מ-כ-ו-ת כות כות .....

מ-כ-ו-ת כות כות .....

בעוד מספר שעות או דקות אפילו שניות: הלך עליי!! אבא שלי הולך עכשיו מזה להתעצבן עליי, הוא כבר מעוצבן, אתמול בלילה כיוונתי את השעון הדפוק שלי לשעה 7:00, והוא צילצל לי בשעה 6:30 אני כניראה סהרורית מכיוון שלא זכור לי שכיביתי שום שעון!!!!!!!! ואח"כ התעוררתי בשעה 8:00 כי פיספסתי את האסעה שלי לביה"ס ולא יכלתי להעיר את אבא שלי שיסיע אותי כי הוא "יחנוק אותי" אבא שלי כשהוא יקום... בוא נגיד כך, כשיתקשרו אליי ב-19:00 בערב אני אהיה כבר ברקיע! איזה באסה!!!!! יותר נכון איזה דיכאוןןןןןןןןןןןן ממש התעללות נפשית..... אוי שיט הנה הוא בא!!!!! הלך עליי!! איזה מזל כשהוא ירד הוא דיבר בטלפון, ועלה חזרה.... אבל למה יש לי רגש שזה לא הסוף.... אני בטוחה שהוא עוד יחזור ויתן לי הרצאה בת 3 שעות על זה שהוא צדק שהוא אמר: "לא ללכת לישון מאוחר!" אבל זאת לא אשמתי!! שיאשים את השעון...... אבל בכל זאת לישון בשעה 19:00-20:00 זה ממש התעללות!! שיט הנה הוא חזר...והוא הביא איתו את אימא.....

סלאש תרגעי ..

מה רק לך זה קורה? אני מרבלת את ההרצעה שני וחמישי הדבר הכי גרוע שהם עושים לי זה אומרים לי "לכי לחדר" (שבו יש טלוויזה, מחשב ומערת סטריו) מה שאני מנסה להגיד, תרגעי תשלטי בהם שלא השלטו בך :) מיכל:)

wildflower!

New member
אמממממממממ....

אל תדאגי!!!!!!!!!!!1 כולנו מקבלים את ההרצאות האלה פעם ב.......יום..{במקרה שלי...חחחח...} תעשי כאילו שאת מקשיבה ותעברי האלה... אוהבת בר

למעלה