נאכס של גיל ההתבגרות

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
נאכס של גיל ההתבגרות

הפרק של היום הצטיין בכמה קלישאות ידועות של גיל ההתבגרות, ומלבד זאת: הרבה אשלי ג'ק וויקטור. מביך מאד היה הקטע בין ג'יל קת'רין וברוק ובשלב מסוים הם נראו כמו ילדים עם גננת שהולכים לגן חיות, ההספדים היו פאתתים ומביכים, וגם תפקידה של אסתר של ה'לא כלום הבלתי נראה והמשרת' בבית מביכים אותי תמיד. ג'ק עומד ומאזין כשמאק ובילי מדברים. כמה פעמים כבר היינו בסצנה הזאת בה אדם מדבר והאחר שומע מן הצד
???? זה לא קצת נמאס, גבירותי ורבותי העורכים של צמ"ח " I could not help over hearing" לי נמאס מהסצנה הזאת בה אדם א' מסיק על חייו של אדם ב' דרך עמידה מאחורי קיר. 13 שנה בצעירים ויש לי שקית הקאה שמכילה את הקיא שאני מקיאה בכל פעם שאני רואה אדם א' מאזין לאדם ב'. די נמאס כמו גם נמאס מסצנת 'אני עומדת עם הגב אליך ואתה מדבר', די, מי עושה זאת בחיים? הממשיים? האמיתיים? די!

יוליקה

Member
מנהל
שאין למפיקים עם מה למלא פרק

הם עוסקים ב"פלאש-באק". כמה פעמים אפשר למחזר את הפטנט הזה? מילא אם אתם מביאים הסטוריה מלפני שנים אבל למחזר פרקים מלפני כחודש??? לגבי: 'אני עומדת עם הגב אליך ואתה מדבר', די, מי עושה זאת בחיים? הממשיים? האמיתיים? די! ובכן אם לא ידעת, כשמצלמים שחקן מסויים מדבר אל מישהו עם הגב, מצלמים קטעים רבים ברצף ורק אח"כ את השחקן שאליו הוא מדבר ובעריכה חותכים ומרכיבים כמו פאזל. זו שיטה ידועה בצילומי אופרות סבון. זה מאפשר לשחקנים לקחת ימי חופש ולא לעבוד כל יום.

Dawn12

New member
הפלאשבקים היו של אשלי וויקטור

מהשנה האחרונה. האמת היא שדי נהניתי מהם בהתחלה. אני בדרך כלל בעד פלאשבקים, כמובן כשהם ישנים, אבל לא רק. מנסים לגרום לנו להבין את ההרגשה של אשלי הנבגדת, ואני חושב שהפלאשבקים הראשונים השיגו את זה. הם קצת נסחפו עם העניין (היה בהחלט אפשר להסתפק בחצי מהכמות) אבל בסך הכל אני אהבתי את זה. סצינות הבריכה של הצעירים גם היו סבירות למדי. אתם תהרגו אותי, אבל הדמות של בריטני מתחילה לעניין אותי. אני יודע, היא סנובית עשירה, סתומה כמו נעל וחסרת טקט באופן מוחלט - אבל יש בה משהו. יש פוטנציאל לביצ'יות מתפרצת וזה תמיד עושה לי את זה.
את תופעת אשלי באשיום (מק) אני עדיין לא מצליח לפענח. לפעמים היא משחקת ממש טוב ולפעמים היא פשוט בלתי נסבלת. לפעמים היא נראית ממש טוב (כמו אתמול בבריכה) ולפעמים ממש לא (כמו אתמול בחדר שלה). נמשיך לעקוב. לא נעים לומר, אבל ג'יל חייבת לעשות משהו עם השיער שלה. אני לא יודע אם כל הדיבורים על פיליפ (בפעם המי-יודע-כמה) גרמו לזה, אבל היא ממש נראתה זקנה אתמול. חבל שלא מוצאים לג'יל וקת'רין דברים חדשים לריב עליהן וחוזרים שוב אל אותו אירוע מלפני 25 שנה. מה עם מקנזי? מה עם אסתר? מה עם מזג האוויר? באמת חסרים דברים להתווכח עליהם? ושמישהו יחסל כבר את ברוק. אני לא יכול לעמוד יותר בקלישאות המגוחכות שיוצאות לו מהפה.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתמול ישבתי כתבתי שעה סיכום מכל הלב וכלום לא עבר
הלכתי לישון מיואשת .. בקשר לג"יל , גם אתה שמת לב לזה שהיא נראתה נורא ?? בדרך כלל נראית כמו מלכה
ואתמול נראתה כמו מלכת המדבר מתחרויות הנשים של מסעות הג"יפים והסנפלינג ועוד.... ממש נורא .... השיער פרוע , והיה נדמה שראיתי אבק בפניה ,,, טוב זה כבר דמיון שלי ..
.... היה נחמד לראות את אשלי במיגוון תסרוקותיה בתקופות שונות. נראה שהספר ביקש מהמפיקים קרדיט על עבודותיו אז אירגנו לו תצוגה של פלאשבאקים לעשות לו שמח ... ג"ק בחינניות נכנס ועוקץ בציניות ומתבל קצת את המיפגש הרדום של הרביעייה הסודית .... (פעם היה ספר כזה..) מתה על העקיצות שלו , תמיד משעשעות . ... צודק, תמיד טענתי שברוק מיותר ... השאלה עם מי שכב כדי להשיג את התפקיד
ולמה אין לו שפתיים ?? מי קילף לו?? .... מעניין איך שראול הולך להתלבש תמיד בריטני רצה אחריו ראול הולך להתקלח בריטני פתאום גם צריכה להתקלח פיספסתי משהו באחד הפרקים ?? אולי שיגוונו את חיי האהבה ויעשו חילופי זוגות ?? ..... אתמול נינה וסקוט לא היו
והייתי צריכה לשירותים נאלצתי להתאפק עד הסוף , ממש לא פייר !!!! תודה לשחר
שנתן לי הארה מה לעשות ברגעים מיותרים בסדרה
...... מה עוד היה ?? שכחתי ....

Dawn12

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo6.gif

אבל עדיין לא הבנתי את עניין ה"סקוט". בכוונה את קוראת לתומאס סקוט או שסתם התבלבלת? ובקשר לבריטני וראול, שוב אפשר להאשים את המתרגמת. ראול אמר שהוא יוצא "to wash up" - כלומר: לרחוץ ידיים, לרחוץ פנים, או בקיצור - להתרענן. המתרגמת החליטה שראול הולך להתקלח ובריטני רצה אחריו להצטרף למקלחת...

ים כחול

New member
תבלבלתי ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אם שכחתי שמו כניראה שהוא ממש לא חשוב ...
.... בסדרה כזו שקוף שיארגנו להם להישאר קצת לבד לזמן שיחה
.... היה נחמד אם בריטני תישאר ותפריע קצת ואז בילי יאמר לה " מה דעתך ללכת קצת עם ראול להתרענן ? הא? או שהתמונה תיפול מהכיס לעיני כולם ובילי יחליף צבעים ... שמשהו מסעיר כבר יקרה שם !!! הם משעממים אותי

למעלה