נאום פרישה של תבסתנית

בוקיצה

New member
נאום פרישה של תבסתנית

אני מבינה שהלילה אני לבד כאן. אין בעיה. תראו אם אכפת לי. לא , אלו לא דמעות, פשוט נתקע לי משהו בעין. מה אתן בכלל יודעות על אהבה חבורת כלבות בוגדניות! או במילים אחרות- לילה טוב. אני הולכת לישון, ואתן הפסדתן חברת אמת. סתם. לא באמת הפסדתן חברת אמת.עודני ותמיד היתי כלבה בוגדנית. אני

בוקיצה

New member
איזה כיף להיות ערה טרללללה.

נחשו מה, שיקרתי! אני לא באמת הולכת לישון. ולא בגלל שאני לא יכולה חס וחלילה (סטרואידים מפריעים להרדם? מי אמר את זה?) זה פשוט העדפה שלי לשפוך את הגיגי אל פורום שומם. זה מגניב אותי. קצת כמו לדבר אל קירות, אבל אפילו יותר עקר. מה אתן אומרות? הגעתי כבר לשלב שבו אני שולחת לעצמי מסרים אישיים? ייתכן שבעוד שעה. ועוד תהייה, אם אני כבר בקטע של דבר אל העצים והאבנים: איך יתכן שכבר יותר משבועיים, משדרים בכל לילה את סרטון הפרסומת של 'לה-שף' בלופ, כל הלילה בערוץ הקנית? הם מחכים שם שאני אתייאש ואזמין אותו? זה לא יקרה, חבר'ה, אני במקומכם היתי מנסה משהו אחר- תחשבו יצירתי- גלולות שינה למשל ילכו חזק בשעות שבין 3 ל4, ומ4 אפשר להתחיל להריץ פרסומות לרובה צייד, כי מי ששורד עד אז, באמת בא לו למות. אז מה, נחפש איזה צ'אט? לפחות שם יתייחסו אלי.. עד הפעם הבאה (עוד 20 דקות בערך), ביאוש טוטאלי- אני.

gaia20

New member
בוקיצה, רציתי לשאול

תסלחי לי אם כבר אמרת ולא זכרתי, האם את עובדת?

למעלה