נאפה בספטמבר

Sputer

New member
נאפה בספטמבר

עדיין חיי ותוסס או ריק ? רוצים לנסוע ממש בתחילת חודש ספטמבר..

עתליה18

New member
היי Sputer

אנחנו שתי חברות שנוסעות ב2/9 ולי אמרו שעדיין ממש טוב שם ! והכי חשוב פחות בני נוער ......

בדנתמ

New member
איפה מצאת דיל ל2 בספ'?

אני וחברים מהצבא רוצים לטוס בתאריך הזה ואנחנו לא ממש גמישים על התאריך אז חשוב שזה יהיה ב2 בספטמבר... נשמח לעזרה בלמצוא דיל
ותודה מראש...

עתליה18

New member
יש הרבה

תפנה לצבר או אשת טורס .... אני פניתי לסוכנת פרטית אז היא עובדת אם הרבה חברות גדולות . אבל בכל סוכנות תמצא . אני לקחתי את מלון הדירות סנטור אני מקווה שזה יהיה מקום סביר ! אולי מישהו יודע?

בדנתמ

New member
האמת שהייתי בנאפה גם לפני שנתיים

אבל את הסנאטור אני מכיר :( אני הייתי בזמנו בסימוס מג'יק והיה נחמד. תכלס אם יש לך שם מזגן שעובד, מקרר שעובד ואיך להכין אוכל ואת במרחק הליכה סביר מהסקוור אז את מסודרת :)

אורז orez

New member
אח שלי אני חייב את העזרה שלך!!!

איך היה בסימוס מג'יק?? מה יש בחדר?? מה יש במטבח?? מה כמות הישראלים והתיירים שם?? אני חייב לדעת פרטים עליו כי אני רוצה לסגור לשם

בדנתמ

New member
סה"כ סבבה

היה סבבה לגמרי. אני הייתי שם בדירה של 3, יש מיטה אחת שהיא ב"סלון" ועוד שתיים בחדר השינה. יש מזגן. מקרר קטן, כיריים ונדמה לי שגם תנור, אבל אנחנו השתמשנו בכיריים... יש כלי אוכל כולל סירים ומחבתות כי לאכול שם בחוץ זה די יקר אז זה טוב. כשאנחנו היינו אז קומה מעלינו היה חדר של 4 בנות ישראליות ונראה לי שזהו. אבל זה היה לפני שנתיים. בלובי של המלון יש כספות גם וזה טוב כי לא הייתי מסתובב עליי עם 400$... הם גם מחליפים שם מיורו או מדולרים לפאונד קפריסאי עם עמלה יותר נמוכה מהבנקים שם אז זה גם מצויין. הבר של המלון פתוח 24 שעות (בירה בצהריים תגרום לך להרגיש אנגלי משהו
) זה ממש על הרחוב שהולך לסקוור וישר צמוד למלון מתחילים כל הברים והמועדונים. ** כאן זה המקום לציין שהייתי במלון הדירות שלהם שליד הסקוור, יש להם עוד אחד שליד החוף יותר, תבדוק לאיזה מהם אתה הולך. ואם זה אותו צוות אז הם גם מאוד נחמדים שם והאיש בקבלה שמח גם להמליץ לנו על מקומות לאכול וזה כשרצינו ביום האחרון לאכול טוב בחוץ, אפילו שהמטבח היה סבבה והכנתי שם פסטה לפנים. נראה לי שאתה מאוד תהנה גבר!

Sputer

New member
אהה פנאן

2.9 זה גם תאריך שאנחנו מקווים לטוס.. איפה סגרת וכמה יצא לך .?....

למעלה