נאום ממש טוב של שרון הערב:

metal_slug

New member
נאום ממש טוב של שרון הערב:

אני לא אוהב את שרון, גם אף פעם לא אהבתי אותו, אבל נאום ה"אנחנו לא נהיה צ´כוסלובקיה" היה נהדר. מה גם שהאנלוגיה שבנאום פשוט גאונית, לצערי הרב... חבל שהמצב שלנו כל כך בזבל.

נ.ג

New member
למה בזבל???

למה המצב שלנו כ"כ בזבל??? - איפה אתה גר? בהתנחלות? (לא שאני מתנחלת או משהו....) אבל- תאמין לי! אין לנו צרות כ"כ גדולות כשאנחנו גרים במקומות שמורים ובטוחים....אני אישית גרה באיזור שמסביבינו יש כפרים ערביים, וזה ממש מפחיד! (זו לא התנחלות...) - זה מושב קטן! אז.....נקודה למחשבה! -אני-

peace and love

New member
למה בזבל?!?!?!?

איפה אתה חייה??? תפתחי עיתון, תסתכלי בטלויזיה, תצאי לרחוב ואז תגידי לי שהמצב שלנו לא בזבל....אנשים מתים, אנשים נרצחים בכמויות כל יום. זה לא נראה לך מצב נוראי? לי אישית זה עושה הרגשה נוראית. אנחנו חיים במלחמה ומלחמה זה מצב קשה. רוני

זבל רציני!!!

חוץ מהקטע הביטחוני והמלחמה הנוראית- תסתכלי סביבך! על חוסר התרבות וחוסר הדמוקרטיה, על הזבל שמתגלגל ברחובות ועל חוסר אכפתיות של אנשים. זה לא זבל זה?!

peace and love

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי

הגבתי על מה שנ.ג אמרה. אני בהחלט חושבת שאנחנו בזבל. את מוזמנת להסתכל בהודעה שרשמתי לה שוב

המוסד

New member
השאלה היא מה יש מאחורי הנאום

אם אין כלום אז זה לא שווה את הדיו ואם יש טוב... זה כבר הבעייה של אמריקה

CANDY MAN

New member
לצערי הכל רק דיבורים ודיבורים...

אז סבבה היה לו נאום מרשים כזה ובו הוא דיבר יפה על כמה שאנחנו מעכשיו נסמוך רק על עצמינו ועל כמה שאסור לעולם המערבי לפייס את הערבים על חשבונינו אבל אני בטוח שאחרי הנאום הוא ישב עם שר הבטחון ועם פרס ושלושתם החליטו כרגיל שהם ממשיכים לא לעשות כלום וממשיכים רק עם החיסולים שעל פני השטח בכלל אבל בכלל לא מועילים! כל זה ממש חבל! כשהיו הבחירות אני תמכתי בשרון וחשבתי שהוא באמת יציל אותנו ושהוא באמת לא מפחד מהערבים אבל טעיתי ובגדול! כמו רוב מי שתמך בו! שרון הוא פחדן אחד גדול, הוא לא יודע מה לעשות עם המדינה, הוא לא יודע איך להנהיג אותה ואם אין שום מנהיג מהימין שיכול לעזור אז אולי עדיף במקרה הכי גרוע שאחד מהמנהיגים מהשמאל יהיה ראש ממשלה. בכל מקרה אני אישית מעדיף את ביבי! עכשיו בטח כולכם קופצים ואומרים למה מה ביבי עשה שהוא היה ראש ממשלה? אוקיי אז למרות שהוא לא היה הרבה זמן ראש ממשלה הוא הצליח לתת לאנשים שקט נפשי וביטחון! הוא בן אדם שיודע לדבר יפה ויודע לדבר אל העולם אבל מצד שני הוא גם יודע לפעול כשצריך ורואים עליו שהוא לא הולך להיות עוד ארנבת שתקפץ אחרי ערפאת! בברכה, CANDY MAN שמאמין שרק ביבי יעזור לפתור את מצב סופית!

גרעאפס

New member
לדעתי מאד מאד ילדותי מצדו

להזכיר לו את צ´כוסלובקיה. לא מוצא חן בעיני שהוא נואם עם חשיבות היסטורית שכזו.

המוסד

New member
רק לאחרונה ישראל התלבטה עם לחסל

את עצמה ע"י הפלשתינים ולוותר על הדבר הכי חשוב ליהודים, ועל הדבר הכי חשוב ליהדות והיא עדיין חושבת לעשות זאת...

EverMan

New member
../images/Emo31.gif

נאום של שרון ? גאונות ?! נו טוב ... אם אתם אומרים ... אני לא מעודכן לחדשות אני כל היום בסוכה במרכז העיר ... אבל עדיין זה נשמע לי לא הגיוני ... שרון וגאוני באותה פיסקה ...

המוסד

New member
רק שמאלנים חכמים, האמת הם כל כך

חכמים שהצליחו ליצור שלום שהורג אנשים בקצב של מלחמה... אפילו פרס נובל נתנו להם על הגילוי...

little cooki

New member
זה הנאום

הכי טוב והכי נכון שנתן שרון. ובכל ילה שלו הוא צדק. כי המצב פה כבר באמת כזה

למעלה