מ י ג ר נ ו ת !!!

• פותח הנושא yya
  • פורסם בתאריך

yya

New member
מ י ג ר נ ו ת !!!

משהו יכול להגיד לי אם יש דרך לטפל בהן !? ניסיתי הרבה דברים...דיקור, רפלקסולוגיה, שינוי תזונה, שיאצו...מה לא! השאלה היא האם זה אפשרי כשמדובר במגרנות קשות!?

האם את יודעת מהו הגורם למיגרנות?

למיגרנות הרבה מחוללים - עיכול, שרירים ושלד (עמוד שדרה, צואר), חוסר איזון הורמונלי, חוסר חמצן, בעיה בכלי דם, קצר מנטלי או רוחני, אלרגיות. בטח פספסתי משהו... אז מטפלים בבעיה... תרחיבי, ננסה לעזור... נאוה

yya

New member
אין לי מושג

כל פעם נשללת אפשרות אחרת מה שנראה לי שזה איך שהוא קשור או לחוסר שינה או לשינויי מזג אויר אבל זה לא קשור למחזור ולגלולות(כי הפסקתי ועדיין היו מגרנות!) כעת אני מטופלת בתרופות שהן בעצם מיועדות ללחץ דם והן די עוזרות אבל זה לא הפתרון! אשמח מאוד לקבל עוד ייעוץ! תודה!

פתרונות בזק לא עובדים...

חוסר איזון הורמונלי הוא חוסר איזון מערכתי ולוקח זמן לאזן אותו... הפסקת הגלולות לא מצביעה שזה לא... רק שזה לא מספיק... תרופות שמיועדות ללחץ דם גבוה מרחיבות את כלי הדם - ייתכן מאודשהעובדה שהן עוזרות, מספרת שהבעיה היא כלי דם... עוד שאלה: לאיזה אורכי זמן ניסית את הטיפולים השונים? והאם טופלת במשולב ביותר משיטה אחת בו זמנית? ובכל זאת, כפי שיעל כבר ציינה: לא נראה לי שיהיה מנוס מפניה ל מטפל רב תחומי נמשיך לעזור כל זמן שאפשר לשאול שאלות, כל זמן שתוסיפי מידע... נאוה

yya

New member
כן

טופלתי בדיקור+תזונה+שיאצו רפלקסולוגיה+הומאופטיה כל הטיפולים היו מעל חצי שנה!!! תודה רבה על שיתוף הפעולה!

מיגרנות הן מעין קצר במחשבה...

פעמים רבות הן נגרמות בגלל קונפליקט במחשבה זה יכול להיות קצר בין הרגש וההגיון זה יכול להיות קונפליקט בין הנפש החופשיה לבין זו עם כל המחוייבויות זה יכול להיות סוג של מחסום לחלומות ישנים שנשכחו זה יכול להיות סוג של מחסום לחלומות עתידיים שאת מוותרת עליהם מראש... כדאי לעצור ולבדוק: מה את לא רוצה לדעת? על מה את לא רוצה לחשוב? נשמע שהמיגרנות שלך צריכות, כפי שיעל כותבת, טיפול ממושך, אינטנסיבי - טיפול טורבו, "פצצת אטום" או כפי שאני נוהגת, לעצור ולבדוק: אם זה לא הולך, יש לזה סיבה להישאר אם זה לא הולך, אני שומרת את זה מאיזושהי סיבה אם זה לא הולך.... מהו הרווח שלי מהמחלה / בעיה / סימפטום ????? אני מזמינה אותך לבדוק.... אחרי שתמצאי את התשובה, ותמצאי את הדרך לוותר על טובת ההנאה, כל מגוון השיטות יעבדו טוב יותר נאוה

אסתי123

New member
מיגרנות וטיפול קינסיולוגי

לא ניסית טיפול קינסיולוגי וחבל. הטיפול עוזר! מאבחן ומטפל בגורם למיגרנות. הגורם היחודי לך. הנובע ממך.

אסתי123

New member
טיפול קינסיולוגי

טיפול קינסיולוגי מאבחן ומטפל בגורם הראשוני לבעיה, במיקרה שלך -למיגרנה. זהו טיפול ללא תרופות. איבחון הגורם נעשה ע"י בדיקות שריר עדינות. הן דרך לקבל אינפורמציה מן הגוף. הגוף יודע וזוכר הכל על עצמו. בבדיקות שריר אין מחפשים שריר קרוע, תפוס, מכווץ.....אלא מחפשים חסימות. החסימות יכולות להיות חסימות תזונתיות, חשמליות, מיבניות, ריגשיות..לאחר איבחון חסימה מתקיים תהליך איזון וניטרול. ניטרול הגורם הוא הריפוי. את כל הטיפול מכתיב ומנהל הגוף. הגוף יודע מהם העדיפויות שלו. הגוף הוא מאגר של ידע. לקינסיולוגיה דרך נינוחה וזורמת להגיע לידע הזה. במהלך טיפול מאבחנים ומאזנים את המרדיאנים, נערך ניקוז לימפטי, מוח אחד.... נשמע מוזר -אבל עובד! ניתן לקרוא על קינסיולוגיה בכל מנוע חיפוש רציני תחת kinesiology כול-טוב

