נאפה 2007 חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

לורי237

New member
נאפה 2007 חלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אתמול בלילה חזרתי מנאפה היה השבוע הכי הכי הכי בעולם...פשוט אי אפשר לתאר.. כל מי שנוסע הולך להינות בטירוףףףףףףףףףףףףףף...... אז תהנוווו ומי שצריך שאלה אני כאן..:))

לורי237

New member
אבל בעיקרון פגשתי אנשים משם..

וכל המלונות האלה על אותו עיקרון..זה בתי דירות בסיסיים ביותר..לא לצפות לוואו שאת/ה מגיע/ה..כי זה ממש לא וואו..חח אבל בתכלס המלון זה לא מה שחשוב..יותר כיף האווריה והצחוקים והחברים שמכירים שם כל יום...

לורי237

New member
ממ בואי נגיד לך ככה..

המועדון שהכייייייייייייי הכיייייייייי נהנתי בעולם היה "בלק אנד וויט"..אין דברים כאלה פשוט חובה ללכת.!! היה כיף גם בבלו מון שגם שם נהנתי מאוד מאוד..ואח"כ ישר הלכתי לאפטר באקווה..היה שם גם כיף נכנסים לבריכה אבל המצלה ממני לא ללכת שעייפים..אניה ייתי ע היו הראשוןא חרי כמ לילות ללא שינה ובגלל זה לא הכי נהנתי כמו שנהנתי בבלו מון ובבלק.. אממ יש גם את הקאסל..שזה גם מועדון טובב..במסיבות שם תמיד תראי אנשים מכל הגילאים ולא רק צעירים..יש שם גם אנשים יותר מ40...חח וגם יש שם תמסיבות קצף בהאביס ובאייס..ובאייס המסיבות קצף הם בשני וחמישי אממ מבחינת אטרקציות אני הייתי במסיבת ספינה..שזה נחמד.... והייתי גם בפארק מים. עכשיו מהנציד הישראלי תקנו רק כרטיס לספינה..שום דבר מעבר לזה.. למשל פארק מים בקופה עולה 17 פאונד אצל הציג ימכרו לכם ב16 ואני שאלתי נהג מונית עם יש לו כרטיסים אז הוא נתן לנו כרטיסים של הנחה של 2 פאונד שזה 15 פאונד יצא.. ככה זה גם בכל המסיבות..בד"כ אם לא יוצאים ישר שמתחילה המסיבה אז יש הנחה בכניסה..תמיד תצאו שעה או שעה וחצי אחרי שהתחיל..גם המסיבה כבר ממש בכיף שלה וגם נכנסים בהנחה.. אממ טרקטורנים ואופנועים אנחנו לא השכרו..הגענו במטרה להשיכ ראבל אחרי כל מה ששמענו וראינו שקרה לאנשים בגלל טרקטורון או אופנוע ויתרנו..באמת שזה יכול הליות כיף אבל ב10 דק' הכיף הזה יכול להעלם שתצרכו לשלם כ"כ הרבה כסף..שפשוט חבל.. אני אישית נסעתי בטרקטורון ואופנוע עם אנשים שהכרתי..ככה שזה לא היה חסר לי.. אה ויש אלת הדאנס באר "פרוג" חובהההההההההההה ללכתתתתתתתתתתתתתת!!!!! כל כך כיף שם באמת.. אני בעיקרון הלכתי עם 2800 שקל ווחזרתי עם 50 יורו..אבל זה רק בגלל שקניתי שם המון דברים..אך ורק בגלל זה!!! אחרת היה נשאר יותר בהרבה.. אנחנו קנינו אוכל מהארץ והבאנו הכל מהכל..בחל מבשרי ועד לכל דבר קטן..ואפשר להגיד שאכלתי בנאפה יותר מהמ שאני אוכלת ביום יום מרוב האוכל שהיה לנו וכל המלון ם בא לאכול איתנו כל יום ועוד נשאר בכמויות.. אני אומרת תביאו אוכל..גם יותר טעים וגם יחסוך לכם המוןה מון כסף.. תהנוווו

ronna41

New member
תודה רבה.

עזר מאוד. אני נוסע שבוע הבא לאיה נאפה...

מווורקי

New member
ואיי נכון

הבלאד אנד וויט באמת מועדון חבל על הזמן, אסור לפספס!!! אחלה מוסיקה ואחלה אנשים.. אבל מומלץ לקנות כרטיסים במכירות המוקדמות, אחרי זה זה עוד 2 פאונד יותר.. וזה סתם חבל וכל מומלץ מאוד להביא אוכל מהבית!!! האוכל שם לא משהו בכלל, ולכל השומרי כשרות מבינכם הם דוחפים לכל דבר חזיר או שבכל מקום יוצא שהארוחות שם זה עם בשר וחלב.. ואין כמו האוכל בארץ! אז כדאי לכם.. והמסיבות קצף באייס זה דבר נדיר! (לא הייתי בהאביס) מומלץ ביותר! כל מי שעוד לא הלך שיהנהההה! ואם אתם צריכים טיפים, המלצות, או שסתם לשתף.. אז בכייף:)

Nור1

New member
אפרופו אוכל....

תגידי יש מצב להגיע לבית חב"ד ברגל??? (מאזור הסקוור) היית שם בכלל?

מווורקי

New member
יש מצב גדול

אבל זה דיי הרבה הליכה, וחם וכל זה.. אז לא הכי מומלץ.. אם אתם 4 ח'ברה אז זה יוצא פאונד לכיוון שזה לא רציני בכלל..

מווורקי

New member
בנאפה!

ליד מלון אנתאה היה צ'יינץ סבבה לאללה ( שער הדולה שם היה 4.2 בלי עמלה) אז כל פעם שרצינו להחליף דולרים לפאונד הלכנו לשם (הייתי בסימוס מג'יק וזה לא מרחק הליכה רציני)

למעלה