מ
ף של רביעי

מ../images/Emo32.gifף של רביעי

כל מה שכן קשור לפלוריסיינטה לא לכאן
כל מה שלא קשור לפלוריסיינטה כן לכאן

נו ננצל את ה../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

קודם כל מה קורה? אני מחפשת מקום להוציא בו עצבים
אז הנה זה מתחיל : אני מתעבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת [
]
את הקורס קידום וכל מה שנלווה אליו ובעיקר כמויות הספרים והחומר ושיעורי הבית שאנחנו מקבלים כל פעם [בסביבות 3 שעות של שיעורים, שתבינו
] וזה גם נורא יקר ואני מעוצבנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מי שלא יודע במקרה מה זה קורס קידום זה קורס הכנה לבחינת הפסיכומטרי שתיערך ב16.10 והציון שייקבע בה יישלח לכל האוניברסיטאות הכי חשובות במדינה וייקבע אם אני יכולה ללמוד שם
שתבינו, חשיבה כמותית [מתמטיקה] -> 40 אחוז מהציון!!!!!! אני כל כך אפססססס במתמטיקה יו זה פשוט מדהים
אז מתמטיקה +הגיון
זה נורא
וחוץ מזה יש עוד אנגלית -> שאני די טובה :] ועברית שזה די מטופש-> ללמוד איזה 100000 מילים שאתם לא משתמשים בהם בחיים כמו טוזיג- שזה אומר אני חושבת פיקניק... [
]... קשה לכם להגיד פיקניק?! למען השם
אוףףףףףף... וזה 3 פעמים בשבוע מ-9 עד 1 וחצי בצהריים עם רק 2 הפסקות של עשר דקות על השניה [הוא עומד עם סטופר ומודד לנו
] זה משו מזעזעעעעעעעעעעעעעע אתם לא רוצים להיות במצב הזה חחחח זה נורא
טוב בינתיים הוצאתי עצבים ואני רגועה, עכשיו מקלחת כי אני מתה מחום
בוא נעשה מה
הזה זהבי עצבני כזה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifיאאא גמני עשיתי את זה...

פרשתי באמצע כי לא יכולתי יותר ובדיוק התחילה יב' ולמדנו המוןןןןן שילמתי פאקין 1200 שקל על הזין הזה.... במבחן ההתחלתי שעשו לנו יצא לי 43% שזה הכי גבוה בכיתה.. היה לי פוטנציאל אבל ויתרתי=/ כלכך שנאתי שעותת את הלשון והנדסה וזה... הדבר הכי נחמד שהיה זה פט"ל שהיה אחר כך גם בצו ראשון חחחח האנגלית באמת קל
תמדי קיבלתי במבחנים 100%... אני רק יכולה להגיד לך לא להתייאש כי זה יגמר בקרוב ואת תהיי מרוצה
(ד.א., למה את עושה את זה בכלל?)

43?!?!? פששששששששששש....../images/Emo70.gif

לי יצא 39 אבל זה רק כי לא עשיתי כלום במתמטיקה... יכולתי לעשות אבל לא היה לי כוח חחחח =] אנגלית והעברית יצאו לי מעולהההה :] וזה באמת פאקינג יקר
והאמת שאני לא יודעת למה אני עושה את זה :] אולי כי אחרי הצבא לא יהיה לי זמן בשיט לשבת ללמוד את כל הזבל הזה, וכל עוד אני בתוך המסגרת הלימודית ואני במילא לומדת אז למה לא? בתכלס זה הזמן הכי טוב לעשות לדעתי... למרות שזה מתיש כל פעם ה4 וחצי שעות האלה
אני אקח את עצתך לליבי
ונקווה שיהיה טוב

sweet shir

New member
אומגד... אזה מעצבן! ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

ו-חחחחח על התמונה. למרות שקצת
. אימו רוקס!

sweet shir

New member
*סמיילי מרים גבה*

נכון שזה כל כך נדרש?! אני בעד עצומה לתפוז: "העם דורש סמיילי מרים גבה!"

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif@#$%@

baril

New member
../images/Emo119.gifאימו ../images/Emo99.gif כנסי להודעה

רגע רגע , לפי החתימה קראת את הספרים של לואיז רניסון אני צודקת ?

sweet shir

New member
אינדיד!!! אהה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

&^$#^$!$!~!@~@!#~!@$#!#@#@$!~!@!@#^%&^)&(*)^&%%#@!#@##$%& ג'ורג'יה ניקולסון רוקס!!!!!!!
עד איזה ספר קראת?

baril

New member
../images/Emo119.gifאני באמצע רוקדת בתחתונים

הסדרה הכי מצחיקה שקראתי והכי טובה [ אחרי הארי פוטר
] אפשר ת'מסנ או ת'אייסיקיו שלך אם יש ?

baril

New member
../images/Emo119.gifחחחח

מדוע הלוואי עלייך ? חח את קמה מוקדם ? קמתי היום ב12 ורבע זה נחשב מוקדם בשבילי [ באמת שאני לא משווייצה
] אני עייפה :[ ישלך מסןן !?

למעלה