נאמ. הצעהD:

נאמ. הצעהD:

לשם הערת תשומת הלב וכו', יש לבליץ ערך בויקפידיה[!!!1]. וזה ערך מאוד מפורט ויש לזקוף זאת לזכות הקהילה בויקיפידייה. רק, ובכן... הקישור שם שהוא השם "איצ'יגו קורוסאקי" בצבע כתום, כצבע שיער הדמות הנ"ל.D: לרנג'י, אוריהימה, אישידה ושאר הדמויות ראשיות [להוציא את רוקיה] אפילו אין קישור בשם. אז חשבתי [אפילו אני טורחת לעשות את זה מדיי פעם].. למה שלא נהפוך את הקישור לכחול ואת שמן של הדמויות הראשיות המקופחות שאינן קישור, לערכים שרירים וקיימים? ^____^ ם_ם; ובמילים פשוטות יותר... מה דעתכם על לכתוב ערכים לדמויות הראשיות בסדרה? אפילו משהו ממש קצר ותמציתי. נ.ב. יש עכשיו פרסומות גם ליד תיבת ההודעה.

Neon taichou

New member
אוו אני אעזור~

אני אעשה על. אממ. אוריהימה~ וגם יורואיצ'י צריכה ערך. וסוי. טוב, סוי לא ממש. אבל אני אעשה לה אחד בכל מקרה כי באנגלית יש לה!!!1 >:

^___^ עידכנתי

בצורה עילגת למדיי XD זה לא מראה בערך עצמו את הפסקאות. בעריכה כן.

אחלה רעיון,

זה מאוד יעזור. אבל לא אני- אני עצלנית, וגם..אני מרגישה שאני לא יודעת מספיק על בליץ'. כמה עצוב.

תודה ^^

קשה לי להאמין שאת יודעת על בליץ' פחות ממני.XD אני אפילו לא יודעת אנגלית... בטח שלא לקרוא. אף לא מילה. וצריכה לחכות שמישהו יסביר לי מהלעזאזל קרה בפרק >< או אפילו להסתפק בסיכומים עילגים ושופעי שגיאות-כתיב ופיסוק בבליץ'-ישראל. אכן.
@@;

המפ

אני בעיקר לא מרגישה מספיק "אובססיבית" לבליץ', אז אני לא מסוגלת לכתוב כלום :/ זה בעיקר בגלל שאין לי את התחושת "התמכרות" הזו...כמעט שום דבר שיגרה את מוחי החולה, וזה עצוב לי. (לפי דעתי? שום דבר שכמות מכובדת של פיקים ותאוריות לא יפתרו לי
)

Hinamori

New member
אה, ואת לא תגידי שחנ עשתה

את הערך של בליץ' פחות עילג, נכון? T_T;

שכחתי

וזה לא שאת נותנת קרדיטים על רעיונות שלי, נכון? אף פעם לא נותנים לי קרדיטים

Ayelet chan

New member
הוספתי את השיר סיום החדש לשירים ^^

אבל אני לא יודעת מאת מי הוא. X.o

לבנדר א

New member
איך... איך? @@

קראתי את ההודעה שלך שניה אחרי שראיתי את הדף ההוא בויקיפדיה. 00 עולמוזר. *ההודעה הייתה אמורה להכתב שלשום, אבל מחשב פויפויפויפוי*

למעלה