נאמנות

rolan

New member
נאמנות

היום היה לי קשה במיוחד, כאן בפורום שלנו. הרגשתי קצת מגוננת, קצת מותקפת ועוד קצת מנסה לעמוד על דעתי האישית, אך בעיקר הייתי עצובה... אני יודעת שכמנהלת עלי להישאר נאמנה והוגנת לכל הכותבים בפורום מחד, אך מאידך יש גם את ההגנה על חברי הפורום הקבועים, אלה שמשתתפים כאן באופן קבוע, יומיומי ומשתפים אותנו בבעיות והתלבטויות. אני משתפת אתכם בקשיים שלי כאדם, שלקח על עצמו משימה לא קלה, של ניהול פורום מורכב ומסובך כזה, המהווה בעיקר מקום להבעת דיעות, לתמיכה מוראלית ועניינית של קבוצת אנשים שאין להם בדרך כלל קשר קודם. היום שאלתי את עצמי - האם אנחנו, בעיקר מדובר בחברים הקבועים, נאמנים מספיק אחד לשני, האם אני יכולה להרגיש בטחון מלא שאף אחד כאן לא יפגע בי או במי מחברינו?... אין לי תשובה חד משמעית, אמנם הנסיון מראה שאנחנו לויאלים אחד לשני, תומכים משתתפים בעצב ושמחה, אך האם זה יעמוד לנו במבחן המציאות ברגע של אמת אם וכאשר מישהו יפגע מאוד ובטרם יברר דברים עד הסוף, ישלוף ויוציא החוצה כאבים בצורת חיצים כואבים? בשל השאלות הללו ובשל מה שהתרחש היום בפורום, מצאתי לנכון לשתף אתכם ולעורר את העניין סביב נושא הנאמנות שלנו האחד כלפי השני. גם חשבתי שחשוב יהיה לחזור, עכשיו בזמן רגיעה, על המסר שלי ושל עוד אנשים שחשבו כך, שלא להיגרר לעימותים מיותרים עם אנשים שמנסים להתסיס ולחרחר ריב. בואו ננסה להתעלות על הכאב האישי כאשר הוא פורץ, ננסה לעשות הכל כדי להשאיר את פני הפורום יפים ומזמינים, שהרי בסופו של דבר, אנשים מציצים לכאן ומי שיש לו עניין ושייך למשפחת המורכבים ירצה להישאר אם יראה שהמקום נקי ונעים. אז בואו נשמור על ההגיינה וננסה להיות קצת יותר מאופקים וסובלניים, גם אם מישהו מאוד מאוד מרגיז אותנו וכותב כאן דברים שאינם לרוחנו. אני לא מטיפה חלילה, אתם כבר מכירים אותי מספיק כדי לדעת שדברי אלו נאמרים מתוך הלב אל ליבכם. יום נעים לכולם

../images/Emo45.gif

אני בעד. צריך לשמור על הפורום נעים לכולם ולהמנע מעימותים מיותרים שלא מביאים לשום מקום במיוחד אם ההועה נועדה לחרחר ריב. בוסף לזה עלינו לזכור שאיננו יכולים לשפוט אדם אדם שאיננו בנעליו. מה שלא נראה לנו נורא/כואב/קשה/גורם לסבל וכדומה לא אומר שאותו אדם שפתח את ההודעה לא חש כך ורואה את הדברים שונה מאיתנו אך הוא בחר להיות חופשי עימנו ולכן עלינו להגיב לחלק שבו אנו יכולים לתרום אך בדרכי נועם. אם יש הערה על נוסך הכתיבה תמיד ניתן לעשות זאת במסר במקום להביך את האדם לעיני כל.

עלמה 3

New member
רולן יקרה,../images/Emo141.gif

חשבתי עליך רבות אתמול ואף שוחחנו אני ויונה, על אותו קושי שחווית אתמול. אומר לך את דעתי, את צריכה להיות נאמנה וליואלית , נטרלית ודיפלומטית לכולם, גם לקבועים וגם לעוברי האורח וגם להבין את כאבם של הטרולים ןאכן התפקיד קשה ומצריך ממך להיות קשובה במשך 24 שעות ... חשתי מועקה איפה שהוא, כי אני הייתי מבין זאת שנגררה לחרחור... כאן אני מתנצלת, לא התכוונתי שתחווי כל קושי, מספיק יש לנו בחיים... כושר האיפוק שלי לוקה בחסר, יש בי מן האיפולסביות... לעיתים קשה לי להשתלט על זה... מבטיחה לא לחזור על זה שנית, את יודעת כמה הפורום הזה חשוב לי.... את אשה נפלאה ומקסימה, את עושה את תפקידה הכחולה , בדיוק כמו שצריך... צר לי על אתמול..... יום נפלא ונעים

עלמתי

אני מסירה בפניך את הכובע את אישה ישרה ונאמנה,וחברה לדוגמה. אני אוהבת אותך על האמת שבך ועל הגדולה שבך לא כל אחד היה יכול לכתוב הודעה כזאת שלך ט.

