נאוה

ruthblu

New member
נאוה

אמי מאושפזת במרכז רמת גן לאלצהיימר, האם יש מוסדות אחרים לאשפוז חולים באלצהיימר המומלצים כלא פחות טובים?

gala lo

New member
שאלה

האם יש בעיה במרכז רמת גן לאלצהיימר. כי חלקנו בודקים מקומות.

zs1957

New member
תגובה ל- gala lo

מרכז רמת גן לאלצהיימר נחשב לאחד המרכזים הטובים ביותר בארץ. עלות השהייה במרכז רמת גן לאלצהיימר גבוהה מאד הן מחמת היותו מוסד פרטיהמעניק שרותים בסטנדרט גבוה מאד של רפואה פרטית. הכנסת החולה למוסד צריכה להבדק היטב ע"י בדיקת מקורות המימון, לא פעם הילדים מוכרים את בתי הוריהם כדי להכניסם לבית אבות יוקרתי. פרטים נוספים ניתן לקבל בעמותת אלצהיימר. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
תגובה ל- ruthblu

המקום בו מאושפזת אמך הוא הטוב ביותר בארץ. אני מבינה ששאלתך נובעת מהעלויות של השהייה במקום. כמובן שישנם מקומות אחרים ואף יותר זולים. המקום שאמך מאושפזת יקר מכיוון שהוא פרטי. ניתן לקבל קוד למיטה דרך משרד הבריאות זה מוזיל מאד את העלויות. השאלה העיקרית היא: מהו התקציב הכספי העומד לרשותך? בהתאם לכך תפעלי. ניתן לקבל פירוט על מוסדות נוספים בעמותת אלצהיימר. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

ruthblu

New member
נאוה

השאלה שלי לא נובעת מהעלויות בכלל. אנחנו תוהים אם זה באמת מקום טוב. מה עושה מקום למקום טוב? האם זה שמחזיקים אותה בחיים, בריאה, ונקיה? כשהכנסנו אותה לשם, התפלאנו לראות שיש כאלו שהמשפחות שוכרות לחולים בנוסף, עובדים זרים ומטפלות ישראליות. כלומר, זה לא אחד לאחד ואפילו לא קרוב. הלב שלי לפעמים אומר לי, במיוחד בשעות הקטנות של הלילה לקום ולנסוע לקחת אותה אלי. רק אצלי יהיה לה באמת טוב. אבל, הבית שלי מלא מדרגות, יורדים אליו בשלושים מדרגות ובתוכו עוד קוטג' עם מדרגות. אם לא היה כך, אין לי ספק שהייתי לוקחת אותה לביתי ושוכרת באותו המחיר מטפלות מסביב לשעון. בכל אופן תודה על תשובתך

בית אבות סיעודי-או-בבית.

לנאוה. אין ויכוח כי בבית הכי טוב, יש טיפול של אחד על אחד, כמובן שהתנאים חשובים, גם ההוצאה משמעותית. אי אפשר להשוות בין מקרהלמקרה, אני למשל החלטתי שכל זמן שאוכל אחזיק את בעלי בבית, אם אפשר תמיד..עד..

למעלה