מWטרת האופנההה

מWטרת האופנההה../images/Emo150.gif../images/Emo196.gif../images/Emo195.gif

תמונהה ממש מיוחדתת - אהבתםם תלוקק?? לדרגגגגג: שיעררררר: איפוררר: (מהה שרואים) מעילללל: תיקק: נעלייםםם: משקפייםם: הלוקק בכללייייייי :

>>>>>>>>>>>>>>

שיעררררר: פשוט מושלללללללללללללללללםםםםםםם במיוחד הצבעעע 3>3>3> 10 ! איפוררר: (מהה שרואים) 5 כי אין כל כך אבל אהבתי תשפתייםם יאמייי מעילללל: ש-י-ק ! 7 תיקק: 8 חביבב נעלייםםם: 2 זוועהההה בעעע משקפייםם: 8 יפותת עליהה הלוקק בכללייייייי : 7.5 אהבתיי ויחסיתת לזה שזה יומיומיי אהבתיי תשיקקק 3>

../images/Emo27.gifעונה../images/Emo13.gif

שיעררררר:10 איפוררר: 10 מעילללל:8 תיקק:4 נעלייםםם:3 משקפייםם:8 הלוקק בכללייייייי :7 .. נחמד=]

הודיה100

New member
דעתי../images/Emo27.gif

שיער: 9 אני אוהבת אותו חלק:) איפור: בוא נגיד שהסומק והמייק אפ בחצי פרצוף שרואים- אחלה. מעיל: 8. אופנתי. מגניב. אהבתי. תיק: 5. לא משו.. נעליים: אויש. לא מתאים בעליל. משקפיים: 7. חמודות. (בגלל שהפן עושה לה פנים ארוכות זה מאזן. כבוד לסטייליסט). הלוק בכללי : 7. חביב. לא מדהים במיוחד, אבל פשוט ושיקי. אהבתי את הצעיף

FoolishlyFab1

New member
עונה

שיעררררר: אני אוהבת את השיער הטבעי שלה הוא הכי יפה בדרכ אני לא אוהבת שמחליקים לה את השיער אבל פה זה ממש יפה אז 8.9 איפוררר: (מהה שרואים) 8 מעילללל: 7 תיקק: 9 נעלייםםם: 4 לא אוהבת משקפייםם: 7 הלוקק בכללייייייי : נחמד

למעלה