נאלצתי להחליף את שם המשתמש

CARMEL EZRA

New member
נאלצתי להחליף את שם המשתמש

באותיות האנגליות כי זו הפעם הרביעית שאני לא יכול להכנס בשם שלי אלא לחפש או לשנות את האותיות של שם המשתמש שלי. אני מקוה שלא אצטרך בסופו של דבר לקרוא לעצמי אריק שרון או הרב כדורי או יצפאן. פתאום אני רואה שהשם שלי ליד המעטפה של המסר נעלם. הייתי רוצה להמשיך בשמי בעברית אבל המחשב אומר לי שיש אחד בשם זה בחר לך שם משתמש. נו מה אתם אומרים.

Cookies ../images/Emo13.gif

1. השם שלך נמחק לאחר שאתה מוחק את ה"עוגיות". אם אתה רוצה הסבר מה הם Cookis ולמה הם משמשות, תשאל ואענה
2. אני ממליץ לך לעשות סיסמא באותיות אנגליות קטנות בלבד. כעיקרון מחשבים (וכמובן שרתים) אינם יודעים עברית ומערכת סיסמאות מיועדת לעבוד בלועזית בלבד. מה שהשרת מקבל במקום אותיות עבריות הוא ה"ג´יבריש" הידוע, מה עוד ויש כמה סדרות אותיות עבריות שונות ותלוי מאיזה אתר אחד נכנסת לפורום, לרוב המחשב ימשיך באפיון של האתר הקודם, ולכן השרת לא יקבל את הסיסמא. בהצלחה

מישהו מחלק פה עוגיות ../images/Emo35.gif

זקנמוך... נדמה שלא יזיק לכל חברי הפורום להבין מה זה cookies ואיך עלינו לנהוג האם לאכול? או לזרוק לפח? אנא הסבר לנו ונחכים
אבל דירבאלק בשפה של ה"עם הפשוט" ולא של אנשי מחשבים.
מראש

פלורנס1

New member
לשוגי - קבצי קוקי "עוגיות"

לשוגי אני אנסה לסייע במה שאני יודעת ה - cookis"עוגיות" בעברית, הם קבצי טקסט שנשתלים ע"י אתרי אינטרנט במחשב של הגולשים, ומשמשים לזיהוי, ובדיקה מול הגולש. ואפשר לעקוף את יצירת קבצי הקוקי על ידי מחיקתן דרך כלים = אפשרויות אינטרנט = כללי מחיקת קבצי cookies ואישור . ישנם דרכים נוספות אבל זו הדרך הפשוטה והנוחה. הערה: לאחר מחיקת הקבצים האלה כל כניסה מחודשת לאתר תדרשי להקיש שוב את שם המשתמש והסיסמא מחדש . מקווה שעזרתי ואם לא את כמובן לזקנמוך... ימשיך ויתקן אותי באם טעיתי

CARMEL EZRA

New member
לשוגי החביבה. אני רוצה להוסיף על מה

שכתב זקןמוךקרח ופלורנס כי את צריכה למחוק נוסף לעוגיות גם את מחיקת קבצים שכתוב ליד העוגיות מצד שמאל של העוגיות. אם המחשב שלך לא מצליח להיכנס לאינטרנט אז זו הסיבה העיקרית וזה יכול לקרות כל כמה שבועות כמו שהם אמרו לך. קודם את לוחצת על אחד מהם וכששעון החול נעלם את לוחצת על השני ומחקה עד ששעון החול יעלם ואז זה סימן שנימחקו הקבצים המיותרים האלה של האינטרנט שלא מאפשרים לך להיכנס לאינטרנט. ישנה אפשרות אחרת שאולי לא זו הסיבה אז ראשית לפני שאת עושה את הפעולות האלה שהזכרתי את תאתחלי מחדש את המחשב שלך ואם לא הצלחת להיכנס לאינטרנט אז תעשי את הפעולות שקודם הוזכרו. שיהיה לך יום טוב. אם לא הבנת משהו כתבי שנית בלי להתבייש.כולנו תלמידים.

