מ-כ-ל הלב

../images/Emo117.gif

תודה על הלינק! אתה יכול למחוק אותי מהרשימה, אני רוצה להיות בגיהנום עם כל החבר´ה. >ספל חמאה מסבירה פניה לטרול<

שגיבוש,טרולי,חמודי,מתוקי,טרווווולי!

בפרטי שרת לי שירים שונים לחלוטין! רק בגלל ההתיחסות החביבה (והלאקונית משהו) שלך בפרטי- אני מרשה לעצמי הפעם להצטרף אל כולם לחירבון עליז על ראש האזרח החרד (תרתי משמע) התורן. טרווווללללל!!!

adam222

New member
אני לא מבין... |לוקח-כדור|

אני מפשוטי העם, פילסופיה אני כל מילה שניה נתקע... מה לעשות! קב"א 44 טבח בצבא... אז אני פה היכן שאני מרגיש שייך, היכן שלא מזיינים לי ת´שכל תעשה כך או אל תעשה כך... הכדור לא עוזר, ת´מביא לי ת´כאב ראש...

טוב

New member
אדם ../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

כמה כדורים ביום? לא חבל על הבריאות?

adam222

New member
מה???? |נוגס-בבוהן|

כל פעם שאיזה טרול מפעיל לי את השבב האדום (הרגילים הם שחורים) ואני מתחיל להתחרפן, יושב, דופק לעצמי מספר ´כאפות´ ע"מ להתחמם ואז פורש ידים על המקלדת ומתחיל להיכנס באמ-אמא-אמא שלו כמו שנאמר: עם עיקש... וע"כ מפני שצורת תגובה זו לא זרה לי, אלא איפכא מסתברא אני כבר רגיל לזה ואני יודע שכאשר אני מגיע למצב ששיחרתי מספיק לחץ על אותו לץ-אוחז-פוחז (טרול) מצניחת האדרנלין בדמי אני מקבל את ההה´כאב-ראש-של-החיים ע"כ פיתחתי שיטה, עוד לפני שאני מתחיל ת´תהליך כאפות וכו´, אני מגרגר X כדורים ע"מ להכין ת´גוף!

adam222

New member
סתתאאםם ../images/Emo16.gif

לקוח עיצבן אותי בטלפון תוך כדי כתיבת ההודעה, ולא יכולתי להתפרץ עליו אז הוצאתי את זה בדרך זו, עימכם הסליחה, ומי שלא סולח לא מזיז לי ת´ימנית

yariv~2

New member
קראתי את גיליון 12

ודבר אחד לא הבנתי.... איך ממשהו כמו 20 שורות A4 לכל היותר... הפכתם לכמה וכמה דפי A3... דבר אחד יש לציין לאחר שאדם קורא את כל הדבר המשמים הזה... בטוח שכלו מתנוון לכמה וכמה רגעים...

למעלה