נאור

shimi100

New member
נאור

היום ב-21:00 בגללך הפסדתי $%#%^$% עם "האובייקט". ת'קשור תשרוכים חזק חזק היום. בלי תירוצים יש? עוד דבר מישהו מכיר שמע על משרה פקידותית בלבד (חלילה שלא ישברו לה הציפורנים) פנויה: לבחורה דוברת עברית (קצת),אנגלית והולנדית (שפת אם). לפנות אלי במסרים בלבד או ע"י יונת דואר.

NAORNAOR21

New member
שימי

נתחיל מהסוף...אני צריך פקידה{אבל זה כלול בעבודות כפיים שתיקח בחשבון שהציפורנים "יתלכלכו" לה} בקשר לאובייקט יצאת אפס! כניראה שאני באמת לא ב"ליגה" שלך... היום ב21:00 יהיה טוב אל תדאג...אני לא מקבל עידכונים כי לא ביקשתי LIVE אז תעדכן אם תוכל...

NAORNAOR21

New member
האאאא....

הבנתי... הבנתי סוף סוף במה אתה "עובד" צייר. שימי תשתדל פחות להזכיר את את האובייקטים הלא מוצלחים שלך פה מוך כולם תראה למה אתה גורם להם לחשוב.

NAORNAOR21

New member
../images/Emo6.gif שימי תכין ציוד לזמן לא מוגבל

נתפסת!!!!!!! {או שתסדר לו משהו מהצד ויהיה בסדר?!}

shimi100

New member
נאור (ילד שלי מוצלח)

נתחיל מהאמצע. "האוביקט" זה הפקידה (יותר נכון רוצה להיות). אחרי שיכנועים השתכנעתי ל"לדדה" לכיון מגוריה,(כל שאר הפרטים חסויים ע"פ חוק צנעת הפרט). והיום נספור עד 6 ביחד. 1 2 3 4 5 6

NAORNAOR21

New member
וואלה מה יהיה הסוף?

#$%^@@ הבא יש לי רכש הולנדי אז יהיה בסדר.

shimi100

New member
נאור

יש לי מישהו בשבילך בן 17 חבל"ז מה שאתה רוצה הוא יעשה לך. אפילו יודע לתת "גולים" רוצה ?

NAORNAOR21

New member
אני לא צייר!

אבל ה$%^&#@! שלי צריכה תותח כזה! הוא וההולנדי יעשו הרבה שמח! שלח לי פרט' במסר או ב#$%#@@ של ה$$$$ק . כמובן שהוא לא יקר מדיי....

shimi100

New member
נאור אל תשחק אותה

תמים!!!!!! בטח אתה סופר ת'ימים למצעד.

יאלללה נאור

נראה לי ראיתי אותך בדיזנגוף השבוע היית שם עם בגד גוף צמוד ופאה בלונדינית אפילו " ציירתי " את זה בשביל הפרוטוקול

NAORNAOR21

New member
הא אתה מחפש גם שמה ?

לא מספיק לך ה"פינוק" שאתה מקבל כל יום בגן האהוב שלך...גן העצמאות?

למעלה