נאמ :X מישהו יודע במקרה מתיי יוציאו כבר את פוקימון ברקת באנגלית? כבר איזו שנה עברה לא? XP
D digiash New member 16/3/05 #1 נאמ :X מישהו יודע במקרה מתיי יוציאו כבר את פוקימון ברקת באנגלית? כבר איזו שנה עברה לא? XP
D digiash New member 17/3/05 #3 אז למה אין הורדה באתר? :\ POEKMON.CO.IL יש לך אוליי קישור? (ואני לא מדבר על איזה 50% תרגום חובבני אלה הרישמי)
אז למה אין הורדה באתר? :\ POEKMON.CO.IL יש לך אוליי קישור? (ואני לא מדבר על איזה 50% תרגום חובבני אלה הרישמי)
D dan the man New member 18/3/05 #4 הורדה לא חוקית אתה לא יודע לקרוא? תקרא מה שכתוב למעלה הפוורם הזה לא על הורודת לא חוקיות אולי את הנלא יודע אבל להוריד משחקים של גיימבוי מהאינטרנט זה עברה על החוק ואסור לדבר בפורום על הורודת לא חוקיות
הורדה לא חוקית אתה לא יודע לקרוא? תקרא מה שכתוב למעלה הפוורם הזה לא על הורודת לא חוקיות אולי את הנלא יודע אבל להוריד משחקים של גיימבוי מהאינטרנט זה עברה על החוק ואסור לדבר בפורום על הורודת לא חוקיות
D digiash New member 19/3/05 #7 אתה יודע.. פה ושם אני נכנס לפה פחות או יותר קבוע פשוט אין לי ממש מה להגיד XP זה יותר ביקורים של כבוד לפורום הראשון שהשתתפתי בו בחיים
אתה יודע.. פה ושם אני נכנס לפה פחות או יותר קבוע פשוט אין לי ממש מה להגיד XP זה יותר ביקורים של כבוד לפורום הראשון שהשתתפתי בו בחיים