לצערי הכל רק דיבורים ודיבורים...
אז סבבה היה לו נאום מרשים כזה ובו הוא דיבר יפה על כמה שאנחנו מעכשיו נסמוך רק על עצמינו ועל כמה שאסור לעולם המערבי לפייס את הערבים על חשבונינו אבל אני בטוח שאחרי הנאום הוא ישב עם שר הבטחון ועם פרס ושלושתם החליטו כרגיל שהם ממשיכים לא לעשות כלום וממשיכים רק עם החיסולים שעל פני השטח בכלל אבל בכלל לא מועילים! כל זה ממש חבל! כשהיו הבחירות אני תמכתי בשרון וחשבתי שהוא באמת יציל אותנו ושהוא באמת לא מפחד מהערבים אבל טעיתי ובגדול! כמו רוב מי שתמך בו! שרון הוא פחדן אחד גדול, הוא לא יודע מה לעשות עם המדינה, הוא לא יודע איך להנהיג אותה ואם אין שום מנהיג מהימין שיכול לעזור אז אולי עדיף במקרה הכי גרוע שאחד מהמנהיגים מהשמאל יהיה ראש ממשלה. בכל מקרה אני אישית מעדיף את ביבי! עכשיו בטח כולכם קופצים ואומרים למה מה ביבי עשה שהוא היה ראש ממשלה? אוקיי אז למרות שהוא לא היה הרבה זמן ראש ממשלה הוא הצליח לתת לאנשים שקט נפשי וביטחון! הוא בן אדם שיודע לדבר יפה ויודע לדבר אל העולם אבל מצד שני הוא גם יודע לפעול כשצריך ורואים עליו שהוא לא הולך להיות עוד ארנבת שתקפץ אחרי ערפאת! בברכה, CANDY MAN שמאמין שרק ביבי יעזור לפתור את מצב סופית!