*יערית

New member
רולן../images/Emo23.gif

אין ספק את אדם שבא מתוך אהבה, עם האהבה שבתוכך עם הרצון להזרים פורום איכותי, עד כה הפורום הוא כזה למרות שהוא עובר ועוד יעבור טלטלות זה חלק מהעיניין , המחלוקות,הכעסים,אנחנו אנשים שונים כמו שזוגיות קשה לבנות עד כמה וכמה פורומים עם מגוון רחב של אנשים
כל אדם צריךלהשאר ישר עם עצמו ועם הסביבה שלו, נאמן לחברות....לא יודעת מתקשה עם זה יודעת שלא חשוב הסיסמאות חשוב לידי מעשה, ואני מדברת רק מתוך ניסיון... אישית החלטתי עם עצמי שאני נאמנה לכלל, את החברויות שלי אני בונה מחוץ לפורום, מחוץ לעולם הזה...אני אשתדל לשמור על לשון נקייה והמשיך לדבוק באמונתי שהאמת היא הדבר היפה ביותר שיש. העבודה שלקחת על עצמך לפעמים חורגת ואת הופכת להיות גננת אבל אין מה לעשות זה חלק מהתפקיד...ואת עושה זאת ניפלא
לא אתן לך להישבר מריב ,מויכוח,מחבטה,מפגיעה, זה דברים שאמורים לחזק אותנו ולייעל אותנו , את ה-מנהלת בין הטובות ביותר שפגשתי, עיניינית,מתפקדת כמנהלת,יוזמת,כותבת, אחת משלנו,מסננת,נעלבת כמו כל אחד ואחת שאינו כחול, לא שומרת על פסון של כחולה..ותסלחי לי אני מכירה אחרים שחושבים שאם הם מנהלים אז הם אמורים להתנהל בפורום כמו גוש קרח..אפילו טיפת רגישות אין בהם...אבל זה משהו שאני משליכה גם על המציאות שלהם...מבחינתי אדם מביא את עצמו לפורום בדיוק כמחו שהוא מתנהל בחיים...קשה מאוד לעשות הפרדה לי בכל אופן..אני אותה אחת ...ולפעמים ממש לפעמים מרסנת את עצמי יותר. תמשיכי כמו שאת....ורוצה לומר לך..שהיום זה יום חדש... אפשר וחשוב להמשיך הלאה..למרות שביעור חמץ מעולם לא הזיק

rolan

New member
../images/Emo7.gif טיפ טפ טיפ טיפ

ריגשתן אותי עד דמעות

yaeli4

New member
רולנושקה, כחולה יקרה כל כך

כתבתי לך במסר ואני חוזרת שוב קבל עם ועדה... את מקסימה ונפלאה. הסירי דאגה מליבך. הנאמנות שלך צריכה להיות לעצמך בלבד ואת עושה את זה נהדר. יש לך את המגע הנכון והמינון הנכון והנזיפות שלך הן במקום והנתינות שלך הן במקום. אין תלונות עלייך, תאמיני לי. את נהדרת. עושה את התפקיד על הצד הטוב ביותר. מסכימה איתך שיש להתאפק יותר. ולהיות סבלניים יותר. גם אני שגיתי פה ושם והתלהמתי יותר מדי, אז סליחה אם זה היה מוגזם אבל כולנו ניקח לתשומת לב ובסך הכול רובנו כאן אוהבים את המקום הזה, ותומכים יפה זה בזה. יום נפלא לך, ויאללה, לנגב דמעות. מהר. שלך,

oehhe

New member
בקיצור בנות חביבות

המסר הוא: לספור עד עשר (רצוי ביפנית) לשתות כוס מים (רצוי ללא סוכר) להגיב במתינות (לבדוק פעמיים אם יש בתגובה פגיעה אפשרית) ותודה לרולן שהכחילה אותנו עד הלום oehhe שישה שקל לקופסת טישואים

*יערית

New member
בקיצור...

ספר איך הכחילו אותך מאמש.... איך זה היה
גנב!בסופר פארם עולה 2 חבילות ב שמונה ש"ח , בבקשה לעשות עסקים ישרים{יש דבר כזה בכלל
}

רולן יקרה

אני מזדהה עם כתיבתה של יערית את עושה עבודה נפלאה,את מפקדת
וחברה נאמנה. כואב לי לחשוב ולדעת שלא ישנת הלילה כי המצפון הציק לך,אני מקווה שיהיה לנו את הרגישות המספקת לא להכניס אותך לחוויה דומה בעתיד. הקושי הגדול הוא להיות אדם אחד עם כמה תפקידים שלא פעם נוגדים או אולי סותרים את הנשמה שבפנים. אבל אנחנו בני אדם ומבינים את הקושי של התפקיד. קבלי המון חיבוקים
ואהבה על הדגל שאת נושאת ,היושר ,הנאמנות ,והטוהר. תודה לך אישה יקרה וכמו שאוהי ואחרים כתבו,צריך לראות במדיה הזאת יתרון גדול ,ביכולת לספור עד 10 לפני שמגיבים,כי הרי יש לנו את כל הזמן שבעולם כדי לענות. לקחת אוויר (וואליום)ולהרגע.

maof

New member
../images/Emo24.gifרולן......./images/Emo140.gifללא מילים../images/Emo13.gif

maof

New member
איך אני יכול לסרב../images/Emo9.gif

למדני אלוהי ברך והתפלל על סוד אדם לחברו....... על החירות הזאת לראות ולחוש לדעת, להלל ולשבח למד את שפתותי ברכה ושיר הלל בהתחדש כל יום עם בוקר ועם ליל מעוף

rolan

New member
תודה לכם יקרים שלי ../images/Emo25.gif

פרי, עלמה, יונה, יעלי, יערית, מעוף והיקר לי מכל אוהי וכל מי שבא להשתתף איתנו בדבר המדהים הזה - פורום משפחות מורכבות אתם מיוחדים, אתם מקסימים אני אוהבת את מה שקורה כאן לכן כל כך אכפת לי בדברים שכתבתם, לי ולעצמכם, הראיתם כמה חשובים לכם המקום והאנשים. תודה תודה אוהבת אתכם

maof

New member
יונתי תמתי חמדתי../images/Emo140.gif

מה זה טרולים?????
יום אחד ראיתי סרט מבוכים ודרקונים
(אז מה גם לי מותר) והיו שם טרולים כאלה יצורים ירוקים מגעילים שריר נוזל להם מהפה
פיכסה....... מעוף

למעלה