מ.פ מפקדה במילואים
שלום לכולם!
בסדיר הייתי לוחם חובש ולבסוף גם מפקד התאגד
במילואים אני כעת חופל אך קיבלתי לא מזמן הצעה להיות המ.פ מפקדה הבא.
התפקיד הוצע לי מאחר ואנו גדוד לוחם וכי ברקע אני לוחם (כך גם 3 מ.פ המפקדה האחרונים) ומפקד תאגד, ובאזרחות אני כעת סטודנט בתחום הנוגע ללוגיסטיקה.
מן הסתם זה לא בוקר אחד לקום ולהיות מפמ אלא לצאת לאיזשהי הכשרה במילואים של קלג כשלושה שבועות לחזור כסמפמ עם דרגות ובהנחה ואהיה ראוי כך אמרו לקבל את המפמ.
אם ייקרה, אז כנראה להיות בתפקיד בעוד כשנתיים-שלוש.
אז למה אני אוכל לכם את הראש?
האם מישהו יודע להגיד לי מתי נפתח כזה קורס במילואים?(שאלה הכי חשובה כאן) יש איזשהו שיקול של כמה זה יפגע בלימודים והאם זה שווה את הפגיעה.
יודעים מה ממוצע ימים בשנה למפמ?
חושבים שאולי התפקיד הנל במילואים יכול לפגוע בכניסה למקום עבודה באזרחות בגלל מהות התפקיד?
ובכלל אם מישהו יודע לספר קצת על מה שהוא מכיר מתפקיד מפ מפקדה במיל'.
אלו שאלות שאני שואל אתכם ולא שאלתי את המפ שלי מאחר וחשבתי שהוא ישווק את התפקיד כך שיוצג כאידאילי וכאן מקווה לשמוע גם את החסרונות.
תודה לעונים!
שלום לכולם!
בסדיר הייתי לוחם חובש ולבסוף גם מפקד התאגד
במילואים אני כעת חופל אך קיבלתי לא מזמן הצעה להיות המ.פ מפקדה הבא.
התפקיד הוצע לי מאחר ואנו גדוד לוחם וכי ברקע אני לוחם (כך גם 3 מ.פ המפקדה האחרונים) ומפקד תאגד, ובאזרחות אני כעת סטודנט בתחום הנוגע ללוגיסטיקה.
מן הסתם זה לא בוקר אחד לקום ולהיות מפמ אלא לצאת לאיזשהי הכשרה במילואים של קלג כשלושה שבועות לחזור כסמפמ עם דרגות ובהנחה ואהיה ראוי כך אמרו לקבל את המפמ.
אם ייקרה, אז כנראה להיות בתפקיד בעוד כשנתיים-שלוש.
אז למה אני אוכל לכם את הראש?
האם מישהו יודע להגיד לי מתי נפתח כזה קורס במילואים?(שאלה הכי חשובה כאן) יש איזשהו שיקול של כמה זה יפגע בלימודים והאם זה שווה את הפגיעה.
יודעים מה ממוצע ימים בשנה למפמ?
חושבים שאולי התפקיד הנל במילואים יכול לפגוע בכניסה למקום עבודה באזרחות בגלל מהות התפקיד?
ובכלל אם מישהו יודע לספר קצת על מה שהוא מכיר מתפקיד מפ מפקדה במיל'.
אלו שאלות שאני שואל אתכם ולא שאלתי את המפ שלי מאחר וחשבתי שהוא ישווק את התפקיד כך שיוצג כאידאילי וכאן מקווה לשמוע גם את החסרונות.
תודה לעונים!