מ-צ-א-ת-י!!!

Mentos

New member
מ-צ-א-ת-י!!!

סוף סוף! קהילת מטריקס ישראלית!! אניוואי, אני חדש כאן, ראיתי את מטריקס לראשונה לפני שבוע *מתחמק ממטח של עגבניות* מה?! אף פעם לא יצא לי לראות אותו לפני כן! (ואחרי זה ראיתי אותו עוד 3 פעמים) ואהבתי מאוד!! קראתי את התסריט שלו פעמיים (יש הרבה קטעים ששינו) ונדהמתי מה-כ-ל! ו... מחכה בקוצר רוח למטריקס Reloaded *מצורפים הסאבטייטלס של המטריקס (הוצאתי אותם מה- DVD) והם מסודרים לפי פריימים.. התקבלתי
I elieve it is our fate to be here, it is our destiny I believe this night holds, for each and every one of us the very meaning of our life. This is a war and we are soldiers. What if tomorrow the war could be over? Isn´t that worth fighting for?! Isn´t that worth dying for?!

Mentos

New member
משהו שלא הבנתי..

מה זאת אומרת: "הם חתכו את הכבל"??

Master Boo

New member
LOL

they´ve cut the hard-line משתמשים בזה עוד פעם במשך הסרט, אף פעם לא הבנתי מה זה אומר בדיוק

Mentos

New member
כן, לפני שתפסו את מורפיוס.

נראה לי שזה אומר שעלו על המיקום שלהם איכשהו כש"חתכו את הכבל" ואז הם קיבלו נתונים על איפה הם נמצאים..

לא לא לא,

כדי לצאת מהמאטריקס, צריכים קו טלפון מאיזושהי סיבה נסתרת. כשאמרו שחתכו את הכבל, הסוכנים חתכו את כבל הטלפון כדי למנוע מהמשוחררים לצאת כדי שיוכלו להרוג אותם.

Mentos

New member
שניה, אני חושב שהבנתי למה....

כולם (כמעט) התעלמו מההודעות שלי. כי כתבתי שאני מתלהב יותר מדי מהסרט?
כי אתם חושבים שאני איזה אידיוט חובב מרצ´נדייז שמתלהב "כאילו וואו כזה" מהסרט?
ובכן, אני לא.
אני לא יודע איך אני מגדיר את עצמי כאן, בפורום ה"פ מגדירים את המצב הזה כ"n00b", אבל שם לפחות מתייחסים אליך
לעזאזל! זה כלכך פתטי! אני מגיב להודעות של עצמי! אז בכולופן... הייתי פה, התרשמתי, זזתי.

למעלה