נאכון כולם כאן אוהבים את שאקירה

taltal girl

New member
נאכון כולם כאן אוהבים את שאקירה../images/Emo35.gif

+
אבל בטוח אתם אוהבים עוד זמרים חוץ משאקי! אז קדימה, שרשרו את הזמרים שאתם אוהבים, חוץ משאקי
אפשר, ומומלץ לצרף תמונה! אוקיי, אני אוהבת חוץ משאקירה את פינק, ואת סיטה. הנה תמונה של פינק

לאה 13

New member
רעיון טוב

ומתים עליך פה(בלי ציניות) אני אוהבת את כולם אתם יכולים לשאול מי ואני יגיד פשוט רשימה ארוכה

perrinat

New member
../images/Emo79.gifאני שומעת../images/Emo103.gif

לרב מוזיקה בספרדית, אין לי זמרים מיוחדים שאני ממש ממש מעריצה, אבל אני שומעת את:
דייגו טורס - זמר ארגנטינאי שזכה בתואר זמר השנה 2002 מרסלה מורלו - אחלה שירים, אחלה קצב!!! כריסטיאן קסטרו. ואווווווו יש לו שירים מבממים!!! קצת צ'יאן, קצת טליה, נטליה, גם דויד בוסטמנטה- זמר ספרדי. ויש עוד כל מיני שאני לא זוכרת כרגע.......

michalas

New member
טוב אני קצת מוזרה....

אחרת איך תסבירו את העובדה שאני שומעת שאקירה, שאני מעריצה מס' 1 של בלינק 182|!|
(שולטים!!!!!!!), וגם שעוד מכיתה ה' אני שרופה על הנסון
טוב פה אני באמת מעריצה מס' 1 שלהם
וגם... שאני מתהההה על הביטלס
ולאחרונה אני גם שומעת קצת אבריל לאבין, ויש לי חיבה מסויימת למלאני סי (ואפילו יערה ואני היינו בהופעה שלה בארץ!)... די אין קשר בין סוגי המוזיקה...בעצם...כשחושבים על זה...בהכל יש קצת רוק... :))

michalas

New member
מפקיצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תענו, זה מעניין אותי לדעת את מי אתם עוד אוהבים!

../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif

אממממ אני אוהבת חוץ משאקיייי את אמינם !! הוא כל כךךך חמוטטטטטטטטטט!! ואני חולה על השירים שלו
קבלו תמונה מהסרט
שדרך אגב פשוט מדהים !!

taltal girl

New member
תנקס מותK../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

לאפפ יוו
אגב, תתחברי לאייצי!!!!

smgfan

New member
טוב, אני שומעת הכל!!!!!!! אבל...|תו

האהובות עליי ביותר, חוץ משאקירה הן: טאליה וג'ניפר לופז

lizaliz

New member
כריסטינה אגילרה!../images/Emo99.gif

היא מדהימה..! ויש את אלו שיגידו: היא זונה! אז זהו... שלא! השירים שלה חזקים... לא דוחים - חזקים!

Fearless

New member
חוץ משאקי?../images/Emo9.gif

אאאאאאלללהההההההה תביאייי צ'פחההה מותק! אני יותר מטורפת על אמינם ממך
בואי נתערב?! לא רוצה
?! לא'צריך
אני יודעת את כל השירים שלו בעללל-פה
אני גם אוהבת את אברילללית
בעיקר ת'מוסיקה שלה...כי אני חושבת שהיא מאוד אורגינל ולא מזוייפת כזאת
אני אוהבת את SUM41
פשושים כאלה
ויש זמרים שאני פשוט אוהבת כמה שירים שלהם.. למשל,אלטון ג'ון. מכירים? יש לו שירים יפים..

../images/Emo99.gif u better lose yourself

צ'פחההההההההההה חחחח קרעתתת אותייייי =\ אני לא יודעת ממש את השירים שלו בעל פה אבללל את lose yourself כן !! וגם את 8 MILE~ והייתייי בסרטטט פעמיים
הורדתיייי אותו למחשבב ולמדתי בעל פה את שלושת השירים שהוא שר בקרב האחרון
* מתלהבת * * * *
תמונה מהקטע הזה

Shir Life

New member
../images/Emo6.gif

ווסטלייף, מראיה קארי, והקורס! צירפתי תמונה של ווסט ומראיה, בטקס פרסי TOTP הראשון!

shahar666

New member
אממ...קשה לומר שאני מעריצה מישהו

חוץ משאקירה אבל אם כבר הגדרתם את זה ככה...אממ...אז את נירוונה נכון הם התפרקו ונכון הסולן שלהם מת אבל יש להם שירים מ-ד-ה-י-מ-י-ם ואני יותר בקטע של רוק כבד ומטאל אממ...ואני לא חושבת שיש פה מישהו שמכיר את להקת NOFX אבל גם את הלהקה הזאת אני אוהבת בטירוף אני גם חולה על אמינם
ואוהבת את הקול של וויטני יוסטון (יש לה קול מהמם ושירים מהממים) אמממ....בעיקרון אני לא כל כך חובבת פופ...אלא יותר רוק אההההה
ואיך שכחתי
מוניקה סקס הגדולייייםםםם
חולה עליהם !!! אה וגם אני אוהבת את סאבלימינל בעיקרון...זה מה שאני מאודדד מאודדד אוהבת...חוץ מזה אני שומעת כל סגנון מוזיקלי ואני אוהבת כל מוזיקה

Hurakano

New member
האומנים שלי

משינה, באמת אחלה להקה עם אחלה שירים (אני יודע לנגן הרבה) Enanitos Verdes לא מכירים בטוח... רוק ארגנטינאי Nek זמר טוב... איטלקי ששר בספרדית La Ley להקת רוק מצ'ילה... אחלה מוסיקה Metallica The Calling ואחד שאני מתחיל לאהוב... Andres Cabas עד עכשיו שמעתי 2 שירים שלו, והם נורא מצאו חן בעיניי, מה גם שהוא נולד באותה עיר של שאקירה, Barranquilla וגם הוא מחשיב את עצמו זמר רוק... נשמע טוב
דוגרי זה לא הכל כי אני הולך ומגלה כל יום אומנים חדשים... אבל אין כמו rock !!! אחלה מוסיקה....

למעלה