נארף..?

עוגייה

New member
נארף..?

היייי יש לי שאלה/בעייה... יש אחד שאני מכירה, חמוד בטירוף, שהקשר שלנו מסתכם במבטים. הוא גדול ממני בשנה אבל אנחנו נפגשים המון וגם המבטים שלנו :) הכוונה ב"נפגשים" זה לא -אני והוא- אלא אני והוא שם ויש עוד אנשים... בקיצור מה שאני מנסה להגיד לכם זה ש.... הוא מסתובב לי בראש כל היום...הוא לא מפסיק, ואני לא יכולה עם זה יותר!! הוא עושה לי כאב ראש מטורף, ואני לא יודעת איך לגרום לזה להפסיק? וכאן מגיע תורכם. אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו, בעצם אני יודעת שאני לא, אבל אם לא אז מה בעצם אני מרגישה כלפיו..?ואני מרגישה, אחרת מזמן הייתי בועטת אותו מהראש שלי... אז..תעזרו..לי..? תודה
אני.

נריה_ה

New member
לדעתי...

את דלוקה עליו. (לא מאוהבת) צריך להכיר את הבן-אדם כדי להתאהב בו! נריה

Flickerman

New member
נכון מאוד

יתכן שכרגע יש רק משיכה מינית (שזה הדבר היחיד שיכול להיות במבט ראשון או מכמה מבטים...) אבל אהבה מושגת רק לאחר שגילית את האופי שלו...

עוגייה

New member
תודה...

אתם צודקים... אז מה אתם חושבים, כדאי לי לנסות להכיר אותו..?

peace and love

New member
לפי דעתי

אם את אומרת שגם הוא מסתכל עלייך והמבטים של שניכם נפגשים אז עדיף שהוא יעשה את הצעד הראשון אם כמה שאני לא מסכימה עם זה , ככה זה הולך, בנים עושים א הצעד הראשון אל תנסי להתקרב אליו, שהוא ינסה להתקרב אלייך.

נריה_ה

New member
לפי דעתי

למרות שאני לא מסכים עם הגישה הזאת שבנים עושים את הצעד הראשון (היא לא הגיונית, מיושנת, לא מתאימה לבנים ביישנים וללא מטרה), הגעתי למסקנה (מתוך ניסיון של ידידה שלי, שיעצתי לה להתחיל עם בן) שלפעמים עדיף לבת לא להתחיל עם הבן. אבל לפעמים, וזה תלוי מי הם הזוג...

עוגייה

New member
אני

באמת מעדיפה שהוא יעשה ת´צעד הראשון... אבל בשביל זה אני צריכה להראות לו-איכשהוא- שאני מעוניינת. לא?

נריה_ה

New member
אני

אני אומר שזה לא רע שהבת תעשה את הצעד הראשון, זה לא חוסר כבוד או משהו... אם לא תהפכי (או הבן יהפוך) את זה לחוסר כבוד.

peace and love

New member
זה הקטע

זה באמת לא מראה על חוסר כבוד... אבל זאת מן מוסכמה חברתית שהבן עושה את הצעד הראשון... זה כאילו התפקיד של הבנים. זה אכן טיפשי אבל אין מה לעשות. לי אישית לא אכפת מה חושבים עליי בד"כ, אבל אם לך אכפת אז אל תעשי את את הצעד הראשון.. אל תנסי להראות לו שאת מעוניינת בו בכל מיני דרכים כמו חיוכים כל הזמן וכו´

נריה_ה

New member
../images/Emo6.gif

1. אכפת לי מה אנשים חושבים 2. אני בן 3. לא אני העלתי את הנושא, רק הגבתי. 4. חוץ מזה מסכים עם מה שאת אומרת. נריה

peace and love

New member
זה לא היה תגובה בשבילך

זה היה בשביל זאת שהעלתה את הנושא . בטעות הגבתי בתוך ההודעה שלך.. sorry, רוני

balcony

New member
בטח שלהמשיך!!!

אין כמו משחקי מבטים ביישנים- נועזים כדי למשוך תשומת לב ולהבהיר בעדינות שאת מעוניינת.
בהצלחה מתוקה!

עוגייה

New member
תודה ../images/Emo9.gif

הוא פשוט כזההה מתוק.... אבל הוא לא מושלם, אני לא יודעת איך אני אסתדר איתו. אווווף יש לי מוח מעוות. והיום, אם זה מעניין אותכם ואם לא, לא הזזנו את העיניים אחד מהשני. למה הוא לא יוצר

למעלה