נארניה

הלדין

New member
שטויות במיץ עגבניות!

היא בת אנוש מעולם אחר. הקשר בינה לבין אלפים מופרך למדי. הסיבה לכך שהיא חיה כל כך הרבה זמן זה מכיוון שהיא מכשפה וזהו זה.

La Gamba

New member
תבדוק שוב

היא בת לילית, בדיוק כמו בתרגום של שר הטבעות! (לקוראי טולקין)

הלדין

New member
בת אנוש, ידידי

במקרה הגרוע ביותר היא דמויית-אדם אבל היא לא בת-לילית מהסיבה הטובה ביותר- הסופר המדובר הוא אומנם ידידו של טולקין אבל הוא מקורי דיו כדי לא לגנוב לו רעיונות.(כמובן ששניהם יכולים לגנוב אותו רעיון מאותו מקור) אין לי ברשותי את הספרים הדרושים. צוין שם שהיא מכשפה כלומר בעלת כוחות כישוף ושהיא הביאה לחורבנו של עולמה המקורי. אותם כשפים יכולים להאריך את חייה. צטט בדיוק את המשפט שבו כתוב שהיא בת לילית. עד אז לא אשתכנע.

byron

New member
בת אנוש

עיינתי באחינו של הקוסם היא הגיעה מעולם אחר שם היא הייתה מלכה והעולם נהרס וכו´ חיי הנצח שלה באו כי היא אכלה מהתפוח הקסום

arifell

New member
../images/Emo46.gif

1. הגמבה שוב כתב הודעה בשמי (תחילת השרשור, זה דורש טיפול!!!! 2. הרי ידוע הדבר לכל מי שקרא את סיפורי נארניה שהמלכה הלבנה (עליה דובר בהודעה הקודמת) היא צאצאית של לילית, אבל אני ממש לא מסכים שהאלפים, במובן אליו אחי היקר (והתמים) חשב עליהם הם לא בני לילית, אין ביניהם קשר לאשתו האחרת של אדם...

La Gamba

New member
נארניה

כשאמרתי תבדוק שוב, התכוונתי לכך שתקרא שוב את "האריה מכשפה וכו´" ולא לזה שתשלח אותי לחפש, אם אני לא טועם הפאון או איזה יצור אחר מספר לאיך שקוראים לה שהמכשפה היא לא בת אנוש, אלא צאצאית של לילית אשתו הראשונה של אדם, וכמובן תרגומם (המזוויע) של האלפים הוא בני לילית! (אלוהים יודע למה) הודעה זו באה לסתור את כל הדעות המטופשות שלאלפים קוראים בני לילית. אה ודרך אגב אריפל, כשאני ארצה לתאר אותך, תופתע לאיזה דיוק אני יכול להגיע בפורום. (left wink)

Boojie

New member
תגידו, אמא שלכם לא לימדה אתכם

שלא יפה סודות בחברה? תעשו טובה, די עם המסרים הפרטיים. זה סתם מעצבן את מי שלא נמצא בתוך המעגל. גם אני יכולה להתחיל לשגר מסרים קריפטיים לכל מיני אנשים כאן בפורום, אבל מה הטעם בזה?

לא את לא.

אין כאן אפחד שאת מכירה... כולם באורט

המלכה הלבנה היא שרידה של

אשתו הראשונה של אדם, שאני לא זוכרת את שמה כרגע.אני אבדוק בספר, יש לי אותו...

למעלה