נאממ .. חדשה 0_0

Paramore

New member
נאממ .. חדשה 0_0

היי קוראים לי רוני, 13 וזהו בלי בולשיט ^^ אוקי אני יודעת שלמרות שאני פרק 117 וזאת הדמות האהובה עליי שאלה מפגרת - להיטסוגאיה טושירו השם הפרטי זה היטסוגאיה או טושירו ? כי בפרק 115 נדמה לי איצ'יגו קורא טושירו והוא אומר לו לקרוא לו "קפטן היטסוגאיה" ולקפטנים קוראים בשם משפחה, אבל עדיין כל מקום רושמים שקוראים לו היטסוגאיה אני מתביישת בשאלה הזאת ... בואו נגיד שזה בגלל שאני לא כל כך טובה באנגלית אז אולי חצי מהמשפטים שהם אומרים שם אני לא מבינה 0.0 טוב נו חפיף D:

Goggle Girl

New member
:}~ ברוכה הבאה~

קוראים לו "היטסוגאיה" ברוב המקומות פשוט כי ככה רוב הדמויות בסדרה קוראות לדמות. כמו שכולם קוראים לאישידה "אישידה" למרות שזה השם משפחה ולא השם הפרטי - כי רק אבא שלו וסבא שלו קראו לו "אוריו". לאיצ'יגו מספיק דמויות קוראות איצ'יגו במקום "קורוסאקי" (כמו אוריהימה ואישידה) ולכן אנחנו רגילים לקרוא לו ככה. איצ'יגו לא רואה סיבה לקרוא להיטסוגאיה בשם המשפחה שלו אז הוא קורא לו בשמו הפרטי, "טושירו"

Paramore

New member
אז רגע 0_0

אמרת שקוראים לו היטסוגאיה אבל רשמת שאיצ'יגו לא מוצא סיבה לקרוא לו בשם משפחה אז הוא קורא לו בשמו הפרטי, טושירו 0_0

CibiHeart92

New member
היטסוגאיה זה השם משפחה

וטושירו זה השם הפרטי, מה לא הבנת בזה? ם:

Paramore

New member
נניח

הינאמורי, שבטוח שתקרא לו בשם הפרטי שלו היא קוראת לו היטסוגאיה קון [והוא מתקן אותה לקפטן היטסוגאיה]

N o R i K o

New member
אבל היא לא קוראת לו בשם הפרטי כי הוא ../images/Emo142.gif

בכל זאת קפטן. ולעומת זאת בזכרונות שלהם מראים שהיא קראה לו שירו-צ'אן והוא קרא לה מומו, לפי מה שאני זוכרת... בקיצור, מסבירים לך שהיסטוגאיה זה השם משפחה וטושירו זה השם הפרטי. O_O כל כךךךךך קשה להבין.

למעלה