נאפה באוקטובר : עזרה דחוף!!

amirt2004

New member
נאפה באוקטובר : עזרה דחוף!!

היי, מה קורה אנשים? תקשיבו אני ממש חייב עזרה בטירוף. אני נכנסתי לקבע הרגע, אחרי 3 שנים בצבא .. מת לנקות ת'ראש חוף מסיבות בלאגן. ואני ועוד 2 חברים רוצים כבר לסגור דיל, השאלה באמת ולא מצאתי מידע מדוייק או שתכלס אומר לגבי חודש אוקטובר בנאפה. מה באמת הולך שם באוקטובר? יש טעם ללכת? פשוט אני רוצה כבר לסגור דיל ואני לא יודע מה הולך שם מבחינת מזג האוויר אם קר או יש גשם והמסיבות אם באמת סגור שם כמו שחלק אומרים ומה קורה מבחינת אנשים תיירות אנגליות
ובבקשה תעזרו כמהר מהר אני מת לנקות ת'ראש מהצבא ויש דיל לתחילת או אמצע אוקטובר ואני חייב לדעת.

דעתי...

לא כדי לך לטוס עכשיו אחרי 3 שנים של צבא לנאפה זה לחברה לפני גיוס בעיקר אתה בקושי תראה שם ישראלים אחרי צבא אבל יש... אחי בוא אני יגיד לך את זה ככה בחודש האחרון נאפה ממש התרוקנה ותצפה שיתרוקן עוד יותר בחודש הזה ואחריו... לא יהייה שם מה לעשות פשוט מבין.. הכי טוב זה לטוס יולי אוגוסט אלה הזמנים שמפוצץ שם אחי לא רוצה לעכזב.. במקומך אחי הייתי טס לתילנד לנקות ת'ראש אחרי צבא.. (לא הודו אתה תחזור דפוק) תעשה חיים..

amirt2004

New member
ובכל זאת...

חח, אחי לתאילנד אני אטוס נראה לי שאני אסיים את הקבע, הרי לא השתחררתי , אחרי 3 שנים ברור הייתי טס לתאילנד. אבל בוא נגיד בכל זאת באיה נאפה, מבחינת מזג האוויר , והאם יש מסיבות קצף ושלא נגמרו המסיבות או שהמועדונים סגורים או משהו כזה. לגבי כל אלה, יש טעם לסוע? ואיך אתה יודע שנאפה התרקונה , מתי היית אחי? נ.ב : אם באמת אין טעם לסוע אחרי כל זה, יש עוד רעיונות? אבל אני באמת רוצה לדעת שבטוח אין טעם לסוע ואין אנשים וכל זה.

scotty know

New member
יאלה אנשים תגובות!!!

איך יהיה שם בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר??

amirt2004

New member
אנשים..תגיבו!!!

חבר'ה, בבקשה תעזרו אני רוצה לסגור דיל לאוקטובר ואני חייב לדעת מה קורה שם באוקטובר כמו שהסברתי בתחילת ההודעה, אבל כבר יומיים ואף אחד לא הגיב . בבקשה תעזרו . אני חייב חופשה וחייב לסגור כבר דיל וכמובן רוצה להנות ולא להדפק לכל הנוגע לגבי העונה שם, אנשים, תיירות וכו'

rancamel

New member
אל תיסע

הייתי שם בשבוע הראשון של ספטמבר כל יום שעבר התרוקן שם יותר. ב-4 לספטמבר היה גשם איזה שעה. חלק מהמועדונים אמרו שאלה השבועיים האחרונים ואחרי זה הם נסגרים. מתחיל להיות יותר קר פחות כיף להיות בים.... הספורט מים והבנאג'י לא יעבדו חצי מהפעמים בגלל רוחות קיצר.. אל תיסע! קח מקום אחר... ספרד זה בסט אבל אל תשכח את נאפה.... לא משנה מה אתה עושה לפחות פעם אחת בחיים שלך אתה חייב להיות בנאפה ביולי-אוגוסט או תחילת ספטמבר חובה!! זה גן עדן אמיתי

h1hanan1

New member
אין לך טעם לנסוע

הייתי בשבוע הראשון של ספטמבר וכבר אז היה גשם אחד ב3 בצהריים והרס את הבילוי בחוף.. תסע לורנה או לבודרום כי נאפה בתכלס זה רק לקיץ ואוקטובר כבר ריק וכל האירופאים מתחילים את הקולג'ים שלהם והעבודות שלהם באוקטובר והרבה ישראלים אתה גם לא תמצא אז אל תסע!!! חבל זע לבולגריה- חולות הזהב-golden beach

hilit3

New member
היי

אני הייתי ב8-14 לספטמבר והיה מאוד כיף. אבל לפי מה שהבנתי שבוע אחרי שחזרנו התחילו לסגור חלק מהמועדונים ואני מבינה שיש פחות תיירים/תיירות מה שאומר פחות ציצי
הסדר יום שלנו היה בבקרים (יותר נכון צהריים) ים בריכה, ים בריכה בלילות היה כל לילה מועדון אחר. ולא חשבנו על כלום וההיה סבבה אז אם עכשיו זה אותו דבר אתה תהנה. נ.ב אני שנתיים אחרי צבא...כך שלא כולם ילדים שם

למעלה