נאווה - שאלה בעניין המאלית

dorgad

New member
נאווה - שאלה בעניין המאלית

נאווה, בוקר טוב! מקווה שהרגשתך משתפרת. אני שואלת שוב לגבי מינון נטילת החומצה המאלית, כיוון שאולי לא שמת לב לשאלתי מה-13 בחודש, ואם השבת, ואני לא הבחנתי בתשובה - מתנצלת מראש. היועצת של "טבע עדן" אמרה לי שבפיברו' מומלץ להתחיל ב-4 כדורים ביום, ואח"כ לרדת במינון לפי ההשפעה. התחלתי ב-3 ביום. מהי המלצתך? תודה מראש על תשובתך. נ"ב, מובן שהידיעה במעריב אינה "פרסום רפואי מדעי". מה שהתכוונתי הוא שלאור ההצלחה עם המרואיינת בכתבה - שווה לבדוק במה מדובר.

ornabr1

New member
דור אני התחלתי עם 3 כדורים ביום. את

מרגישה כבר איזה שינוי? נדמה לי שאני בערב יותר ערנית קשה לי להרדם לפני השעה 23:00 והעיכול שלי השתפר דבר שמשמח אותי מאוד (סובלת שנים מעצירויות לא נעים אבל מה לעשות) יש לי כאבים ברגליים כשאני עומדת מעל חצי שעה (דבר חדש לגמרי) ויוצא לי חום מכפות הרגליים. ז"א כפות הרגליים חמות ביחס לשאר הגןף?? מה קורה אצלך.

dorgad

New member
אורנהבר1

מאחר שאני נרדמת בלילה רק "בעזרת" אלטרול (75 מ"ג, ולפני כן "בעזרת" כדורי-שינה), ומשתדלת לקחת את החומצה המאלית במשך היום, אני לא חשה השפעה על ההירדמות. באשר לעיכול - איני סובלת מעצירויות משום שכבר לפני שנים התחלתי בתזונה עשירה בסיבים, בערב הדבר האחרון שאני מכניסה לקיבה זה יוגורט שזיפים, ובבוקר דבר ראשון שאני מכניסה לקיבה זה נסקפה עם חלב). אם בעקבות תרופה הרגשתי שהעצירות בדרך - הוספתי עוד דגנים מלאים לתפריט, בד"כ שיבולת שועל או חיטה מלאה - בחלב). כאבים ברגליים, ובגב, ובראש, ובידיים, ואיפה לא, הם מנת-חלקי כבר 20 שנה... אך לא הבחנתי בחום שנפלט מהרגליים.

לגבי החום - זה יכול להיות קשור

למזג האוויר - הקיץ מתחיל, עומס החום עולה

אהיה ברורה יותר:

3 זה בסדר, 4 זה בסדר. אין לי דעה נחרצת בשלב הזה. כדי שבעתיד אוכל לתת התייחסות ספציפית יותר, הקפידי לעדכן אותנו בהשפעה של המוצר עליך.

tiaa1

New member
נאוה שלום, גם אני התחלתי לקחת

את אותה חומצה מאלית כמו אורנה. בסה"כ יומים. 2 כדורים אבל כבר כמה וכמה זמן אני נורא מתגרדת,ביחוד בערב,ברגלים,(עושה טיפול נגד פטריות) מאחורי ובתוך האזנים, הגב, כל פעם מקום אחר. שמתי לב שהעור שלי יבש אז אני מתמרחת בטרוף בקרם מתוצרת ים המלח היפואלרגני. יש לצין שאני לא אלרגית בדר"כ . החתולה החדשה-מחוסנת ונמצאת אצלנו כבר 7 חדשים-אז זה לא היא. בשבת עשיתי לכולם טיפול פרעושים למרות שהם לא יוצאים ולא נראו פרעושים בית. גם לא ראיתי יתושים,ועקיצת יתוש בדר"כ רואים. יש לך רעיון מה זה? תודה.

תנסי למרוח משהו שהוא יותר שומני

רוב הקרמים הם על בסיס לחות. בבית מרקחת בטוח תמצאי. אם לא, תנסי את הקרמים הפשוטים הכלליים, או אפילו קרם ידיים פשוט. בקיצור, קרם כבד. בנוסף, נסי להבריש את העור אן לעסות אותו זה ממריץ זרימת דם ולכן גם מסייע להזנה טובה יותר של העור. שינוי מזג האוויר יכול להיות פקטור

טיה, עוד משהו חשוב

אמרת בזמנו שיש לך בעיה של יתר לחץ דם - נכון? אז ככה: 1. זה יכול להיות גורם לגירודים 2. בעדינות עם ההברשות - לא להמריץ יותר מדי. 3. תשתי הרבה מים 4. קפה / תה - מייבשים

tiaa1

New member
נאוה , תודה

אני בקושי שותה כוס נס קפה אחת בוקר. הבעיה שאני לא שותה מספיק בכל. קשה לי לשתות מים מינרלים-זה עושה לי בחילה. אני מעדיפה קולה דיאט נטול קפאין,אבל יודעת שזה לא בריא אז אני מנסה עכשיו לעבור לתה צמחים קר עם לימון/נענע. או מיצי פירות כגון אשכוליות אדומות אבל אי אפשר רק את זה,יקר וגם מלא סוכר. לגב הקרם,אני משתמשת גם בקרם ידים .הלילה עשיתי נסיון ומרחתי על האזורים הגלוים סנו-די. לא התגרדתי. אז אולי זה קשור למעופים למינהם. תודה ושבת שלום.

למעלה