נאוה עוברת היום ועדת קליטה, חדהורי

נאוה עוברת היום ועדת קליטה, חדהורי

ולכן, כל השבוע עוברת תהפוכות רגשיות מגוונות שהגיעו לשיאן כשהסלולרי החדש (יומיים) נפל לשירותים ו"הלך" אז הניירת מוכנה ואשלח אותה היום (כדי שיספיקו לעיין לפני שאני מגיעה
ואני רק מתפללת שלא ישפטו על דברים חיצוניים ושיבינו שהם זוכים בגדול אם אני מעוניינת לגור איתם
זהו!!

נאוה

קחי
ענק לדרך ואם תשאלי אותי? הם צרכים לקפוץ על המציאה
לא לשכוח בדרך למגנט את מה שאת רוצה והרי את יודעת שהיקום נענה לבקשותינו... בהצלחה (נו כבר תחזרי לספר איך היה )

ophra

New member
נאווה, מכירה את המשפט....

"אני לא מעוניין להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי אל שורותיו"
נדמה לי שזה היה צ´רצ´יל שאמר את זה זה לא קשור!!! סתם נזכרתי בו אני לא הייתי מצליחה לעבור רבע מהמלחמות/מאבקים/ועדות קבלה שאת עוברת. לא בא לך לפעמים לעצור טיפה ולנוח? לתת לזרם להשיט אותך במקום לחתור נגדו כל הזמן? טוב די! (מלקה את עצמי קלות) זה לא היום לדיבורים כאלה שיהיה לך מלאן-מלאן בהצלחה! Nock them dead!! וגם אם הם לא יבינו את זה אנחנו יודעים שהם זוכים בגדול שאת מעוניינת לגור איתם!

צריכה ....................

ה מ ל צ ו ת אנחנו פה.... הרבה הצלחה..... מחכים בלחץ לדעת מה קורה איתך שם... לדרך
ביי

ophra

New member
חשתי שאתה כבר בדרך לביטוח לאומי...../images/Emo8.gif

כמה טוב שאתן פה......../images/Emo39.gif

הייתי בביטוח לאומי..... חזרתי עייף עצבני ורצוץ....
הם החליטו ... לא יודע למה ומדוע.... שהילד גר אצל אימי ואני גר וחיי במקום אחר....
לא ידעתי אם
או.........
פשוט הייתי ב..
טוטלי.... ניסיתי להבין מאיין המסקנה התמוהה "דפוקה" מזורגגת הזו
ואין צדיק בסדום...
אז האופציות שעומדות בפניי הן : א. ללכת ללשכת העבודה.. חח מעניין אם ימצאו לי עבודה יחד עם הילד אני מוכן לזה
ב. לגשת לסיוע משפטי ולהגיש דרכם ערר לבית המשפט... ברור שזה יקח לא מעט זמן... אבל אין עם מי לדבר שם!!!!!!!! הכל שרירותי... אני מנסה להבין... היו אצלי החוקרים, שראו שאני והנסיך לבד, הם אפילו עקבו אחריי לקופ"ח לסופר ולפארק ואני יודע את זה בודאות גמורה... אז מה ? איך? ולמה? שם לא קבלתי הסבר... אבל באתי נכנסתי ישר לפורום הזה... הבית השני שלי... ראיתי אותכן והחיוך חזר
הם רוצים מלחמה....הם יקבלו
אוהב אתכן.
.. שאתן פה ביי

ניגשת להנהלה?

א. הגש ערעור מיידית ב. כתוב מכתב לשר העבודה ושלח אותו רשום עם אישור מסירה אל תוותר בשום אופן ג. קבל
וגם
(נכון שזה עשה לך קצת מצברוח ?
)

כן הייתי......./images/Emo26.gif

פני קרח....
מראש אתה הרמאי התחמן ואנחנו הצודקים.... אני אגיש ערעור, ומכתב.... וכמו שכתבתי .... הם יקבלו מלחמה... אני פחות עצבני...

אל תוותר להם.

נכון שמלחמות זה קשה ומתיש אבל מה שמגיע - מגיע. גלגלי הצדק טוחנים לאט. בהצלחה.

