נאס"א מפעילה מנגנון צינזור !!!

Magestic12

New member
נאס"א מפעילה מנגנון צינזור !!!

ידיעה שהגיעה אלינו בשעות האחרונות - טרי וחם מהתנור!!! נאס"א מפעילה מנגנון צינזור, בשידורים החיים של משימות החלל !!! המידע הגיע, לאחר בדיקה בדבר מקוריותו של סרט המתעד עצמים לא מזוהים, ואשר הוקלט משידורי הטלוויזיה של נאס"א, והתרחש במשימה STS-114 (אוגוסט 2005). קראו על כך בהרחבה, בחלון החדשות (צד ימין למעלה), באתר המרכז הישראלי לחקר עבמי"ם: www.ufoisarel.org

להירגע.... להירגע..

לא צריכים להיות כל כך דרמטיים... הדיליי של נאס"א זה דבר צפוי וידוע. אחרי STS-48 בשנת 1991, ומה שקרה להם שם עם העב"מים הם פשוט לא לוקחים סיכון. כבר זמן רב טוענים אנשים רבים שישנו דיליי על 8-10 שניות- וכמובן שנאס"א מכחישה בתוקף. (אף אחד לא באמת מצפה שהם יודו בזה...) בזמן האחרון הבנתי שהם שמו דיליי של 20 שניות. לפני כמה שבועות שמעתי גם קטע אודיו שהוקלט בזמן משימה מאויישת שבו בקר של נאס"א מדבר על דיליי של 20 שניות.

Magestic12

New member
כל זה רק מעלה חשד

אם נאסא היו מאמינים באמת שכל העבמי"ם המצולמים הם סתם פיסות קרח ולכלוך, הם לא היו מפעילים צנזורה, אלא מתעלמים מהעניין. כל עניין הצנזורה והעובדה שהיא מבוצעת בקפדנות, רק מחזקים את סימני השאלה - מה בדיוק יש להם להסתיר?!

ביקשת? קיבלת!

קטע הוידאו לקוח ממשימה STS-48. הקטע צולם ב 15.9.1991 בין 20:30 ל-20:45 GMT ע"י מצלמה שהיתה מותקנת בחלקו האחורי של תא המטען של מעבורת החלל דיסקברי.

Darakan

New member
אה! אני מכיר אותו!

לא ידעתי שהוא משנת 91'. הרבה אנשים טענו שבכלל מדובר בתופעת ה-"שדונים" (תופעה שגורמת להבזקי אור מרהיבים בגודל עצום באטמוספירה הגבוהה, ולטענת המדענים, נגרמת כתוצאה מסופות ברקים).

Darakan

New member
לא הבנתי מה בדיוק רואים בסרט

יש חלק קעור ויש חלק קמור (הקמור זה כדוה"א?)

Magestic12

New member
הסרט

כנס לאתר המרכז לחקר עבמי"ם, לדף סרטי הוידאו. תמצא שם את כל ההסברים למה שנראה בסרט.

דניאלה66

New member
ראיתי את הסרטון הזה באתר אבל...

רואים נקודות זזות זה יכול להיות מטאורים קטנים , בכלליות עב"מים זה לא אומר שיש בפנים חייזרים

Magestic12

New member
פיענוח הסרטון

כרגע לא אכנס לכל הפיענוח (הכל מוסבר היטב באתר המרכז ובפורום שלו), מה שאני יכול רק להבהיר, שאין מדובר באשפה או מטאורים, או כוכבים: 1. מטאורים אינם נוהגים להאיט ולשנות כיוון טיסה. כמו כן, בכניסתם לאטמוספירה הם נוהגים להישרף, לרוב עם שובל. 2. כוכבים אינם מנצנצים בחלל וכך גם לגבי מטאורים. 3. המצלמה מכוונת לאוקיאנוס - אין שם שום דבר שאמור להיראות מהחלל - בטח שלא אורות ולא אוניות ולא שום דבר אחר. 4. עב"ם לא חייב להיות כלי טייס מונע ע"י חוצנים הנמצאים בתוכו. ישנן עדויות המצביעות על האפשרות שחלק מהם אוטומטיים, המונעים ע"י מחשב או מרחוק, או נשלטים בצורות אחרות. 5. יש לשים לב שהפקח מסיט את המצלמה ממש כשהוא "מתעורר" ומגלה שמשהו "לא תקין" צולם ושודר. זה לא היה קורה אם היה מדובר במטאור.

UnderTown

New member
תגיד

אתה יכול לתת לפעמים לינק? לא כולם יודעים מה הכתובת של האתר. ובבקשה תן כתובת לדף עצמו, כי בפעם האחרונה שהייתי באתר הכל היה די מבולגן ומעצבן.

השרת עדיין דומם...

מי מנהל את האתר? אם זה מאוחסן בשרת פרטי אני יכול להמליץ על מישהו שיש לו שרתים טובים.

Magestic12

New member
אתר המרכז לחקר עבמי"ם

העניין הוא שהאתר עצמו, נמצא על שרתי אתר "עידן-הדלי". אתר עידן הדלי קרס אתמול בלילה ועדיין מתקנים את התקלה. כשזו תתוקן, גם אתר המרכז לחקר עבמי"ם יעלה לאויר מחדש. מאחר והמרכז לחקר עבמי"ם מסתמך על תרומות, והינו גוף שאינו ממומן ע"י איש, פרט לחברים בו, הוא אינו מסוגל לממן מכיסו איחסון אתר בתשלום(ומדובר באתר גדול מאד, מבחינת נפח).

Magestic12

New member
לינק

1. אני נותן את הלינק בכל הזדמנות - לא יכול לתת בכל פעם שאני כותב משהו. 2. האתר מסודר בצורה פשוטה ביותר, וניתן למצוא שם הכל בצורה מאורגנת - אי אפשר לקבל הכל מוכן לאכילה ולעוס, צריך קצת יוזמה, לא ?

למעלה