נאן - מה מצב הכויה ?

נאן - מה מצב הכויה ?

מקווה שמשתפר ...
ביום שישי הקרוב אני הולכת לעשות מדידות לקראת ההקרנות, הרופאה הרדיולוגית מה-זה מקסימה וחייכנית ואפילו סיפרה לי שיש לה דוד בבאר שבע חחחח... כל הרופאים פה יהודים - כבר אמרתי ?? כולם משלנו הכי משעשע - עשו לי את ה Grand tour במכון הרדיולוגי, באה אחות שליותה אותנו לראות את המחלקה, ישבו שם שתי נשים שהמתינו לתור שלהן לשיזוף ושמעתי מהן כמה כולם אחלה שם .... הרגשתי כאילו אנחנו יוצאים לחופשה חי חי חי חי חי ...

נאן

New member
לובסטר מדבר ראית לולו?

יש הרבה שיפור מאז שסימתי לפני שבוע את ההקרנה האחרונה. עדין בחום לבן ורוד כמו לובסטר מקולף ועם הרבה הרבה משחה. אבל תגידי ראית פעם לובסטר מדבר? ונוהג ברכב? ויש לו איטילגנציה?ו ועסוק? זה מה ששאלתי את הפלסטיקאי שלי וזה בארשת של מנהל יחידת פלסטיקה עם פרצוף רציני.שלשניה לקח לו זמן לתפוס על מה אני מדברת. ואז התחיל להתגלגל מצחוק. הוא עדין לא ראה לובסטר מדבר אבל הוא ראה את לובסטרית מדברת.... מהגרון של נאן. מה אני לובסטרית חמודה?(אני מעפעפת בעינים כמובן) זה יקח עוד הרבה זמן. אתמול העזתי לגעת לממש וזה הכל קשה. לא ממש מספרים לנו על התהליך של ההקרנה באמת אומרים אודם מקומי מחתימים על טופס עם הרבה אותיות קטנות וזהו. אני יודעת שלא תמיד זה חשוב לדעת את כל התהליך אבל אישית זה היה עוזר לי. למה כי אני אוהבת כשאני לא יודעת משהו ללכת ללמוד עליו. זהו. אה בקשר לסימונים. תדאגי שיהיה חם מספיק בחדר כי זה להיות חצי עירומה שעה בלי לנוע כמובן שיש הפסקות. הקעקועים בקושי מרגישים כמו דקירה קלה כמו שלוחיקים דם ממאצבע ובהצלחה. ותודי לאל שיש מלאך ששומר עליך כמו שקראתי על התאונה שלכם.... אייך אומרים אצלנו בבית נאנוש חמסה חמסה שום בצל 40 קיל בנעל(לשיר בסגנוק שוק הכרמל בבקשה). נאנוש

../images/Emo8.gifלובסטרית לובסטרית - האם שומעת ?

הרופאה הרדיולוגית שלי הייתה מאד כנה ואמרה לי שסביר להניח שמעבר לאדמומית ולגירוי החזק בעור (ככה קוראים לכויה בימנו ?? ) - יהיו שלפוחיות כמו בכויה מהשמש. אפילו את האפשרות של נזק ללב שהוא מאד נדיר ובכלל לא רלוונטי לגביי משום שאצלי ההקרנות יהיו בצד ימין בכלל - היא ציינה משום שהם חייבים לציין. הרופאים פה יותר זהירים מאשר בארץ, והם עוברים איתך על הטופס הזה עם האותיות הקטנות שבו מפורטות תופעות הלוואי. היא ציינה את נושא העייפות הפיזית אבל אמרה שרוב הפציינטיות הן לא כמוני בנות 29 אלא יותר מבוגרות ולכן סביר להניח שאני פחות ארגיש את העייפות אבל שאני אקח את זה בחשבון והיא נתנה לי כל מיני דוגמאות לביטוי של העייפות הזו... מהקעקועים אני לא חוששת - אחרי הזריקות של החומר הרדיואקטיבי הזה שהזריקו לי לפני הניתוח להסרת הבלוטות - אני יכולה לחיות עם כל דקירה ... אני שמחה לשמוע שיש שיפור אצלך, תשמרי על עצמך נאנוש ותעשי דברים כיפיים שיפצו על תקופת האיכסה-פיכסה ...
אתמול בערב עשיתי שוב מדיטציה (זה חדש לי ואני מתלהבת) ושוב הכלב שלי נרדם לידי חה חה חה חה חה !

טוב שנזהרים

תקשיבי למה שהם אומרים. לפחות הם אומרים. אז נכון שלא כל תופעות הלוואי יעברו עליך, ולא כולן תעבורנה באותה עוצמה אבל חשוב לדעת לקראת מה הולכים. ולדעת שיש אופציה שדברים מסוימים יקרו לך. זה מחזיק אותך יותר ערנית למה שקורה לך ולא לבטל כל מיני תחושות שנראות מינוריות. אני משווה מה שכתבת למה שאמרו לי לפני שהתחלתי הקרנות. הבדל של יום ולילה - לי לא אמרו כלום. פשוט כלום. זה עד היום קצת מעצבן. הייתי מגיעה כל יום או יומיים עם איזו תופעת לוואי חדשה והרנטגנולוגיות היו אומרות לי - כן, אולי, יכול להיות. לחלוטין לא היה עם מי לדבר. את תופעות הלוואי של ההקרנות אני סוחבת עד היום ועד סוף החיים. והן רבות מהתופעות של הכימו. והרבה יותר מאסיביות. כי לא נאמרה מילה על כוויות, על עייפות (הייתי בת 23, ופתאום הפכתי לכדור שינה מהלך), על השיער שנשר, ועל עוד מיני נזקים. אני לא רוצה לדכא אותך, או להפחיד אותך או כל דבר אחר, אבל המזל שלך שמטפלים בך רופאים שמקשיבים ואכפת להם. ובטח גם האזור שמוקרן אצלך הרבה הרבה יותר קטן מהאזור שהוקרן אצלי. חוצמזה יש היום הרבה יותר מודעות לגבי התופעות ולגבי הטיפול וגם המניעה שלהן. נראה שאת הולכת לעבור את זה ממש בקלות, כמו לקפוץ ראש למיים ממגדל ממש גבוה - מפחיד מלמעלה אבל - עובר כל כך מהר. (ובכל זאת נשבעים לא לעשות את זה שוב!
) יאללה.... שבת נעימה לכולנו גלי

למעלה