נאפה-דילים וקרחנות

tomdplaya

New member
נאפה-דילים וקרחנות

סוף סוף אחרי חודשים של ציפיות וחודש של עבודה שחורה של 16 17 שעות ביום אנחנו טסים... עכשיו כמה ששאלות תשובות יתקבלו בברכה... יש לי 1000 דולר...להכל...ואני קרחניסט,שרוצה לנצל הכל שם..ואני גם אלכוהוליסט אחושרמוטה ...זה יספיק לי?!!!?!?!?!!?!?!?! יענתו להכל לטיסה למלון לבאנג'י להשכיר אופנוע ספורט ימי אלכוהול ומסיבות...(אוכל לא הכרחי חחח) ודבר שני אנחנו רוצים לטוס בין ה1 ל9 ל4 ל9 לשש שבע לילות איפה אפשר למצוא דילים טובים וכמה זה מחיר טוב לדיל.. ושאלה אחרונה אנחנו זורמים אם כל המוזיקה אבל בא לי טוב איזה ערב אחד לפחות שעתיים של טראקים איזה מועדון מכניס טראקים בסטים שלו??? תודה רבה רבה למי שעונה

אוקי אז ככה...

1000 דולר מספיק. לדעתי כדי שתסתכל מחר בעיתון ידיעות אחרונות בדף הראשי מאחורה, יש שם דילים..אני ראיתי בעיתון של היום יש דיל לנאפה של אופיר טורס ב200 ומשו דולר. לדעתי כרגע לא צריך לעלות יותר מ340$ דולר בערך טיסה ו8 ימים בנאפה. ואם ישאר לך 600-700 דולר לביזבוזים תוכל לחיות כמו מלך, אלכוהול חופשי כל לילה, מסיבות, באנג'י ורק כיףףףף... עכשיו בקשר למסיבות עם טראקים, אני הייתי באייס והיו כל מיני האוסים, אל תצפה לשמוע מוזיקה כמו בארץ כי לא תמצא שם. הם די תקועים בתקופה ושומעים שירים ישנים, אבל זה לא אומר שהמוזיקה לא טובה, להפך! גם בקאסל יש מוזיקה לא רעה, ויש כמה רחבות שבכל רחבה סגנון מוזיקה אחר. אם אתה מחפש מוזיקה שחורה, בלאק אנד וייט זה המקום! אני גם ממליצה ללכת לJasmin inn שזה בר ממש שווה שרוקדים שם על הבר!

G A L 17

New member
בדיוק היום סגרתי דיל

8.9 (חחח יצא בדיוק ביום הולדת שלי , האמת שבאסה רציתי לחגוג יום הולדת 18 בארץ :( ) עד 14.9 וזה כאילו שבוע בדיוק כי אנחנו ממריאים יום חמישי בשש בבוקר , חוזרים בלילה שבין רביעי לחמישי ב12 בלילה..... קיצר יצא לנו 309 דולר חמוד ביותר

G A L 17

New member
MAGDALINi ממ ולא יודע בקשר להעברות

האמת שדי חברים שלי אירגנו הכל , העברות הכוונה הסעה מהשדה תעופה למלון ? כי אם כן לפי מה שהבנתי זה כולל אבל אני אבדוק.. בכל אופן איך המלון ? שמעת עליו במקרה?

אמממ...

כן שמעתי עליו הוא היה צמוד למלון שאני הייתי בו...Maos וזה בהחלט מבצע שווה, המלון לא רע בכלל רק שאין בו בריכה אבל אפשר לבריכה במלון מאוס...

G A L 17

New member
מממ אם זה עוזר לך

הזמנתי את הדיל מסוכנות נסיעות שנקראת דיזנהוף/ טרמינל 1 אין לי מושג אם זה רשת או משהו מקומי , אני יודע שאני הזמנתי בבאר שבע , בקריית הממשלה

עוז 18

New member
אחי אתה טס איתנו

גם אנחנו טסים באותו תאריך למגדליני אנחנו חברה ליפני גיוס שהולכים לחגוג שם כמו שצריך אני רוצה להספיק להנות וכמה שיותר שאם אני ימות בצבא לפחות אני יגיד בגן עדן שכבר הייתי בגן עדן הרבה יותר טוב.. חחחחחחחחח

G A L 17

New member
אתה רע :(

עד שעבר לי הפחד של למות בצבא אתה מזכיר לי? חחחחחחחח סתם אחי , נראה אותך שם , אל תדאג יהיה טוב

עוז 18

New member
חחחחחחחח הכל בצחוק אחי

וסתם ככה שתדע שהסיכוי למות בתאונת דרכים גדול פי כמה מהסיכוי לזכות בלוטו חחחח המסקנה זה שאם אתה רואה בצד השני של הכביש דוכן של לוטו אל תחצה תכביש! חחחחחחח אוף מצטער על הטימטום שלי יש לי לפעמים מצבי רוח כאלה אל תתיחסו

למעלה