פלורנס1

New member
לכרמל עזרא - כמה טיפים

כמו שזקנמוךקרח מסר לך לדעתי הוא צודק וזו הבעיה אבל אתן לך טיפים איך כן להכנס בשם המשתמש הקיים שלך . זה קרה לי שעברתי למחשב אחר. כשאתה רושם את שמך שים לב שאתה כותב בימין - לא מספיק שזה בעברית צריך שזה יהיה בימין וכך גם בסיסמא. נקודה נוספת שים לב באם כתבת את הסיסמא באותיות אז שים לב לאנגלית/לעברית . וגם חשוב הכיוון של לדעתי גם צריך פה את הימין . (קונטרול ושיפט ימני) בהצלחה.

CARMEL EZRA

New member
לזקןמוךקרח. אתה גדול. תודה רבה לך

על התשובה המלאה והמושלמת שנתתי לי. אכן אני מחקתי את את העוגיות כי היו כל מיני קבצים שלא איפשרו לי להכנס ולהתחבר לאינטרנט. אכן גם בחברה הציעו לי לכתוב באותיות אנגלית קטנות ואני לא יודע ולא מצליח למרות כל הנסיונות שלי.אודה לך אם אתה וכל חבר אחר בפורום יאמרו לי איך לכתוב באותיות קטנטת באנגלית. זה ודאי פשוט מאד.

פלורנס1

New member
לכרמל עזרא - אותיות קטנות

א. דאג שה- caps lock יהיה כבוי . ב. עם הקונטרול ושיפט שמאלי יהיה לך אנגלית באותיות קטנות. בהצלחה .

CARMEL EZRA

New member
לפלורנס1 אני מודה לך מאד.אבל כאשר

אני עושה את מה שאמרת יוצא אותיות בעברית ולא אותיות קטנות באנגלית.אודה לך אם תעני לי מה לא בסדר. כי צריך אותיות קטנות באנגלית ולא בעברית.

CARMEL EZRA

New member
לבריזה מן הים. תודה רבה לך. למדתי

ממך איך לכתוב אותיות קטנות באנגלית. אבל המחשב לא רוצה שאחליף את הסיסמה שלי והשם שלי לעברית אז אשאר עם מה שיש.

פלורנס1

New member
לכרמל עזרא - אם תתחרט וסתם שתדע

כמו שבריזה מהים אמרה היא צודקת זו גם אופציה גם אלט+שיפט משנים את האותיות מעברית לאנגלית רק נקודה מאוד חשובה זה באיזה צד אם תשים לב במקלדת יש גם בצד ימין אלט ושיפט או קונטרול ושיפט וגם בצד שמאל אז כך כדי - בעברית אנו לוחצים על הימניים ובאנגלית לוחצים על השמאלי. ועוד דבר חשוב. אם רשמת את שמך בעברית ואת הסיסמא שלך באותיות אנגלית או בספרות סביר מאוד שבסיסמא תצטרך שוב לשנות . אני מציעה לך כך : תרשום את שמך בעברית כמו שרשמת ובסיסמא תנסה במקשים שהזכרתי (קונטרול+שיפט או אלט+שיפט) הימניים ואם לא ילך תנסה בשמאלי ואני בטוחה ב-100% שתצליח. אין שום סיבה שלא ! לידיעה כללית - תנסה ותראה !

כל מה שכתבו בסדר

מה שחשוב לדעת שאם שמך נעלם מעל יד המעטפה פשוט לחץ על "כניסה למערכת" (אותיות שחורות קטנות למעלה) והזן שוב את המערכת בשמך ובסיסמתך. אין צורך שהשם יהיה דווקא באנגלית, לדעתי, מבחינתינו - חברי הפורום - עדיף באנגלית. כדאי לדעת שכל כרטיס עם שם משתמש חדש שאתה מכניס לפורום "מנפח" את מספר החברים בפורום וכמובן שזה פיקטיבי. שם משתמש שאינו בשימוש אי אפשר למחוק, גם לא הנהלת תפוז. כך יוצא שיש לנו הרבה פחות חברים ממה שנראה בעמוד "חברי הפורום".

למעלה