מ.

n u l i t

New member
מ.

בהנחה שקראתי את ההסבר החביב על "מהו דמיון מודרך", איך כעת אני יכולה..."לתעל" מחשבות...אובדניות...אממ... למחוק זכרונות אונס..... אממ..."לווסת" פלאשבקים ו"סרטים רעים"... ל...שנות. לא להדחיק, לא להעלים ולא למחוק... פשוט..."לשפר" (?) |מגרדת בראש| זה דפוק. (איך אפשר לשפר את זה ?!) טוב, אז...למחוק. איך מוחקים ?

בעזרתו של מנחה מנוסה

אשר יעזור לך לעשות את השינויים שאת רוצה לעשות דרך חיזוק המשאבים שיש לך כיום כדי שתוכלי להתמודד עם מה שבעבר לא יכולת כל כך שבאופן מוזר הפעם הזאת יהיה לך הרבה יותר קל ומה שבעבר יראה אחרת לחלוטין לפתע. וזה יאפשר לך לשמר את התכונות/מיומנויות/דפוסים שעוזרים לך ונבעו מהעבר ולהפטר/לשנות מחשבות/סיוטים/התנהגויות שנשארו לך ואת לא רוצה יותר. בהצלחה מיכאל

נולית.... ../images/Emo24.gif

יש דברים שאי אפשר וגם לא תמיד כדאי לעשות לבד... השאלה שאת מעלה כאן היא שאלה קשה מאוד. חשוב לי שתדעי שבאופן כללי אני מעריכה מאוד את כיוון המחשבה שלך... את לא מבקשת להדחיק, למחוק או להעלים, את פשוט רוצה לשפר... אבל, במקום שבו את נמצאת, פשוט אי אפשר לעשות את זה לבד, וזה בסדר, זה לא משהו רע, שהרי אין שום רע בלהזדקק להכוונה, נכון? רוצה לעזור ונראה לי שיש לי מושג איך... צרי איתי קשר במסר בבקשה. הגר

למעלה