מ-SYS ADMIN ל-DEVOPS

ITManJones

New member
מ-SYS ADMIN ל-DEVOPS

שלומות אנשי IT ו-SYSTEM יקרים,

שאלה לי אליכם.
במסגרת תפקידי כאיש סיסטם בכיר ב-5-4 שנים האחרונות אני מרגיש שהעבודה כבר מתחילה לשעמם. כלומר, יותר נמאסת מאשר משעממת אם לומר את האמת. נמאס להטמיע עוד מוצר שסומכים עלי ללמוד מ-0, נמאס לפתור תקלות ובעיקר נמאס מכוננויות. יחד עם זאת, אני כן מרגיש משב רוח רענן כל פעם שאני ישב לכתוב קצת קוד. אני מרגיש די חזק ב-POWERSHELL וממש נהינה ליצור איתו תהליכים ואוטומציות. לחברה יש כ-20 מתכנתים אבל את ההתקנה של המוצר שלה שמבוסס .NET לקחתי על עצמי והיה מאתגר וסופר-מספק.
כעת נשאלת השאלה איך אני ממנף את זה הלאה? הסתכלתי קצת בדרושים אבל אף אחד לא מחפש DEVOPS עם דגש על POWERSHELL. האם רק פייתון ושף הם הכניסה לעולם הזה?

תודה
בברכה,
ITManJones

DuuGi

New member
פאוורשל מצוין לסביבות מיקרוסופט

אבל הרבה חברות מחפשות DEVOPS לסביבות לינוקס או סביבות מעורבות.
אז תשקיע קצת זמן, תלמד פייטון (שפה קלה ללימוד).
יש לשף באתר מערכת לימוד מאוד נחמדה.
תעבור גם קצת על JS
תשקיע קצת בעצמך היום וזה ישתלם לך בהמשך.
&nbsp

marvin2

New member
חפש חברות תוכנה שעושות .net

אתה בטח מכיר כמה, אני יכול להמליץ לך על כמה, והכי טוב - תעבוד עם חברת השמה טובה, הן מכירות את השוק הכי טוב. (ממליץ בחום על SEEV)

hetzbh

New member
ממליץ בלי חברות השמה

חבל שעל כל שקל שהחברה תשלם על העבודה שלך, אתה תקבל במקרה הטוב אולי 30 אגורות (מבלי לציין שמות..)
&nbsp
בכל מקרה, כמו ש-DUUGI הציע - פייטון יכול לעזור, לינוקס ו-BASH מאוד מאוד הכרחיים.
&nbsp
בהצלחה

marvin2

New member
לעובד זה לא משנה

הביקוש כרגע כלכך גבוהה שהחברות לא עושות שיקול של מי הגיע מחברת השמה ומי לא. כשחיפשתי עבודה לפני לא הרבה זמן (וחיפשתי בתחום די מצומצם) היתי בטוח שאני מכיר את השוק - וחברות ההשמה הפתיעו אותי. יש המון משרות וחברות שפשוט קשה מאד למצוא.

kitt

New member
הוא התכוון למציאת מקום דרך חברת השמה, לא עבודה עבור

חברת ההשמה כמיקור חוץ בחברה אחרת.

F00D Is G00D

New member
מה עם תחום האוטומציה?

orchestrator, CA IT PAM. הרבה סקריפטים, הרבה עניין. אבל לעבוד רק בזה, זה רק בארגוני ענק

F00D Is G00D

New member
בדיוק קיבלתי הצעה, מה אתה אומר?

בעבר היינו בקשר בנוגע לחיפוש עבודה. רציתי לעניין אותך במשרה שעשויה להיות רלוונטית עבורך. נשמח לחדש את הקשר במידה והדבר אכן עשוי להתאים כיום. החברה מפתחת מערכת מידע בתחום הרפואי המאפשרת לרופאים לקבל מידע על החולה ממערכות שונות מיקום: דרום (ליד הרכבת) דרישות: נסיון מעולה בעבודה עם מערכות SQL-Server כולל ניהול, תחזוקה וקונפיגורציה נסיון עם IIS, COM+, MSMQ, CA נסיון בכתיבת Scripts נסיון והבנה עם WAF נסיון עם XML נסיון עם NLB נסיון עם פרוטוקולי תקשרות כעין TCP/HTTP נסיון עם וירטואליזציה במידה והמשרה אכן רלוונטית עבורך, אשמח לקבל עותק מעודכן של קורות החיים וליצור עימך קשר.

למעלה