היום... :) חח בכל אופן, אתה מדהים ואני מת עליך! ואחד המפרגנים הגדולים ליוסי, שכאן מהקמתו של הפורום-קומונה... אז שיהיה המון מזל טוב, שתהיה בריא מאושר ומצליח מתמיד. ותכניס לראש הרזה שלך שאתה רררררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההה !!! חח מת עליך... אריאל.

1מאיוש

New member
חח אסי ועקנין.. למה להכניס אותו

לעסקים שחורים.. רוברטו עדיף חח
חח לילה טוב והמשך שבוע טוב

ניררר!!

אחד המדהימים!!! אני ממש מצטערת שזה באיחור... אבל מכל הלב המון המון מזל טוב!! ויום הולדת שמח.. (למרות שהיה חח :p) אתה אחד הוותיקים פה שתמיד עזרו ודאגו שהכל ייצא בצורה הכי טובה.. אז המון תודה!! שיהיה לך רק טוב :) והשארתי לך מסר...

ניר86

New member
תודה ענקית מקסימים שלי !!!!!

איזה כיף לקבל ברכות כאלו ...אוהב אותכם אחד אחד תודה על הכל ... מאוד שמחתי לקרוא כאלה ברכות ... ושוב תודה לכל המברכים ,לכל המתקשרים, לכל המSMSים,לכל השולחי מסרים ופשוט לכולם יצאתם גדולים ... אוהב מאוד ושמח להיות חלק מהפורום הזה ! נשיקותתתת נירו

אורטל 31

New member
../images/Emo140.gif|חיבנירוש מזל טוב קצת באיחור :]

מאמי המון המון המון מזל טוב ! בריאות הצלחה בחיים ,שרק יהיה לך טוב בחיים! ותגשים את כול משאלות לייייייבך :] מכול הלב מאמי! :) מווווווווווווווואה

למעלה