מ- 4 ל- 1/4...

gal33

New member
מ- 4 ל- 1/4...

היום, אחרי הרבה מאוד זמן שלא אכלתי פיצה, יצא לי לאכול פיצה לארוחת צהריים (הייתי ביום עיון וזה מה שהיה). הקיצקץ, בזמן שאני אכלתי 1/4 משולש, כל החבר´ה מסביבי גמרו בין 2 ל- 3 משולשים כמובן עם קולה באמצע בשביל לשטוף, ואז נזכרתי, איך לפני הניתוח כשכבר הייתי אוכלת פיצה, זה היה 4 משולשים, כמובן עם דיאט קולה בשביל לשטוף. לא להאמין, אה? במקום 4 משולשים עם שתיה, 1/4 משולש, כמובן ללא שתיה, כלומר שהקיבה שלי היום, היא פחות מ- 1/16 ממה שהיתה. מדהים.

ורד *

New member
היי גל

אתמול קניתי חולצה בקרייזי ליין. XL בלבד.במקום 3xxx בעבר. איזה כיף, למרות שבהתחלה כשנכנסתי לחנות והמוכרת המסכנה רצתה לעזור לי,. מיד שלפתי את כל "אמצעי ההגנה" שלי, היא זזה הצידה ואני המשכתי לחטט במהירות, נרגעתי רק כאשר הבנתי שלא אצטרך לברוח מהחנות ספוגת תיסכול. גם המחיר של החולצה היה ניסבל. (60 שקלים) ורד.

gal33

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד! ועוד יחסית אצלם

המידות קטנות יותר בהשוואה לחנויות אחרות למידות גדולות. ישר כוחך! גל

רוייקו

New member
זה רק בהתחלה. אחר כך הרבע נהיה חצי

והחצי שלם והשלם לכמה שלמים. סתם סתם.. לא כמה שלמים .. לא עד כדי כך, אבל בהחלט יש גידול מתמיד. מעניין מה יהיה בעוד שנה ?~

gal33

New member
איזה כיף לקבל כזה עידוד! אפשר עוד?

גם אם לדבריך, הרבע יהפוך לחצי, עדיין מדובר פה בהבדל משמעותי. חושבני שזה גם די תלוי בי, ובכמה אנסה לדחוס בכל ארוחה, לא? הרי הקיבה היא שריר, שריר כידוע, אם מותחים אותו, הוא נמתח. בגלל זה אני מנסה לאכול גם לפי ההרגשה, אך גם לפי העינים, והפעם בהפוך על הפוך. אמירה מסוג "אבל בהחלט יש גידול מתמיד. מעניין מה יהיה בעוד שנה ?~ ", גורמת לי להתחרט שכתבתי את ההודעה מלכתחילה. גל

רוייקו

New member
גלי

אל תצטערי. אין מה להשוות בין מה שיכולת לאכול ואין ספק שלא תוכלי לחזור ולאכול מה שיכולת לאכול בעבר - את אותן כמויות. גם רונית מספרת שהיא יכולה היום הכל, בלי הגבלה, אם רק תרצה. די מפחיד שאי אפשר לסמוך גם על ניתוח כזה רדיקאלי. עם זאת, אני לא מצטער לרגע שהלכתי על הניתוח הזה ועוד יותר מיזה: לא מצטער שהסוף הטוב היה צריך לעבור דרך 4 ניתוחים. יצא לך לדבר עם רונית בתקופה האחרונה ?

gal33

New member
להצטער על מה? על זה שנולדתי שמנה??

אני בטוחה שרונית לא יכולה לאכול ללא הגבלה. אין טעם להמשיך להתווכח, ימים יגידו. לא ציפיתי לקבל תגובות תומכות של יוהו איזה יופי שאת אוכלת כל כך מעט, כי מי בכלל רצה להיות בסרט הזה מההתחלה?! הרי הייתי מעדיפה להיות אדם רגיל שכן אוכל 2-3 משולשי פיצה ולא משמין מזה בצורה היסטרית. והייתי עוד יותר מעדיפה להיות ללא כל מה שאני עברתי ועדיין עוברת בנושא. כולה ציינתי את ההבדל, בין היום לאז. לא רציתי לקבל גם תגובה שמחכה לי בפינה. אני מקווה שגם בעוד שנה וגם בעוד שנתיים, ושלושה עשורים אהיה מרוצה ושלמה עם הצעד שעשיתי. ככלות הכל, בהתחשב באלטרנטיבה... גל

רוייקו

New member
גלי, אני מתנצל.. ניראה שכתבתי בצורה

שלא הסברתי בה את עצמי נכון. הייתי מעט נסער מתוצאות הבדיקה שהוכיחו שוב שקשה להסתמך על הניתוח. מתנצל שיצא כיאילו ליגלגתי. זה לא היה כנגדך, אלא תחושה אישית לתוצאות הניתוח אצלי. רוייקו

gal33

New member
ראשית, תודה ../images/Emo151.gif שנית, חושבני

שממילא לא הסתמכת על הניתוח לבדו, אחרת לא היית מגיע לתוצאות הנהדרות אותן השגת. הבעיה שלך פתירה, וזה החלק החשוב. גל

זכרונותי מהזמנת הפיצה../images/Emo67.gif../images/Emo123.gif../images/Emo10.gif

מחייג ועונים לי ואז שואלים :רוצה לשמוע את מבצע היום? ואני עונה כן בוודאי וכמובן שהולך על הזמנת פיצה ענקית כי ההבדל במחיר בינה לבין משפחתית רגילה קטן יחסית (לעומת המחיר ה"קלורי " )והולך גם על הזמנת גלידה כי איך אפשר לוותר על הטעם השמימי של האגן-דאז ובקיצור החבילה השלמה והמושלמת. 30 דקות אחר כך שמגיעה הפיצה הרזונת שלי אוכלת משולש אחד ולעיתים נדירות שניים ואני ללא מחשבה ושיקול דעת נסחף לחלוטין מחסל את המגש (הענק ) ומתפנה לזלילת הגלידה. מתעב את הרגעים האלו ושמח שהיום אני נמצא במקום אחר לגמרי. מעל חצי שנה לא טעמתי פיצה ולא מרגיש מחסור כלשהו. ההיפך הוא הנכון !!!!!!!!!!!! הדברים נכונים גם לגבי בורקסים ומאפים חומוס ועוד ועוד........ רוצים לשמוע על מבצע היום ??? לא לא לא רוצים לשמוע איזה דברים כייפים אפשר לעשות היום !!!!!!!!! ביי ענקון

RomiVais

New member
באמת מדהים!! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד ואת בטח ממש מאושרת על כך. אני בהחלט מאושרת בשבילך...
שיהיה לך שבוע נפלא ובהצלחה בהמשך רומי

למעלה