אפשר גם להוציא עצבים? ../images/Emo13.gif

סליחה שאני נדחף לכעס שלך על הממסד אבל זה לא יפה לא לשרשר
היום הייתי אצל קרדיולוג (אחרי בדיקת אקג בררר הפומפות האלה קררררות
) הגעתי לקרדיולוג, מת מעיפות. אני שונא קופות חולים!!! אלה מקומות כל כך מתים, רק נכנסים לשם מקבלים מחלה
(משפט גרוע
) או ששקט מדי או שטונות ילדים בני שלוש קופצים על האחיות
הגענו, הלכנו לשלם. חיכינו חיכינו חיכינו דפקו לו בדלת- איננו. בינתיים, אמא שלי מצאה לה שם חברים שמחכים איתנו. באמצע הדיבורים בא אחד שאל מי איפה ולמה. הוא אמר שהוא ראשון מיד בלאגן- כי עוד אחד אמר שהוא ראשון. יוווווווווו אני שונא קופות חולים
היה בא לי להתאדות משם, אמא שלי כרגיל לקחה את המושכות לידיים ושיחקה אותה מינימום אהרון ברק. אחד הביא לה את הטופס שלו- הנה, אני בארבע. השני- גמני בארבע ואמא שלי מתחילה לשפוט איייייי אני שונא שהיא מתערבת בכל ולוקחת ללב, זה מרתיח. שני אלה בינתיים החלו לריב שם כמו ילדים קטנים. החזקתי עצמי לא לצעוק עליהם
בסוף, לאחר חצי שעה (
) הגיע הרופא, התברר שאחד בכלל הקדים בחודש
הרופא החוצפן הלך לעשות לעצמו כריך, קפה. החיים הטובים עד שנכנסתי כבר הייתי מת, הוא בדק לחץ דם וכל השאר (דווקא היה חביב חוצמזה שאני תמיד מתפקע מצחוק שבודקים אותי
) הוא הפנה אותי לבדיקת מאמץ וכל השאר- גם זה היה סיפור אבל לונורא הצלחנו לצאת בשלום וחדורי- תרביץ לביטוח לאומי (לפעמים אלימות זה הפתרון
) -פורג´, ממחר בשבוע הספר העברי

עפרה, שימי לב!!! לך איתם למשפט

ברגע שאתה זוכה, הם ישלמו רטרואקטיבית... אבל... אין פיצוי על עגמת הנפש או על זה שבינתיים אתה צריך להסתדר איכשהו אני מבינה שדיברת עם מי שמנהל את הסניף וזה לא עזר (זו האופציה היחידה לפני משפט). משפט לוקח המון זמן רגע לפני שאתה זוכה הם מחתימים אותך על "בקשה לקיצבה מטעמי צדק" או משהו כזה... אני נלחמתי איתם על חצי דמי לידה (אבא שלי היה הכוח המניע, אני לא רבה על כסף) הסיבה: מידע מוטעה שקיבלתי וחוסר נכונות פקידה אחרת לענות כששאלתי חודש לפני (הם קיצצו בגלל שהחוב היה גבוה מדי... "אם היית משלמת עוד 200 ש"ח היית מקבלת עוד 3500 ש"ח"
דאאאאא נראה לכם שהייתי לוקחת סיכון שכזה?) המאבק נעשה בבית דין לעבודה הסיוע המשפטי עושים עבודה בסדר אבל... הביורוקרטיה
זה נמשך המון זמן אם זה עקרוני לך - קדימה!!! תוציא פסק דין ותיצור תקדים שעו"ד אחר יוכל להשתמש בו אם אתה רק רוצה את הכסף - תחתום על מה שיבקשו (הם עושים הכל כדי להימנע מפסקי דין) והכסף יגיע... מעניין למה השובניסטים הללו לא הצליחו לחיות עם העובדה שגבר יכול להתמודד עם גידול ילד לבד... בכל מקרה, בהצלחה!!! תעדכן ותן לנו לעזור או לפחות לתמוך זה מאבק מסטיק (נמרחחחחחחחחחח) והם יוצאים עוד מעט לפגרת הקיץ...

העקשנית

New member
נאווה שיהיה המון בהצלחה! ולגבי ה../images/Emo56.gif

יש סיכוי שהוא לא "הלך", גם אם נפל לשרותים, עליו להתייבש והוא יכול לחזור לשימוש כרגיל גם לאחר יומיומיים-מנסיון דומה. את מוזמנת לכתוב לי מסר ואני מוכנה לשוחח איתך בטלפון לראות אם אפשר לעזור. יש לי סיפור מרתק בנושא הזה, אבל אפתח בהודעה חדשה. בהצלחה וספרי חוויות!

../images/Emo51.gif עם תמיכה כזאת -אין להם סיכוי

כמעט הדפסתי למסור להם את ההמלצות בכל מקרה, תודההההה זה בהחלט עוזר
נתתם לי ביטחון ונינוחות להערב... מבטיחה לעדכן בלילה

למעלה