נאוור - שאלה

ornelia

New member
נאוור - שאלה

אני כרגע עם נפילה וכאבים חזקים שמלווים בחולשה. למרות הכל סוחבת ועובדת. שאלתי - לא נוטלת ב"כ מגנזיום למרות שיש לי כאן. האם אם אקח בזמן הכאב זה אמור להרגיע את הכאבים מיידית, יש לזה זמן מסויים, כמה כדורים רצוי לקחת. תודה

לוקח למגנזיום זמן להיקלט ולהשפיע.

ההקלה לא תהיה מיידית - זה לא כדור נגד כאבים. כמובן, שאילו היית לוקחת חומצה מלית בנוסף, היית מרגישה שינוי תוך ימים. אבל... כרגע אין חומצה מלית בארץ
בחברה היחידה שהיה לה - GNC, המוצר חסר. לא ברור מתי יהיה. אני מבטיחה לעדכן כשאדע. אני אישית הזמנתי שישלחו לי מחו"ל כי זה הדבר היחידי שממש עוזר. (אני לא לוקחת תרופות משככות כאבים או אחרות
) תנוחי, תחממי את השרירים (אמבטיה, כרית וכדומה), עשי מתיחות עדינות והחזיקי מתוח עד שהכאב משתחרר מעט הורידי STRESS וקחי את המגנזיום - בכמות כפולה מהמומלץ. שימי לב לשינויים ודווחי לי. למטפל הוליסטי, לטיפול מסודר - כבר פנית

ornelia

New member
תודה לך נאווה על התשובה הממצה

באופן עקרוני אני מטופלת ברפלקסולוגיה וזה תמיד הרים אותי גבוה. אך שנתיים לא עשיתי המטפלת שלי קצת התרחקה ממני פיזית. אך אמצא סידור בכל אופן חן חן לך. דרך אגב אני לא יודעת כמה לוקחים כפול מגנזיום לקחתי 2 טבליות של 133 מ"ג שכולל גם ויטמין B6

למעלה