מ-פ-ג-ש פ-ו-ר-ו-ם

• פותח הנושא חפY
  • פורסם בתאריך

חפY

New member
מ-פ-ג-ש פ-ו-ר-ו-ם ../images/Emo20.gif../images/Emo153.gif../images/Emo188.gif

מה אתם אומרים? אני מתכוון לקבועים. (ולחדשים שמתכוונים להישאר, כמובן).

sns7

New member
מפגש פורום

יתבצע בחודש מאי השנה AGW והפעם, ויהי מה, אינני מתכוונת לתת לאף שפעת לעצור אותי!

חפY

New member
מי שמשתתף בצורה קבועה ופעילה

בדיונים בפורום.

Majestic12

New member
אם כבר מפגש...

הייתי שמח לראות שאנשים יזיזו את עצמם, ויגיעו לפחות פעם בחצי שנה למפגשים בנתניה (ש להמרכזלחקר עבמי"ם)... להזכירכם - כבר בתקופה הקרובה יפורסם הביטאון החדש, ובחודש מאי צפוי להיערך המפגש החצי שנתי שלנו...

אבל

נראה כאילו הכנסים חוזרים על עצמם שוב ושוב. אז יציגו עוד מקרה, עוד תצפית על צלחת מעופפת. זה לא חדש לאף אחד. אני צודק?

Majestic12

New member
שאלה לקקי מאסטר

הטיעון שהעלית תמוה מאד...גם אתה הולך לבית הספר כל יום (אני מקווה) - אז למה אתה לא שואל את עצמך מדוע ללכת - הרי כל יום אותו הדבר, אותם מורים אותם מקצועות...הכל חוזר על עצמו...לא ככה ? ומה אתה מצפה לראות בכנסים של המרכז לעבמי"ם - במת בידור עם נינט או שרית חדד ??? הרי כל כנס מציג את האירועים החדשים בארץ ובעולם, יש הרצאות חדשות, וזוהי הזדמנות להחליף דיעות עם חברי המרכז וחוקרי העבמי,ם בישראל... הטיעון שלך ממש - אבל ממש - מוזר....

noname20000000

New member
אני באה.

הייתי במפגש האחרון ואני אהיה בכל מפגש ב-50 השנים הבאות :)

daniel771

New member
למה עד נתניה אחי?

משמגיע ממקום רחוק צריך לנסוע עוד לכיוון צפון? תעשו את זה במרכז

תשובה

א. רוב חברי המרכז מתגוררים במרכז או בצפון, לכן הכנסים נערכים בנתניה. ב. אתה לא הולך לעבוד או לגור שם, זה בסך הכל יום אחד, פעם בחצי שנה. עוד X דקות נסיעה או עוד Y ק"מ זה לא מה שיפריע למי שזה חשוב לו באמת.

Majestic12

New member
המפגשים בנתניה

מאחר וחלק גדול מחברי המרכז מתגוררים בצפון הרחוק (גם במעלות), הרי שהוחלט שהפגשים יהיו "באמצע הדרך"... מאד קל להגיע לסיפריה בנתניה, ויש שם תחבורה ציבורית עד שעות הלילה, ממש בפתח הכניסה לספריה...המיקום מעולה...

למעלה