נאם. אני צריכה עזרה.

Seto¥Girl®

New member
נאם. אני צריכה עזרה.

אני נמצאת עכשיו במערה שאמורה לשחרר את שלושת ענקי האבן הקרח והברזל, אבל אני תקועה מול הקיר ואין לי מושג מה לעשות. כבר עשיתי DIVE. מישהו מוכן בבקשה להגיד לי מה לעשות ואיך לשחרר כל ענק? עשיתי את זה פעם במשחק אחר, אבל שכחתי ^^; אריגטו. ותמונה, סתם ככה. למרות שהיא לא ממש קשורה ^^; אבל היא יפה, נה? 0.0

Seto¥Girl®

New member
אני מתכוונת למערה באמצע הים

שעושים DIVE והיא נמצאת בין כל הזרמים שסוחפים אותך... ואיך אני משיגה DIG? אין לי את ה TM. וגם לא ממש עזרתם לי.

Snake Bandage

New member
DIG משיגים אחרי Fallarbor Town

בשביל אחרי העיר יש בית. כשנכנסים אליו מדברים עם הילד הקטן שעומד ליד המנהרה, והוא נותן לך DIG.

Seto¥Girl®

New member
תודה רבה ^_^ אבל מה עושים עכשיו?

עשיתי DIG ונכנסתי למערה אחרת, ויש לי את רליקאנט' ו-ווילורד...

JeTfIrE

New member
זה רובי...

ונראה לי שאת צריכה ווילורד ורליצ'אנט' וגם פוקימון שיודע DIG את צריכה לחפור ואז לעשות משהו עם ווילורד ורליצ'אנט'

SuperSaiyan

New member
כל הכבוד על היפנית ...אבל...

את יודעת אולי היכן המערה התת ימית שאמורה להימצא בין MOSSDEEP ל- SOOTOPOLIS שמשתמשים ב- DIVE כדי להגיע אליה ???...ואני לא זוכר היכן נמצא ה- MT.PYRE ? היכן משיגים COIN CASE וכמעט הכי חשוב ....האם יש איזה TM או Hצ שבעזרתו אפשר להיפטר מהערפל הזה שאתה נמצא בוא ולא יודע לאן אתה הולך בכל פעם שאתה משתמש ב- DIVE ??? מדובר במשחק פוקימון רובי אני כבר מנסה למצוא את המערה שבוע...ואני לא מצליח כנראה בגלל שמן הסתם אני לא יודע לאן אני הולך מתחת למים . Arigato Gusai Mas !!

Seto¥Girl®

New member
^_^

טוב, בניגוד לאנשים הלא כל כך נחמדים פה, שלא עונים על שאלות למעט האדם הנחמד למעלה *הצבעה למעלה* המערה תמצא ככה... אני לא יודעת בקשר לערפל, אבל בכנות לא נראה לי. אני משתמשת באמולטור מיוחד שפשוט הערפל לא מפריע איתו. Mt.Pyre זוהי ככל הבנתי מערת המטאורים. אם אתה רוצה להגיע אליה אתה יכול ללכת מ FALLARBOR בשביל, ולהתקדם עד שתגיע לשם, או מ ROSRBURO ואז אתה צריך לעלות למעלה למעלה, עד שאתה יוצא מעיר, להמשיך עד שאתה מגיע לים, לשחות גם שם למעלה, ללכת עוד קצת למעלה ולהגיע לפתח השני של המערה. הפתח למערה שמובילה לSOOTOPOLIS נמצא באזור שבו יש אי אבן גדול. לאחר שהגעת לאי האבן הגדול תתקדם עד כמה שאפשר למטה. לאחר מכן אתה תבחין באזור הכי דרומי שבו יש גם סלע וגם הוא די תחום בשחיין בעל כובע כחול. לידו מצד ימין יש סלע. ברגע שתגיע לסלע, צלול מולו. ריבוע אחד שמאלה ממנו נמצאת הכניסה לעיר. ועל לא דבר ^_^ דרך אגב, המכון בעיר הוא מכון מים, אבל גם קרח. אז על תסתמך על פוקימוני חשמל ועשב במיוחד, ותצטייד בהרבה REVIVE וPOTION.

SuperSaiyan

New member
תיקון..

התכוונתי למערה התת ימית שסטיבן מדבר עליה בעיר MOSSDEEP...שצריך להשתמש ב- DIVE כדי להגיע אליה . אני כבר נכנסתי ל- SOOTOPOLIS אני צריך את המערה שנמצאת בין שני הערים הנ"ל

למעלה