נאמר לי במהלך התקשור

מייפלס

New member
נאמר לי במהלך התקשור

שאני משמשת כראי לאנשים ...
ושאם זה לא הגלגול הראשון שלי על כדור הארץ אז זה אחד מהראשונים ... כלומר שאני חדשה כאן ...
המתקשרת אמרה עלי שהיא לא תתפלא אם אני ילדת אינדיגו או קריסטל ... אם כבר נראה לי שאני קריסטל כי יש לי חיבורים לאבנים ... ואם אני זוכרת נכון לקריסטל יש חיבור לאבנים ... הם מתקשרים איתם ...
וזה מה שהיא אמרה לי גם במפורש ושלא ניתן לפירוש אישי - שיש לי חיבור מאוד מדהים עם אבנים ... לרטטים ולאנרגיות שלהם .
היא אמרה גם שאני האדם השני שיש לו חיבור לאבנים כמו שלי יש ... שהוא מאוד גדול ועמוק מאלה שמתעסקים האופן כזה או אחר , גם מקצועיים בתחום , עם קריסטלים .... שהגיע אליה ... ושזה מאוד מיוחד ואם אני לא טועה גם נדיר .
גם לאנרגיות של בעלי חיים ושאני אוהבת ומתחברת מאוד לבעלי חיים מאשר לבני אדם כי לאנרגיות ולתדרים של בעלי חיים קל לי הרבה יותר להתחבר מאשר לאלה של בני אדם ...

עוד משהו שהיא אמרה שלא מובן לי זה שיש מקבילה של חפץ לאבא שלי במקום אחר ... אצלו ?
משהו שמאוד היה משמעותי לו וניתן לו בהמון אהבה ... ממני ומכל המשפחה לפני שהוא טס לגרמניה ונפטר .
אם אפשר להסביר לי מה הכוונה ולהרחיב על חפצים שכביכול נלקחו מהעולם שלנו והועברו בדרך הזו איתם הלאה , איך זה ייתכן - הרי שם זה לא פיזי , ומדובר בפיזי - בחומר ... אני זוכרת לפי הרבה מידע שקראתי שלא נלקח שום דבר הלאה איתם לדרך\עולם הבא גם אם מההיסטוריה היו מנהגים שקברו אנשים עם כל מיני חפצים בשביל לשמש אותם בעולם הבא ... מה חשוב כל כך בחפץ שאיך שהוא משהו ממנו יעבור איתם ? אולי הכוונה למשמעות של החפץ ולא לחפץ עצמו ? מה שנובע מהחפץ ? מה שהוא מזכיר לנשמה ?

עוד משהו אחרון ... אבא מסר שאדם חי לא מרגיש בחייו בדרך כלל שהוא אהוב כמו שהוא יודע את זה בתור נשמה ...
והוא הרגיש זאת אז כשניתן לו החפץ שמאוד אוהבים אותו וכל מה שאורגן אז ... עד כדי כך שאבא שלי שהוא אדם מופנם ולא דברן בכלל - קם ודיבר בהמון התרגשות ...
זה היה מאוד מרגש לשמוע את זה !

אם זה משהו שמוכר אני אשמח לשמוע בנושא או לקבל הפנייה לחומר בנושא - לגבי כל מה שסיפרתי ושאלתי ...

תודה רבה וסופ"ש נעים .

Nachmanides

New member
כמה גבתה ממך יעל עופרי רוזנפלד הכהן,

האם נדרשת לשלם במזומן, והאם קיבלת קבלה ?

רותי 11

New member
נתחיל מזה שאנשים משמשים לנו

כראי. אמנם זה דו צדדי אבל זה בעיקר עבורנו והמיקוד צריך להיות
לנו ועבורנו.
ילדת קריסטל את לא זה בטוח אולי אינדיגו והקשר שאת עושה
לקריסטלים לא קשור משום שיש הרבה אנשים שמתעסקים
והתעסקו בקריסטלים והם לא אינדיגו או קריסטל.
שימי לב שהיא אמרה מקבילה לחפץ ולא חפץ כנראה שזה משהו
סימבולי כי חומר לא עובר הלאה.
נכון אנחנו לא מרגישים אהובים כמו שהנשמה פתוחה לאנרגיה הזאת
והאהבה כאן היא אינה אותה אהבה שיש שם אלה אהבות שונות
בתכלית.

מייפלס

New member
אני לא חושבת שאני ילדת אינדיגו או קריסטל בכלל

אמרתי אם כבר ...

אני רוצה לדעת יותר לגבי מה שעובר כביכול עם נפטרים הלאה ...
הבנתי שזה לא החפץ עצמו למרות שהוא הלך כביכול לאיבוד ( זה מה שגרם לי לשאול איפה הוא וגם סוג של הוכחה שהיא לא עבדה אלי אם נמצא אותו ... למרות שהייתה לי גם הוכחה אחרת שהיא לא עבדה עלי ) , אלא מקבילה לחפץ ... אני רוצה להבין את זה יותר ובכלל בנושא של חפצים והקשרם לנפטר שכל כך חשוב שמשהו מהחפץ עובר איתם לעולמות העליונים ( אני זוכרת שהיא אמרה עולמות עליונים ... ) ...

רותי 11

New member
בתקופה הראשונה כאשר האדם נפטר

הוא יוצר לעצמו מעין עולם דומה למה שהיה כאן
עד שהוא "מתאקלם" לרוב כמובן זה עולם דומה
אבל טוב יותר חיובי אין שם משהו שהוא לא
חיובי.
יש את הספר 7 מדרגות לנצח שהוא מסביר
את זה יפה מאוד

Nachmanides

New member
מ'זת'ומרת "איך את יודעת את זה" ?

הרי Stephen Turoff שמע זאת במו אזניו, בתיקשור, מחייל בשם James Legget שנהרג בקרב על ה- Somme באחד ביולי 1916 (יחד עם עוד כ- 69999 חללים בריטיים, לאורך גזרה של כ- 20 מייל בלבד)

למשמע ביקורת ספקנית - הגיב Stephen Turoff בתקיפות באמרו "עובדה, חלמתי!"

אני מבקשך לא להתווכח עם עובדות(*), OK ?

(*) החיפושים שלי אחר חייל בשם זה ברשימת הנופלים של הצבא הבריטי במלחמת העולם הראשונה - לא העלו דבר זולת חרס, חרסית וחול זך

רותי 11

New member
מ'זת'ומרת אני יודעת הכל

ונחמדיס אני רואה שאתה לא מתעצל הולך
ובודק הכל באינטרנט

למעלה