מ מא מאמ מאמן מאומן..

tzurtzur

New member
מ מא מאמ מאמן מאומן..../images/Emo13.gif

האם מאמנים אישיים הם "מוצלחים יותר"? "חזקים יותר "נפשית? מה קורה כשמאמן נתקל במקביל לאימון שהוא מעביר בבעיות בתחום האישי או העסקי שלו עצמו? האם ייתכן מצב של מאמן מאומן בו זמנית? האם מאמן אישי חושף את חולשותיו או שמא מעדיף לשדר איזהשהוא דיסטנס כדי להתפקס על המטרה? האם הוא זמין 24 שעות ביממה כביכול?? או שמא יש שעות קבועות ותו לא? אכן...מבול של שאלות
...

einatgross1

New member
מי מספר את הספרית?

אכן העלת שאלה שעולה בתחומים רבים, וארחיב אותה מעט- האם הרופא יכול להטיף להימנעות מעישון, בעודו מעשן? האם המטפל המשפחתי יכול להיות גרוש, וכד'? לדעתי, כדאי שהמאמן יחיה בעצמו את הפילוסופיה העומדת בבסיס האימון. כך יש לו תובנות רבות מהתנסויותיו הוא, מעבר לכתוב בספרים, ומניסיונו באימון אחרים. יתר על כן, כמודל, הוא מלמד הרבה, מעבר לעובר במילים. המאמן הוא אדם, ויתכן מאוד שיזדקק למאמן מסוג מסוים בתקופות שונות בחייו. ייתכן אף שישתפר כמאמן מהתנסותו כמאומן. אישית אני איני הופכת את המאומנים שלי למאמנים שלי. לא בשביל זה הם משלמים לי. אני עם המאומנים שלי בכל היכולת, הריכוז האנרגיה והמשאבים, העומדים לרשותי, בשבילם. האמת, עד היום גם אף מאומן לא ביקש לאמן אותי. כולם משתמשים במה שאני יכולה לתת , בלי לחשוב שהם צריכים להתחיל לאמן אותי. וזה החוזה ביננו. וזה בסדר גמור. אני אישית זמינה מאוד עבור מאומני, כמעט 24 שעות, וכמעט כל השבוע. מאומנים שמרגישים רגשי תודה גדולים בד"כ מפנים אלי מאומנים נוספים, אך לא מבקשים לאמן אותי. מקווה שעניתי,

coach4u

New member
ל-tzurtzur

לגבי שאלותיך:מאמן חשוב שיעשה עבודה על עצמו ויבדוק את עצמו לאורך כל הדרך, כמו שפסיכולוג עובר טיפול כך חשוב שמאמן יעבור אימון ויהיה בקשר עם מאמנים נוספים. לדעתי, כבעל מקצוע חשוב שמאמן יהיה מאומן ולא חבר. זה אומר להיות אישי,נעים ומקרב אך לא לחשוף את עולמו האישי יתר על המידה. לגבי הזמינות- כל מאמן קובע לעצמו את הגבולות שלו לא רק לגבי ההתקשרות אלא בכלל.אני כמאמנת מאפשרת למאומנים שלי ליצור עמי קשר טלפוני בשעות סבירות של היום או להשאיר לי הודעה במייל. המאומנים שלי יודעים שתמיד!!! אעמוד במילה שלי ואם המאומן השאיר הודעה אני אחזיר צלצול בהקדם.

tlingit

New member
ברוכה הבאה לפורום, coach4u ../images/Emo13.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
ולעיין בכללי הפורום
, במאמרים ובקישורים
בציפייה לעוד הרבה דיונים מעניינים

einatgross1

New member
../images/Emo45.gif, והבהרה

הי התוכלי לפרט את המשפט-כבעל מקצוע חשוב שמאמן יהיה מאומן? אני לא בטוחה שירדתי לסוף דעתך בנושא. עם יתר הדברים ממש הסכמתי

coach4u

New member
מאמן מאומן

כוונתי היתה שחשוב שמאמן יעבור אימון בעצמו או לפחות ליווי של מאמן עמית.

למעלה