מ.ר.צ. = רע"ם וחד"ש ביחד....

pilovich shahaf

New member
מ.ר.צ. = רע"ם וחד"ש ביחד....../images/Emo18.gif

מצ"ב הקישור להודעה שקראתי בפורום מ.ר.צ והמובאת כאן ככתבה וכלשונה....:- ====================================ההודעה מפורום מ.ר.צ=========== תאריך ההודעה: 28/06/02 שעת ההודעה: 22:03 מאת: א.א.אפל נושא: הרעיון של דגל ישראל נפסל... ע"י הצוות האסטרטגי של מרצ. אל הצוות הובאו גם העיצובים שלכם, והם התייחסו לעיצוב עם דגל ישראל ופסלו אותו- אל תשכח שגם סניף כפר-קרע (ואני מקווה שגם סניפים דו"לים וערביים חדשים שיקומו) יצטרכו לחלק אותו, ואל תשכח שאחת מהפעילויות הגדולות (מבחינת שעות הגדולה ביותר) שלנו במסע היא חיבור הכפר הבדואי "אבו-כאף" שלא מוכר ע"י ישראל לרשת המים, ואני לא חושב שסטיקר עם דגל ישראל עליו יהיה אטרקטיבי בשבילם. בנוסף לכך, חלק נכבד מפעילי נוער מרצ אינם ציוניים ולא ירצו לחלק סטיקר שעליו יש דגל ישראל. אמנם התנועה ורוב פעיליה הם ציוניים, אך בכל זאת, לא צריך להוציא שום שד משום בקבוק. לדעתי עיצוב נטול דגל-ישראל יהיה טוב יותר, וכפשרה אשמח שהסטיקר יהיה בצבעים כחול-לבן שירמוז על תמיכתנו במדינת ישראל, ועל כך שאנחנו רואים את טובת המדינה ותושביה במקום הראשון. הייתי רוצה לשמוע מה דעתך. סתם היה לי חשוב להבהיר את זה- רציתי גם לכתוב את זה על העיצוב שלך של הסיסמה הקודמת. תודה רבה על העזרה! מגיע לך כל הכבוד על זה שהיית ראשון לעזור. ==========================================סוף ההודעה מפורום מ.ר.צ===
מה דעתכם/כן חדרי וחברותי היקרים, האם תנועת מ.ר.צ. היא תנועה ציונית או אנטי ציונית....
האם תנועת מ.ר.צ. זה לא רק נישואים ליברלים כמו שחברת מועצת תל-אביב ממ.ר.צ, חיתנה בהסכם שני גברים, אלא למעשה תנועת מ.ר.צ. היא משמשת עכלה תאנה לתנועות רע"ם וחד"ש...."השמאל הקיצוני האנטי ציוני"
להתיחסותכם העיניינית והאחראית..

למעלה