מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת!!!

*רק אני*

New member
מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת!!!

אני יודעת שלא אכפת לו ממני בכלל ואני יודעת שהקשר הזה בכלל לא היה בריא ואני יודעת שלא מגיע לו אז למה אני מייחלת שהוא יתקשר אליי כדי שאני שוב אוכל להיות שם בשבילו? למה אני לא יכולה להוציא אותו מהראש? למה אני ממשיכה להתגעגע אפילו שאני יודעת שהוא כבר מזמן עבר הלאה? ולמה כל כך עצוב לי כל הזמן?

E D G Y

New member
חמודה, אל תלקי את עצמך....

מה שאת חשה נורא טבעי. זה לא עובר בין רגע, וגם לא בין שניים... השאלה היא מה את עושה עם זה... תשתדלי לא לפעול לפי הדחפים האלו ולהמשיך בהתרחקות ממנו. בהצלחה! כולנו כאן איתך, מבינות מה עובר עליך ומחזקות אותך!

spooni

New member
די כבר!!! ואת לא מטומטמת!!!

את פשוט אוהבת או מאוהבת ואת בתהליך של פרידה והתנתקות וזה לוקח זמן ויש לך רגשות וכל מה שאת עוברת זה חלק מתהליך. וגם שאת מייחלת שהוא יתקשר אליך זה חלק מהכל. יש ימים קשים יותר ויש קלים יותר , ובקשים יותר אל תשבי ותחשבי כמה את מטומטמת כי את לא... תעשי משהו בשביל עצמך ..תחזרי אחרי עצמך ...תפנקי אותך ...תעשי משהו שלא עשית ותהיי מרוצה מהישגיך. ועצם העובדה שאת לא פונה אליו זה כבר הישג שאת ראויה לצל"ש עבורו. אז ...בבקשה ...רדי ממך טוב ?
יום טוב ושמח ומאושר.

spooni

New member
אני מטילה עליך משימה ....

לספר לנו בסוף היום ..איזה דבר טוב עשית בשביל עצמך ... אולי תקעקעי את הדבורה מאיה על התחת כמו EDGY. גם לי בא קעקוע על התחת.

כי את מתאבלת על הקשר

על אובדן האיש שחשבת שהוא על האהבה (ואשליית האהבה) שאיבדת. תני כבוד לרגשות הללו - הם חייבים לצאת. זה מנגנון בריא שמאפשר לך להפרד. מה שכן, הוא מכאיב ולא נעים. חזקי ואמצי וזכרי הרגש משתנה אחרון. קודם באים תהליכי חיזוק שאת כמעט לא מודעת להם כי את עסוקה נורא בעצב הזה. אחר כך מרגישים אחרת. לאט לאט המון אוויר.

למעלה