נאכס של גיל ההתבגרות
הפרק של היום הצטיין בכמה קלישאות ידועות של גיל ההתבגרות, ומלבד זאת: הרבה אשלי ג'ק וויקטור. מביך מאד היה הקטע בין ג'יל קת'רין וברוק ובשלב מסוים הם נראו כמו ילדים עם גננת שהולכים לגן חיות, ההספדים היו פאתתים ומביכים, וגם תפקידה של אסתר של ה'לא כלום הבלתי נראה והמשרת' בבית מביכים אותי תמיד. ג'ק עומד ומאזין כשמאק ובילי מדברים. כמה פעמים כבר היינו בסצנה הזאת בה אדם מדבר והאחר שומע מן הצד
???? זה לא קצת נמאס, גבירותי ורבותי העורכים של צמ"ח " I could not help over hearing" לי נמאס מהסצנה הזאת בה אדם א' מסיק על חייו של אדם ב' דרך עמידה מאחורי קיר. 13 שנה בצעירים ויש לי שקית הקאה שמכילה את הקיא שאני מקיאה בכל פעם שאני רואה אדם א' מאזין לאדם ב'. די נמאס כמו גם נמאס מסצנת 'אני עומדת עם הגב אליך ואתה מדבר', די, מי עושה זאת בחיים? הממשיים? האמיתיים? די!
הפרק של היום הצטיין בכמה קלישאות ידועות של גיל ההתבגרות, ומלבד זאת: הרבה אשלי ג'ק וויקטור. מביך מאד היה הקטע בין ג'יל קת'רין וברוק ובשלב מסוים הם נראו כמו ילדים עם גננת שהולכים לגן חיות, ההספדים היו פאתתים ומביכים, וגם תפקידה של אסתר של ה'לא כלום הבלתי נראה והמשרת' בבית מביכים אותי תמיד. ג'ק עומד ומאזין כשמאק ובילי מדברים. כמה פעמים כבר היינו בסצנה הזאת בה אדם מדבר והאחר שומע מן הצד