נאום שרון בטלויזיה

דוריאן

New member
נאום שרון בטלויזיה

"אזרחי ישראל, מדינת ישראל נמצאת במלחמה, מלחמה בטרור. זו מלחמה שנכפתה עלינו, זו לא מלחמה שבחרנו לצאת אליה; זו מלחמה על הבית. מדינת ישראל בהנהגתי עשתה את כל המאמצים כדי להגיע להפסקת אש. לכל אורך הדרך, מאז היבחרי, באמצע גל הטרור הפלסטיני, שמנו לנו למטרה לנסות ולעשות כל דבר כדי להגיע לשקט, וכדי להתקדם לקראת הסכמים מדיניים. "שיתפנו פעולה עם השליח האמריקאי אנתוני זיני - וקיבלנו בתמורה טרור; פעלנו יחד עם סגן נשיא ארה"ב דיק צ´ייני – וקיבלנו בתמורה טרור; החלטתי כדי לקדם את האפשרות להפסקת אש לוותר על תביעתי לשבעת ימי שקט – וקיבלנו בתמורה טרור. הוצאנו את כוחות צה"ל מהערים – וקיבלנו בתמורה טרור. כל מה שקיבלנו בתמורה למאמצינו היה טרור, טרור ועוד טרור. "בטרור הזה עלינו להילחם, להילחם ללא פשרות: לעקור את גידולי הפרא האלה מן השורש, לנפץ את תשתיתם – כי אין פשרות עם טרור. אי אפשר להתפשר עם מי שמוכן, כמו המתאבדים ברחובות ערי ישראל ובמגדלי התאומים בארה"ב, למות – רק כדי להרוג אזרחים חפים מפשע, ילדים, נשים וטף; למות כדי לגרום לפחד ואימה. "את הטרור הזה מפעיל, מכוון ויוזם איש אחד: יו"ר רשות הפלסטינית, יאסר ערפאת. ערפאת עומד בראש קואליציה של טרור ומפעיל אסטרטגיה של טרור. ראש הרשות הפלסטינית הוא אויבה של ישראל, ואויב העולם החופשי בכלל. כל מי ששוחר חופש, כל מי שחונך לאור ערכי החירות והדמוקרטיה צריך לדעת: ערפאת הוא מכשול לשלום במזרח התיכון. ערפאת הוא סכנה ליציבות האזור כולו. "ממשלת ישראל החליטה בישיבתה ביום חמישי האחרון לצאת למערכה רחבה לעקירת תשתיות הטרור שבשטחי הרשות הפלסטינית. אנו נכה את תשתיות הטרור מן היסוד, כי אנו יודעים שהדרך היחידה להגיע בסופו של דבר להפסקת אש, למו"מ, להסדר, להסכם, לשלום – היא רק אם נצליח לחסל את תשתית הטרור. "מדינת ישראל היא מדינה שוחרת שלום. ידנו היתה, ותישאר תמיד, מושטת לשלום, לעם הפלסטיני ולעמי האזור כולו. אולם בל יטעה איש: ידנו המושטת אין משמעה כי אנו ניכנע לטרור ולטרוריסטים. אזרחי ישראל, מדינת ישראל נמצאת ברגע מכריע בתולדותיה. המצב אינו קל, אולם ידענו כבר מצבים קשים מאלה – ועל כולם התגברנו. גם הפעם, כמו בכל פעם בעבר, ידנו תהיה על העליונה. גם הפעם ננצח, וכאשר זה יקרה, נוכל לחיות כאן יחד בשלום".

LordNor

New member
מה הקטע ניר???

כל הזמן מחליף כינויים??? מתי תמצא את הכינוי המושלם שלך??? ולמה אתה מודה לעדי?, בסך הכל היא הודתה לדוריאן שפירסם את התמלול ולא לך..
..

vivanirluz

New member
מצאתי את הכינוי הקבוע שלי.....

אם יש לך בעיה עם זה אתץה מוזמן לירות בי בברכה vivanirluz נ.ב כי הייתי צריך את התמלול.....

Catty

New member
סבבה (תוספת, הסבר על הכינוי שלי)...

שמחה בשבילך. אצלי השם הארוך שלי זה "Catty Cat Girl" (במקרה שאסור רווחים, שמים קוים של "_" במקום הרווחים...) אבל לפי הדרגה שלי, אפשר לפעמים להוסיף wfa` לפני השם, שזה דרגת פשוטי העם, חברי (שהפך מחתול רחוב לחתול הבית שלי), הציע לי דרגת אצולה (mur`) אבל סירבתי כי הוא עצמו wfa`... אולי יום אחד אשנה כינוי.. מי יודע.

Streetcat

New member
wfa`Streetcat+wfa`Catty

Medaber ha khatul ha meohav {lo, lo meyukham, Gili} she huzkar be hodaata shel Catty. Tov... pshutey ha am zo lo ha derekh ha tova beyoter lehagdir mixim mikol sug she hu, aval ken, im mur`mixy hem ha atzilim, ve ar-`mixy hem ha lokhamim.... wfa`mixy hem... min ha shura. lo ekhpat lakhem she ani polesh la forum, ani mekave

Catty

New member
אני בטוחה שלא..

אתה החתול בית שלי.. אתה בא יחד איתי.. כך שאין ממש אפשרות לגרש אותך (אלא אם מגרשים אותי
)... אני בכל אופן, שמחה שהחתול שלי בא לפורום שהתמכרתי אליו.. (הדבר ה2 הטבלת ההתמכרויות (נראה לי), אחרי מורליק במקום הראשון...).

