נאבה קריס קינג אחורית

Yaron d

New member
נאבה קריס קינג אחורית

האם מישהו מכם נתקל בבעיה (בעצמו או חברים) שנאבה קינג חדשה יחסית נשברה באיזור ההברגות של הדיסק, כל הקטע נתלש לחלוטין ,הסתובב על המקום ושבר את הנאבה לשתיים ? באופן מפתיע המקור לשאלה שלי הוא מצמן בקוסמוס חיפה שלא רצו למכור לי את הנאבה הנ"ל בטענה שמתוך 4 שהם מכרו 3 חזרו עם הבעיה וכן מצמן ת"א לא מוכנים לשלוח אחת כזו לחנות כלשהי איתה אני עובד לעתים. באופני טריאל יש לי כזו איתה אני רוכב כבר מעל 3 שנים ועברה מס' זוגות אופניים על-כן הבעיה תמוהה בעיני. ירון

Yaron d

New member
ניר ,גם אותי זה מפתיע אבל זה

מדוייק לחלוטין,לא רצו למכור לי נאבה ולכן אני רוצה לברר מי הם האנשים להם זה קרה ולשאול שאלה או שתיים. כי לא ידוע לי על RECALL או משהו כזה מצד קינג. ירון

פנית לקינג בשאלה הנ"ל ?

יכול להיות שהיה CALLBACK שאינך מודע אליו כי הוא לא פורסם. אתם, המלכים, צריכים יותר לשתף אינפורמציה בינכם. בכל אופן, יש עוד תקווה.

Yaron d

New member
לא מופיע RECALL באתר שלהם

כך שאין להם סיבה לשתף זר שכמוני בפדיחה נקודתית שהיתה להם,אם היתה. אני לא פוסל את האפשרות שהפדיחה היא של מצמן שמשום מה מעדיפים אולי למכור דברים של אחרים ולא לקדם את קינג. בכל מקרה כבר קניתי הדלי ובניתי את הגלגל עם חישוק 823, עכשיו נשאר רק להיות מסוגל לרכב. ירון

nintense

New member
יצא טוב...

הדלי פשוט יותר טובה, בלי קשר למקרה הספציפי.

timon1

New member
אוי ואבוי אם מעריצי קינג ישמעוך

אבל אני יש לי האדלי אז סבבה לשמוע את דבריך

nintense

New member
לך יש הדלי קדמית...

פחות חשוב והרבה יותר זול מאלו האחוריות. אך גם כאן אני טוען שהדלי הכי טובות.

Yaron d

New member
כבר דיברנו על זה בעבר../images/Emo88.gif

הדיעה שלי על קינג היא שזו הנאבה שעובדת הכי טוב שאני מכיר ועם נקודות כח הכי קרוב שאפשר ובטריאל לא הייתי מחליף את זה בחיים כרגע יש לי כזאת על ה ECHO שלי. על ה M3 יש לי הדלי מהדגם ללא 108 חיבורים והדיעה שלי די צוננת לגביה, עכשיו קניתי את הדגם החדש 108 חיבורים להרדטייל-פלצת DMR EXALT האהוב שלי ונראה בהמשך איך דעתי תתגבש, מבטיח לעדכן. ירון

nintense

New member
ירון אני מסכים לגבי ההרגשה...

עם נקודות העיגון בקינג, אך הפטנט הזה עדין מדי לטעמי ולמי שאינו טריאליסט זה ממש לא משנה, אני מעדיף נאבה עם פחות נקודות עגינה, אך שאלו יהיו עמוקים מספיק כדי להחזיק שנים רבות. מתי אתה חוזר לרכב ? גם אני מתכנן לעצמי בקרוב מנוחה של איזה חודש, החלטתי לוותר על הברגים בקרסול, זה מוסיף משקל בעליות

Yaron d

New member
אולי אתה צודק

ניתן לנאבה הזדמנות הוגנת ולגבי מצבי אז היום הרופא הודיע לי שהשבר שלי בקרסול יותר בעייתי ממה שהוא חשב בגלל המיקום שלו,מרכז הפרק בקרסול והוא אומר שגם לא כדאי לנתח באיזור הזה כי בניתוח מקבעים את כל האיזור ומגבילים את התנועה לנצח (3 רופאים אמרו את זה) ,בכל מקרה עוד כחודשיים אני אוכל לנסות לרוץ ובמידה וזה לא קיצוני מדי אוכל לרכב בשטח ועד אז מותר לי לרכב רק כביש,מדרכה ושביל חלק. ירון

למעלה