נאווה - צרור שני

B Positive

New member
נאווה - צרור שני

כאבים: 1. בימים רעים - אני מתעוררת כששתי כפות ידי רדומות עד מעט מתחת לפרק היד. מספר מתיחות וכיווצים וכפות הידיים מתעוררות , אבל הרגשת כבדות, הרגשת נפיחות בידיים וכאבים בפרקים בעיקר באצבעות נשארים לאורך כל היום . אשמח להבין את מקור הבעיה- האם תדיר או נדיר בפיברו- אני לא חושבת שאני ישנה עליהן 2. מאפיין נוסף לימים רעים שבהם העיפות שולטת הוא חום נמוך במהלך היום- 37.3-6 -(בתנאי מזגן) יש לציין שמאוחר בלילה ובבוקר החום נורמלי הוא 36.3-5 -ממה נובע? האם לחום השפעות נוספות על הגוף שיש להזהר מהן במקרה של פיברו? הצרור הזה מצומצם - יש לי יום קשה

../images/Emo24.gif חלק מהמחלה

תנוחי - הרבה!! עד שזה יירגע ובינתיים אני שולחת
גדול דובי ואוהב כדי לחזק אותך וכדי לעזור לך לנוח

B Positive

New member
לנוח ו...

אני צריכה קצת יותר מזה...מאחר וההגדרה שלי ללנוח קצת מעוותת - אני מרגישה שאני רק נחה כל הזמן. האם תוכלי לפרט , לגבי נושא הרדימות בכפות הידיים והנפיחות - במיוחד לגבי התכיפות - מאחר וזה משגע אותי לחלוטין. ממה זה מחמיר? מדוע? גם הקטע של החום הנמוך- האם קשור לתשישותשל הגוף? סליחה שאני נודינק ... אבל אני אדם מאוד לוגי ושום דבר כאן לא מתחבר לי

../images/Emo13.gif אני יודעת שאת רוצה להבין

כרגע, את צריכה לקבל כשאת מרגישה כמו שתיארת למעלה, לנוח = רק לנוח. זה יכול להיות בשינה, זה יכול להיות מול הטלביזיה, זה יכול להיות מול המחשב או במעברים ביניהם. אבל... רק לנוח. חום נמוך מאפיין חלק מהחולים, במיוחד אלו שיש להם רקע של מחלת הנשיקה. זה קשור למערכת החיסון. לגבי כפות הידיים, בוריאציות שונות - זה חלק מהסימפטומים. כמה תנועות פתיחה סגירה, כמה סיבובים של כף היד, אפשר לעשות מתיחות של האצבעות הגוף חוזר לפעולה. את צריכה לדעת שהבנה לא תעזור לך להכיר את גופך. תתחילי מלתת הכל = לנוח כל הזמן, לאט לאט תכירי אותו, את יכולותיו ואת מגבלותיו ו... הכל ייראה קצת אחרת. אח"כ תנסי תוספים שונים ושינויים תזונתיים, וזה ייראה יותר טוב. ואז תתפני לטפל בצד הרגשי / נפשי / רוחני ותהיי מאושרת בינתיים -- לנוח! לנוח!! ל נ ו ח ! ! !
כדי שיהיה קל יותר

למעלה