yya

New member
תודה

על האינפורמציה. אני מודה שעל השיטה הזאת עדיין לא שמעתי! במידה וזה יעזור אשמח לשתף אתכן! שוב תודה!

מיגרנות..

כפי שנאוה ציינה קשה לעשות איבחון באינטרנט קל וחומר ללא פרטים.. בכלליות , ניתן לטפל במיגרנות ויש הצלחות ( שאני אישית מכירה) לרב ממולץ לשלב בין הטיפולים , אני יודעת על הצלחות טובות בשילוב של דיקור ,שינוי תזונתי ושיאצו . אולם כמו בכל דבר בחיים יש אחד שאחרי 3 טיפולים מרגיש מצויין ויש אחד שזקוק לשנים של טיפולים עד להחלמה מלאה ויש כאלה שהטיפולים רק שיפרו להם את איכות החיים אך לא פתרו לגמרי את הבעיה. ברפואה הסינית, המגרנה הינה תוצאה של חוסר איזון אנרגטי בכבד אולם ידוע כי אחד מהגורמים העיקריים להתפרצות המגרנה הינה תזונה לקויה וסטרס ( ובכלל זה חוסר השינה שציינת). ע"מ לטפל במיגרנה ביעילות יש לאבחן במדוייק את הגורם למגרנה - אני מאמינה שאם תגשי למטפל רב תחומי טוב , ניתן לעזור לך, ולו במעט.. הרבה בריאות יעל

yya

New member
תודה לך

למרות שכל הטיפולים שעשיתי נעשו בתקופות א ר ו כ ו ת ועם הרבה סבלנות אך כמו שאמרת...עזר מעט בהרגשה הכללית אך המגרנות...המשיכו כרגיל! ובקשר למטפל מאבחן, הייתי ב"מכבי" שם יש רופא כזה והוא המליץ לי על רפלקסולוגיה. הייתי בטיפול מעל חצי שנה, פעם בשבוע, הרגשתי יותר בריאה אך שוב המגרנות עודן מתפקדות! השאלה היא האם זה לא תורשתי?(יש לאמא שלי ולאחות של סבתי אך לא חמורות כמו שלי) ואם כן, יש מה לעשות נגד תורשה של דבר כזה?!

קשה לנצח את התורשה..

אבל בהחלט אפשרי!! חצי שנה פעם בשבוע מחייב שיפור ( שאני מבינה שהיה) אבל בהחלט לא ריפוי והחלמה.. שוב, ממליצה לך על טיפול משולב של מס´ טיפולים יחדיו ( דיקור ,תזונה , צמחי מרפא ותוספי מזון , וטיפול אנרגטי או במגע.) הרבה בריאות חג שמח יעל

m_katzmann

New member
מגרנות - הסיכוי לשינוי../images/Emo39.gif

שלום לך אני ממליצה לך בחום רב טיפולים קנסיולוגיים, כי בעייה של מיגרנות זה בעייה של רגישות לראות את העולם כפי שהוא. מיגרנה כמו כל מחלה הי א תקופה של מעבר, את צריכה לשנות את הגישה שלך לחיים, לזרוק את התקליט הישן שתוקע אותך. זה דורש אומץ לעשות את השינוי הזה ויכול להתקיים רק אם נלמד לאהוב את עצמנו ללא תנאי. המיגרנה מופיעה כדי לשחרר אותך מהאחריות הרבה שאת לוקחת על עצמך וכאשר יש לך התקפי מיגרנות - אין ברירה את מושבתת וחייבת לנוח, להתנתק ולו זמנית מכל המחוייבויות הרבות. אני מציעה לך להתחיל לאמר משפטים חיוביים כמו:העולם הוא מקום עם אפשרויות אינסופיות. אני מוכנה להשתנות ולהנות. מדיטציות וישיבה מול השמש בשעות הבוקר כשאת שמה את היד על עין השלישית, שטיפה של העיניים לכל הכיוונים ימינה ושמאלה, מעלה ומטה, מעלה ימינה ומטה שמאלה, מעלה שמאלה ןמטה ימינה וקדימה ואחורה בעיני הדמיון. מאיה

למעלה