Streetcat

New member
valeriana ve mentat khatulim....

gadol: ani mushve le forum. then again, kol od ani yotze menatzeakh me ha hashvaa - le mi ekhpat?!ani khatul meushar! weeeeeeee

Catty

New member
שנינו חתולים מאושרים ../images/Emo6.gif מיאווווורר

אם אתה קורא לזה השוואה, שיהיה...
אני פותחת את המתנה.. ונכנסת לתוכה :*)

Catty

New member
../images/Emo54.gif + ../images/Emo108.gif = ../images/Emo23.gif

מטורפת עליך!!!

Streetcat

New member
kibui orot + smikha, ha mevin yavin

Dinamit, metuka sheli... al eizo matana lekol ha rukhot dibart? ani mefasfes mashehu...

Catty

New member
קראתי בטעות את ה "מנטת חתולים"

כ"מתנת חתולים"
עמך סליחה.. אבל אני נשארת בתוך הקופסא איתך!
את הכיבוי אורות+שמיכה.. בטח רבים יבינו זאת לא נכון.. ;-/ בוא לא נרד כאן לפרטי פרטים לפני כולם.. מתה עליך, ה-
(הפעם לא לבנה..) בוא איתי לארון

Streetcat

New member
aight.. saeeerrrrghg

At lo holekhet lomar li she yesh derekh od yoter sota lehavin et ze, nakhon? KHOLE ALAIKH!!! WHEEEEEEEE

Catty

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif

מיאוווווררררררררררררררררררר מורליק!!!!!!!!!!!

דוריאן

New member
ועכשיו

ערפאת בבידוד, ומועמד לגירוש. מהחדשות: שרון מאשר: הצענו לערפאת לצאת ולא לשוב לדברי רה"מ, ישראל הציעה למדינות זרות להוציא את יו"ר הרשות מרמאללה; התנאי: הוא לא ייקח עימו את המבוקשים מלשכתו, וייאסר עליו לשוב לשטחים; מאמץ להפוך את בידודו למוחלט יום שלישי, 2 באפריל 2002, 13:27 מאת: אלוף בן ואמנון ברזילי, "הארץ" ראש הממשלה, אריאל שרון, אישר הבוקר את הידיעה שפורסמה הבוקר בעיתון "הארץ", ולפיה ישראל הציעה למדינות זרות להוציא את יו"ר הרשות הפלסטינית, יאסר ערפאת, מלשכתו הנצורה ברמאללה, בתנאי שיוסכם מראש שלא יוכל לשוב לשטחים וייאסר עליו לקחת עימו את המבוקשים המסתתרים בלשכה. ההצעה הועלתה בימים האחרונים במגעים דיפלומטיים שקיימה לשכת ראש הממשלה עם גורמים אירופיים ואחרים, שהתעניינו באפשרות לשגר נציגים לערפאת. הם נענו שיוכלו לבקר את היו"ר רק אם יוציאו אותו מהשטחים וחזרתו תיאסר. הצעה אחרת, שבחן שר החוץ, שמעון פרס, היתה שערפאת ייצא מרמאללה מרצונו, אם תהיה מדינה שתסכים לפנותו מהעיר ולקלוט אותו. פרס בדק את הרעיון עם מצרים ומדינות נוספות, אך המגעים הסתיימו בלא תוצאות. ממשלת ישראל הגיעה למסקנה שיש לבודד את יאסר ערפאת באופן מוחלט כדי להצליח במשימה של הריסת תשתית הטרור, אמר שרון לעיתונאים לאחר פגישה עם מפקד אוגדת המילואים שבצופים, ליד אלפי מנשה. לדבריו, זהו המהלך הנחוץ בעקבות חדירות של כתבים שהגיעו לערפאת עם משלחות זרות. "כדי לא לפגוע באזרחים איפשר להם צה"ל להיכנס לשטח הסגור, ולכן הבידוד לא מוחלט. אבל", אמר שרון, "אנחנו עושים מאמץ שהבידוד יהיה מוחלט". בתשובה לשאלה, אמר שרון כי הוא אינו מתעסק בלוחות זמנים וכי צה"ל ימשיך בהרס תשתית הטרור ללא הפוגה. שרון אמר שבשיחות עם מנהיגים מהעולם הוא שמע על האפקט שיש לתמונות בטלוויזיה של ערפאת לאור נרות. "ערפאת משתמש בנרות אבל הוא יכול להשתמש בחשמל, כנראה זה נוח לו. אני מציע לכולם להסתכל בתמונות ההרוגים מפיגועי הטרור. אלה התמונות שמעסיקות אותי וצריכות להעסיק את כולנו". עוד אמר ראש הממשלה, כי גם כאשר תתקיים הפסקת האש, ויתברר שפעולות הטרור יימשכו, צה"ל לא יהסס לפעול והפסקת האש לא תעצור אותו. "אין שום הבטחה כי נשב בחיבוק ידיים". ישראל אוסרת מיום שישי על כניסת נציגים זרים ללשכת ערפאת ומונעת פגישות עם אישים פלסטיניים אחרים ברמאללה. פרס נפגש אתמול עם שליח האו"ם, טריה לארסן, שליח האיחוד האירופי, מיגל מורטינוס, והשליח הרוסי, אנדריי וודובין. השלושה ביקשו היתר להיפגש עם ערפאת, גם על בסיס דאגה לשלומו, וגם כדי להתחיל בצעדי גישור בין הצדדים. בקשתם נדחתה על הסף, על פי החלטת הממשלה הקובעת שערפאת "יבודד".

למעלה