- מ 5 תצאנה 2 מדליסטיות-לקראת שיוט המדליות

- מ 5 תצאנה 2 מדליסטיות-לקראת שיוט המדליות

הסיכוי של קורזיץ להגיע לזהב נמוך, כפי שהוזכר צריכה להיות מדורגת 7 מקומות מעל הספרדיה.

אבל כמובן שהכל לגמרי פתוח בין 5 גולשות לי, הפינית, הגרמניה, הפולניה והאוקראינית- שניים מהן תקחנה את המדליות שלושה אחרות ילכו הביתה מאוכזבות.

מיקומה הנוכחי של לי (2) לא רלוונטי ביחס לפינית והגרמניה, כלומר הם בדיוק על אותה נקודה, ויכול להיות בעל משמעות תיאורטית רק במציאות דימיונית של ביטול שיוט המדליות.

shlomy85

New member
ניסיתי לעשות סדר..מקווה שזה נכון

הדירוג לפני שיוט המדליות:

1. מרינה אלאבאו ניירה (ספרד) - 24 נק'
2. לי קורזיץ (ישראל) - 38 נק'
3. טולי פטאיה (פינלנד) - 38 נק'
4. מואנה דלה (גרמניה) - 39 נק'
5. זופיה נוצ'טי קלפאצ'קה (פולין) - 41 נק'
6. אולגה מסליבץ (אוקראינה) - 44 נק'

הסיכויים בשיוט המדליות:

* כדי לזכות במדליית הזהב, קורזיץ צריכה לסיים 1 ולקוות שהספרדייה תסיים במקום ה-8 ומטה.
* כדי לזכות במדליית הכסף - קורזיץ מסיימת ראשונה, או מסיימת שנייה והפינית או הגרמנייה לא 1.
מסיימת שלישית ומקדימה את הפינית והגרמנייה. מסיימת רביעית ומקדימה את הפינית, הגרמנייה והפולנייה.
* כדי לזכות במדליית הארד, קורזיץ צריכה להקדים לפחות את הפינית, הגרמנייה, הפולנייה והאוקראינית.
או מסיימת שנייה והפינית 1, או שלישית ורק הפינית מעליה, או שלישית כשהפולניה והאוקראינית 2-1.

אריאל5

New member
אם נדייק

קורזיץ צריכה 7 מקומות מעל הפרדיה לזהב זה גם יכול להיות 2 ו-9 או 3 ו-10.
ויש כמובן עוד אופציות אין אצליך אופציה של רביעי וזכיה במדליה אבל מה קורה אם היא 4 ומקומות 3-6 הם 5-8

shlomy85

New member
רשמתי שהיא צריכה להקדים אותן כדי לזכות במדליה

noam_ma

New member
לא נכון.

7 מקומות הבדל, פירושו - שוויון. במקרה כזה הספרדיה זוכה, כי יש לה יותר מקומות גבוהים בשיוטים.

חוצמזה, אם לי תסיים שלישית והספרדיה עשירית, את שני המקומות הראשונים יכולות לקחת הפינית והגרמניה.

בסופו של דבר, שיוט המדליות זה שיוט טקטי. נכון שיש את תנאי הרוח, אבל זה שיוט טקטי וזה יותר קשה משיוט רגיל.

cscan

New member
בואו נקווה למדליה כלשהי, לפני שאנחנו מחשבים

סיכויים לזהב, שגם ככה הם נמוכים עד לא קיימים.

shlomy85

New member
קראתי שבמקרה של שיוויון הדירוג בשיוט מדליות

קובע

heitner

New member
שויון בדירוג יכול להיות רק עם האוקראינית

וזה יקרה רק אם היא תעקוף את קורזיץ ב-3 מקומות

שובר השיוויון הוא המיקום בשיוט המדליות

זה חשוב מאוד לאור הפערים הקטנים בצמרת.
במילה אחת-
הפינית והגרמניה צריכות לעקוף את קורזיץ כדי לעקוף אותה.
הפולניה צריכה לעקוף אותה בשני גלשנים
והאוקראינית צריכה לעקוף אותה בשלושה גלשנים (במקרה כזה יהיה שוויון ואז האוקראינית תדורג גבוה יותר בגלל המיקום בשיוט המדליות)

נועם, אתה טועה. הסברנו את זה בעבר

BentzWatchJudo

New member
נתתי בשרשור אחר לינק לתחזית של לי קורזיץ

נתתי בשרשור אחר לינק לתחזית של לי קורזיץ. יש שם עוד תחזיות של לפחות 2 חברי פורום.

השרשור הכי קריטי- מהן הרוחות הצפויות ביום ג'?

למרות שמקומות 2-6 לגמרי פתוחים לקראת שיוט המדליות אני חושב שכולם כבר הבינו שהכל תלוי ברוח.
קשה לי להאמין שלי לא תיקח מדליה ברוח חזקה ומצד שני קשה להאמין שתצליח לסיים עם מדליה ברוחות חלשות.
לכן, שאלת השאלות היא מה הרוח הצפויה באתר השייט ביום שלישי?
אני קורא לכל החזאים החובבים ולמי שמכיר אתרי תחזית מזג אוויר טובים ולנסות לשפוך אור על השאלה החשובה ביותר.

cscan

New member
מישהו כתב פה שצפויות רוחות לא חזקות

משהו בסגנון של היום. לא יודע עד כמה המידע נכון.

JonJon9

New member
טוב, נדרשת פעולה של הפורום:

אנחנו צריכים כולם לנסוע לווימות' עם מאווררי ענק ולעשות רוח ללי.
אני יודע שזאת בדיחה שכבר השתמשתי בה, אבל לאור המצב הקריטי שלה אין מנוס מצעד זה.
וד"א, אני מוכרח להודות שהפורום הזה מקל עלי בקבלת האכזבות הישראליות למיניהן. הדסקוס עליהן כאן מרגיש לי כמו קבוצת תמיכה.

RoieS316

New member
ניסיתי לבדוק באתר של ה BBC

ושם רשום משהו באזור ה 12 קשר.

RoieS316

New member
או קמ"ש

לא כ"כ יודע מה ההבדל (וכאן זה הרגע שבו מישהו גם יסביר לי?)

למעלה