נאצים
E el presidente New member 3/12/03 #7 אם יש לה כבר ילד..אז המסרגה כבר לא תעזור..... אתה יודע מה!?..בעצם....אני חושב שהוא ממצמץ יותר מידי...
אם יש לה כבר ילד..אז המסרגה כבר לא תעזור..... אתה יודע מה!?..בעצם....אני חושב שהוא ממצמץ יותר מידי...
G Gixxer600® New member 3/12/03 #15 פילדמרשל דחוף למשרדי יש לנו בעיה מבצעית קשה הגיע יהודון קטוע גפיים, איך נסמן אותו?
E el presidente New member 3/12/03 #16 זה מה שחסר לך פה ?..גפיים? תישמע..לך ישר..ליד החורשה..יש בור ענק....מלא חלקים...תיקח משם ותחבר לו...
G Gixxer600® New member 3/12/03 #17 ../images/Emo6.gif לא סתם אתה יד ימיני או יותר נכון המספר שלך חרוט על יד ימיני רק תגיד לחיילים שלך שלא יחברו לו יד עם מספר של מישהו אחר
../images/Emo6.gif לא סתם אתה יד ימיני או יותר נכון המספר שלך חרוט על יד ימיני רק תגיד לחיילים שלך שלא יחברו לו יד עם מספר של מישהו אחר
E el presidente New member 3/12/03 #18 תאמין לי..אני לא יודע איך לא נתתם לכל אסיר מפתח הלן..ככה היה הרבה יותר קל... ממש מישחק לגו.
E el presidente New member 3/12/03 #20 חחחחח..בובות ברבי בגודל אנושי.. יענו...1 ל1 .... עם סט שבוא ניתן להחליף להם מישקפיים..פאות...נעליים....מיזוודות...שעונים...
חחחחח..בובות ברבי בגודל אנושי.. יענו...1 ל1 .... עם סט שבוא ניתן להחליף להם מישקפיים..פאות...נעליים....מיזוודות...שעונים...