ס
ספורט ישראלי!
Guest
לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!
מ.ס אשדוד נגד מכבי נתניה לצפייה ישירה, מ.ס אשדוד נגד מכבי נתניה שידור חי, מ.ס אשדוד נגד מכבי נתניה שידור ישיר, מ.ס אשדוד נגד מכבי נתניה לצפייה ישירה - תקציר המשחק: מכבי נתניה ומ.ס. אשדוד ידעו שמדובר במפגש מאוד חשוב עבורן, בידיעה שלפחות אחת מהן תעצור את רצף ההפסדים. זה היה צמוד במשך שלושים דקות, אבל אז עוז בילו בישל מול האקסית למקסים פלקושצ'נקו, מכבי נתניה ניצחה את מ.ס. אשדוד ועצרה את רצף שלושת ההפסדים בבכורה של גיא צרפתי כמאמן הראשי של הקבוצה, בעוד אלי לוי ושחקניו ישובו לאשדוד עם הפסד שלישי ברציפות. גיא צרפתי בעברו כבר אימן את מכבי נתניה למשחק אחד בליגת העל ובשישה מכבי נתניה - מ.ס אשדוד משחקים נוספים שעמד על הקווים בהפועל פתח תקוה לא הצליח לנצח גם כן, כך שזה לא היה רק ניצחונו הראשון כמאמן מכבי נתניה, אלא בכלל בקריירה כמאמן. אבל עוד רגע - משאית הזבל חונה בחלון שלי וממריאה תוך פחות מדקה. מצלה. והתזמורת מתחילה לנגן שוב. אולי יום אחד כל מה שאצטרך זה גיטרה בעלת שישה מיתרים ושמים מלאים בכוכבים. אבל אני אפילו יכול להרים כוס נייר שמישהו זרק על הקרקע ולשים אותה בפח האשפה. חוויה סוחפת! "אנחנו כל כך שונים מהם. אתה יודע, הייתה תקופה שאנשים חיו בחורבות", אמר לי פעם ספורט 5+ פלוס לייב ישיר חבר, כשטיפס בזהירות על מגדל קר וירוק של מגדל מימי הביניים. עכשיו אני סובל ממקרה רציני של קפיטלמניה, וזו ההתמכרות היחידה שאני יכול להתמכר אליה. המחליפים שלו היו אלו שהכריעו את המפגש, כאשר בילו הסתובב על עוביידה חטאב וסידר לפלקושצ'נקו שער קל - הראשון שלו מאז מאי 2022 וכמובן שבמדי היהלומים.